torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannusta rannalla


Mentiin sukulaisten kanssa rannalle ja pistettiin kunnon piknikiksi, näiden kuvien kanssa yllätti ukkoskuuro peräti kolmesti (!) kun yritin saada kaikki kuvattua että sellainen säiden keräilyviikko (meinasi välillä usko loppua että seuraako se sade just mua) mutta tulihan siitä kaunista silti. 

Iltalehden Juhannus-erikois Ilona-lehdessä on herkku-kuvat sekä kaikki tee-se-itse-vinkit, useampia siis, niin että saa kokonaisen piknikin toimivaksi ja mitä parasta, niin syötävän södeksi.

Ihanaa Juhannusta kaikille!
Picnic ideas to take to the beach, now in the mid-summer-special issue of Ilona-magazine, sorry only in Finland, but here's a taste.
Have a lovely mid-summernight's eve!

7 kommenttia:

 1. Onneksi voi seurata sinun ihanan inspiroivaa blogia Suomen rajojen ulkopuolella ja että yhtä inspiroivat kirjasikin matkaavat rajan yli, joita onnellisena omistajana selailen vähän väliä...pikkasen harmittaa kun jää Ilonaa paitsi, uskon että on myös inspiroiva...
  Mukavaa juhannusta ja rentoja kesäpäiviä!

  Aurinkoisin terveisin länsi Ruotsista :-)

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi ihana, ja kiitos valtavan paljon itsellesi, upeata kun pidät :) Ihania kesäisiä päiviä sinullekin ja Juhannusta!

   Poista
 2. Juhannus saa suomalaisissa jotain ihmeellisen käsittämätöntä aikaan!!!!!
  Huomasin sen,kun piipahdin leipäostoksilla todella tunkuisessa kaupassa,pitkiä kassajonoja mittaillen ja täpötäysiä ostoskärryjä ymmyrkäisenä silmäillen.
  Ja ne autojonot jotka kasvoivat jo puolen päivän aikaan hurjiksi.
  Ihan tuli mieleen,että koko suomi juhlistaa keskikesän juhlaa yksin ja ainoastaan kesämökeillä ja vain jouluna haalitaan yhtä antaumuksella kärryt täyteen syötävää.
  Ja olin kuulevinani,että leirintäalueille ei päästetä alle 35-vuotiaita.Kuulinkohan ollenkaan oikein!?
  Että Juhannusta vaan juhlistamaan maltillisesti..
  Terkuin mamma,joka viettää juhannuksensa puusavottaa tehden kotosalla,autojonoja vältellen,tavallista sapuskaa vääntäen,auringosta nautiskellen(toivon mukaan).
  Ja ne kujeilevat sadekuurot,jotka ilmestyvät kuin tyhjästä aurinkoa hätyyttelemään...


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän kuin varustauduttaisiin siihen että ruoka loppuu kaupasta kertakaikkiaan ;) Meilläkin remonttia tiedossa ja jos vähän grillattavaa siinä sivussa niin hyvältä kuulostaa, maltillahan sitä paras tulos tulee, ihanaa kun on niin valoisaa :)

   Poista
 3. Mukavaa juhannusta remontin merkeissä! Täälläkin varmaan isketään saunaremontin kimppuun ja syödään jotain mukavaa. Ei käy kateeksi niitä naisia jotka osti torstaina 5-6kassillista ruokaa kaupasta. Kuinka suuret perheet ihmisillä on vai onko miehet ahmatteja :D

  VastaaPoista