tiistai 18. kesäkuuta 2013

Vihreässä talossa kylässä

Lauantaina pääsin huikeille kekkereille, nimittäin ensimmäistä kertaa kokemaan Vihreän talon paikan päällä ja vau, ei voi muuta sanoa. Itse talo ja kaikki se tunnelma on jotain aivan muuta potenssiin kymmenen livenä koettuna, niin rauhoittava, esteettinen ja suorastaan eteerinen. Jos kuviin voisi pakata tuoksut ja äänet niin ehkä sitten pääsisi lähelle sitä fiilistä mitä nämäkin pikaräpsy-kuvat vain yrittävät tallentaa.

Juhlat olivat hauskat kuin mitkä ja vieraita lahjottiin niin perusteellisesti että joulu tuli etuajassa. Aurinko piti vielä huolta että kaikki viihtyvät taatusti. Kiitos vielä kerran Annika ja koko poppoo, ihanaa kertakaikkiaan. Lahjoja tulee varmasti vilahtelemaan siellä täällä, katsotaan millainen kodin rymsteeraus villitys tästä pian alkoi..

I was invited to a wonderful party last Saturday, to experience Vihreä talo for the first time, and wau is all I can say. The house is everything and more than what the mood captures in Annika's blog, it was so calming and even more beautiful than the pictures can say. The party itself was super great, thankyou once again and us guests were showered with such gifts that Christmas came early this year. 

I'm certain that the gifts will be seen all over our house, they might have even started a need to redo many corners in our home...

8 kommenttia:

 1. Olenkin jo muutamasta blogista tästä tapaamisesta lukenut...mukavaa on teillä ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös. Sinänsä vähän tylsää, kun iso osa seuraamistani blogeista jauhaa nyt tätä samaa. Mutta sitä ei käy kiistäminen, eteivätkö saamanne lahjukset olisi hienoja!

   Poista
  2. Mukavaa oli ja kun yli 18 blogaajaa asettuu yhteen kameroiden kanssa niin siitä tulee paljon katseltavaa lopputuloksena. Joskus elämä on. Ihanaa oli kekkereillä ja ihanan iloinen mieli on vieläkin!

   Poista
  3. Ihana paikka varmasti livenä! Pidän siitä että värejä on käytetty runsaasti kodissa. Se luo kodikasta rauhallista ja rentoa tunelmaa :)

   Poista
  4. Oli kyllä niin rauhoittava tunnelma siellä, meinasi joka kerta vain jäädä sisälle haahuilemaan ja fiilistelemään, tuolta on varmasti suorastaan vaikea lähteä aina takaisin cityyn :)

   Poista
 2. Ihania kuvia täälläkin ja edelleenkin – tuo korppi on huikean hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korppi oli kyllä kadehdittavan komea, nyt polttelee löytää jotakin yhtä hienoa :)

   Poista