sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Koiralle huopainen peti DIY


Onpa upea viikonloppu, sää hellii ja puutarhassa tekee mieli ideoida ja väsätä, piti tulla kuitenkin pikaisesti moikkaamaan ja vinkkaamaan huopa-ideasta. 

Tuli Pennille tehtyä jo aiemmin huopainen koiranpeti ja nyt Ymmille oma niin ei tule tunkua, koska sitä on vähän ollut! Paksua tuhtia huopaa on ilo työstää ja oon huomannut että kyllä meillä ainakin koirat eniten pitää jämäkästä alustasta, ja jotain johon päätä nojata on aina lemppari. Ohjeet tähän koiranpetiin löytyvät nyt vielä sunnuntaina Iltalehden mukana tulevassa Ilona-liitteessä ja huopaa löytyy runsain mitoin Koskenpään Huopatehtaalta.

Viettäkäähän mukavaa sunnuntaita!

It's been a gorgeous weekend here, sunny weather and one just wants to be outside and enjoy the warmth. Just had to come and give a DIY tip for the weekend. In this weekend's Ilona-magazine there are instructions for this felt dog bed. We have one for both dogs now and they are a super-hit.

Hope you have just as beautiful of a Sunday as we are having here, relax and enjoy!

13 kommenttia:

 1. Onpa ihana peti, ihanalla karvavauvalla <3

  VastaaPoista
 2. Oi ei miten suloinen peti!!!! ♥ Aivan ihana idea :)

  VastaaPoista
 3. voi että miten söötti koira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmi on kyllä aikas hurmuri, on niin hyvän tuulinen pentu että kaikki haluaisi viedä sen mukanaan kotiin :)

   Poista
 4. En kestä, ihana tuo Ymmi! Tiedätkö mitä rotuja siinä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmi on isukin puolelta kääpiösnautseri ja mutsin puolelta bichon frise-kääpiövillakoira-spanieli-mix eli mikäs sen rotumixin lempinimi ameriikoissa onkaan, olisikohan ollut jonkinmoinen cockapoo ja poochon :)

   Poista
 5. Hieno koiranpeti! Voisin vaikka koiruuksille duunata. Ne vaan taitaisivat olla tyhjän panttina, kun molemmat nukkuvat samassa sängyssä kanssani. Jos tekisin itselleni pedin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, loistoidea, sitten ne tulisivat perässä ja voisit vallata takaisin oman pedin :D

   Poista
 6. Tyylikäs! Löytyykö tähän ohjetta netistä ? Meillä koirat kaipailisivat uutta petiä ja tällainen sopisi meille kuin nakutettu :)

  VastaaPoista