keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Paris, Paris, Maison & Objet-messut osa 1

Pariisin Maison & Objet-messuthan olivat valtavan inspiroivat ja kertakaikkisen valtavat! 
Meidän piti tosissaan valita mihin suuntaan ja minne halleihin on on kiinnostusta koska koko päivä ja yksi jalkapari ei riitä eikä jaksa näitä messuja nähdä kokonaan.

Joten, tietenkin se oli uusi muotoilu, ripaus ökydesignia, sisustuksen pientavaraa ja home decor-hallit jotka kaikkein eniten kiinnostivat.


 Kuvat saattavat olla hiukan sekaisin sieltä täältä koska kuvasin inspiroivimmat, hauskimmat tai jostakin syystä kameraa kutsuvat näkymät.
Miljoona kertaisesti inspiroivia yksityiskohtia, ajatuksia ja ideoitahan täältä saa ja vaikutuksen teki tottakai se miten näyttäviä ja kalliita messuosastoja oli rakennettu. Harmillisesti kuvaaminen oli näyttävissä osastoissa usein kielletty joten niistä on kuvissa vain pieni hyppysellinen, mutta näyttävyyttä ei puuttunut. Kaikkein huikeimpiin osastoihin oli ovilla portsarit jotka katsoivat kuka pääsee sisään, näin siis öky-design hallissa.

Tässäkin osastossa oli katto rakennettu aaltopellistä muistuttamaan valtavaa ulkohallirivistöä, siis vau!
 
 Mutta mielenkiintoisinta ja eniten ideoita antavaa oli toki uusi moderni muotoilu-halli jossa oli aika rentouttava tunnelmakin. Tässä siis inspiraatiota kaikille, lisää vielä tulossa!

Pensseliseinä
 
Mummokärry taitaa kokea pian uuden tulemisen?

5 kommenttia:

 1. Ikean mummokärryä olen perässäni vedellyt jo monta vuotta, kun totesin, etten käsiongelmien takia pystynyt kovin painavia ruokakasseja enää kantelemaan - loistava kapistus!

  Paljon nähtävää näyttää Pariisissa olleen - aivan huikea kokemus varmasti.

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 2. Keski eroopassaha mummokärryjä vetelee perässään nuoretkin...:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen jo vuosikausia vedellyt noita kärryjä, käsiongelmat pakotti ottamaan käyttöön, vaikka ei olisi mummu-ikäinen on nuo kärryt loistava keksintö vain desing voisi muuttua.

  VastaaPoista
 4. Oi oi, ihania juttuja.. Noista voi ottaa vaikka inspiraatiota budjettihaasteeseen, jonka pistän myös sinne Parolan Asemalle :) Vaikka noi ei ehkä ihan mahtuisi budjettiin :D

  Haaste löytyy blogistani :)


  VastaaPoista
 5. kiitos ihanista kuvista ja vinkeistä, täytyypi alkaa tuunaamaan mummokärryä, terv. pariisin kevät koettu;-))m

  VastaaPoista