tiistai 28. helmikuuta 2012

Kevät kattauksia


 Johan on ollut hurjat 2 viikkoa, jotka ovat kuluneet hoivatessa meidän Penni-koiraa jota puri agressiivinen koira, ja sitä kipujen ja tulehdusten kierrettä mitä siitä alkoikaan, huhhuh.
 Nyt taidetaan olla jo paranemaan päin,
ja minua on piristänyt valtavasti teidän toiveet tälle vuodelle tuolla arvonnan kommenteissa, kiitos niistä, ei muuta kuin lisää vain! 
Vielä on hetki aikaa osallistua, joten mukaan vaan siis.


 Kevät inspiraatiota ja piristystä tähän lumipyryn keskelle taas tarjoilen teille päin, Patinaa-palstalla tällä kertaa kattauksia x 2, näillä saa mielen pois lumisista maisemista.


 Ruskea silkkipaperi/pakkauspaperi  |  Biltema

Luonnollista ja rouheaa sekä huumorilla ja vintage-printeillä höystettyä, tästä pääset kurkkaamaan koko setin, klik!

Have had a tough two weeks taking care of our little dog after another dog bit the poor the thing. Been slow recovery with the infections that followed but now Penni is getting better, thank goodness.

Some spring cheering up at Patinaa-column this time, as we all sure do need some in the middle of this endless snow. Table settings x 2, go check them out right here!

24 kommenttia:

 1. Oi mitä kuvia ja ideoita!

  Piristi kummasti tämän armottoman lumimyräkän keskellä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi Penni parkaa :( Toivottavasti ei jäänyt kammoa toisia koiria kohtaan.
  Kauniit kattaukset, kiitos ideoista!

  VastaaPoista
 3. Ihania kattauksia, kevättä odotellessa!

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi! Kuvat ainakin mua innostavat eniten ja kun olen itsekin keräilijä ja suuri rappioromantiikan harrastaja, nautin kovasti myös riihattomista yhdistelmistä ja vapaista asetelmista ja uusista tavoista käyttää tuttuja esineitä! Lisää vaan samanlaista. Jotenkin olet niin tutun näköinen, ootko koskaan asunut Valkeakoskella?

  Oikein ihanaa kevättalvea!
  Terveisin Tildu :o)

  VastaaPoista
 5. Luulin, ettei minulla ole kiire kevääseen mutta pieni kevätkutina näistä kuvista tuli. Rapsutuksia ja pikaista paranemista Pennille!

  VastaaPoista
 6. Ihan parasta, tällaisen talvifiiliksen keskelle. Just lumenpudottajat latasivat pihamaan täyteen valtavaia lumikasoja. Lapset tekee luolia ja aikuiset huhkii kasoja pienemmiksi. Lettukestit homman päätteeksi :) Tuo kaunis kattaus tai paremminkin kummatkin ihanuudet täytyy toteuttaa. Jostain blogista huomasin myös pieniin ruukkuihin leivotut rustiikkiset leivät. Sopisi teemaan :)

  VastaaPoista
 7. Juuri nyt kun lumi on täysin menettänyt viehätyksensä, ihastuttaa ajatus kukkivasta keväästä.
  Pennille pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 8. Kiitos keväisistä kuvista, piristävät kummasti mieltä ja valavat uskoa, että vielä se kevät ja kesäkin sieltä tulee :) Paranemisia haukulle!

  VastaaPoista
 9. Ihanan valoisia ja runsaita kattauksia -niiin keväisiä!

  VastaaPoista
 10. Kiitos tästä piristysruiskeestä tänne lumimyräkän keskelle=D

  VastaaPoista
 11. Aivan ihanan keväinen kattaus! Kyllä tuossa pöydässä kelpaa nautiskella ihan mitä tahansa! :)

  VastaaPoista
 12. Paremisia Pennihauvalle!! Ihanat värit kuvissasi

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana pöytä tuo valkoinen, ilman kattaustakin, mutta varsinkin kanssa!

  VastaaPoista
 14. Ihan tekee pahaa Pennin puolesta, ja sinun myös. Pystyn vain kuvittelemaan miltä on mahtanut tuntua. Aika parantaa haavat, toivoten myös ne henkiset.
  Täytyy kyllä pakostikin piipahtaa kukkakauppaan, aivan huikean ihania kuvia! Saisinko napata kuvan tai pari Pinterestiin seinälleni..?

  VastaaPoista
 15. Ruusa, kiitos, ja hyvä kun piristi!

  Mia, ei näytä jääneen kammoa, hiukan järkeä suurien koirien äärellä, mutta suurin harmi on vain ne kivut mitä tuli osaksi. Jos tänään olisi jo toiseksi viimeinen lääkärireissu :) tällä tavalla positiiviseksi puettuna ;)

  Ruususuun äiti, näinpä, viime viikolla jo toivoin mutta aina tuo talvi tässä vaiheessa yllättää, meitä yllätti n. 12 cm lunta. No jos sitten vaikka jo ensi viikolla? ;)

  Tildu, kiitos kaunis, vanha rokkaa aina kovemmin kuin uusi :) En ole kyllä Valkeakoskella asustellut, jännä kuulla että on tuttua näköä, tuntuu että on ainakin hassun näköinen jos ei muuta ;D

  Stella, kiitos ja jaetaan Pennille kunnon korvakutina rapsutuksia kun on tötterö päässäkin :)

  Peurankello, loistava lisä olisi leivät ja ruukut! Kuulostaa että teillä osataan kyllä ehdottomasti ottaa kaikki mahdollinen ilo irti lumitöistä, just noin, kannatan :)

  Cheri, vehreyttä kyllä jo kaipais NII-In paljon, kyllä se siellä vielä, ja onneksi Penni alkaa jo olla käytökseltään ainakin oma räsäpää teini-ikäinen itsensä, huh ;)

  Tiina, Peppi, mustakissa ja liina, aivan parasta kuulla että kuvista on iloa, kiitos takaisin!

  Kotivalo, tiedätkö, itsekin mietin että johan onnistui mukavasti kun melkein kesämäinen valo tuli kuviin, vaikka talvinen pakkanen paukkui, terapeuttista, ja kiitos kaunis :)

  Mervi, aikas mainio kaupanpäällis-krakeelaus on juu pinnassa. Yksi jalka on niin näön vuoksi vain paikoillaan että joutuu pian joku päivä tuosta maalista luopumaan kun kunnostetaan mutta koitetaan säästää sekin detalji.

  Marsa, kiitos paljon :)

  Henna, tämä lämmittää, kiitos! On se ollut surku vieressä katsoa ja paljon ei ole voinut tehdä mutta silti kaikkensa. On niin koira-rakas koira että ei jäänyt pelkoja, vaikka kuinka on kipeä niin painia vain haluais jo jokaisen vastaan tulevan kanssa, on se vaan niin epeli. Ja tottahan toki saa laittaa Pinterestiin, linkittää vain :)

  VastaaPoista
 16. Voi ei. Toivottavasti koira ei ala pelkäämään muita koiria. Ystävällä on koira, jonka kimppuun oli hyökännyt pentuna koirapuistossa musta iso koira ja siitä tuli sen takia remmirähjääjä. Koira tuli ystävälle siis aikuisena ja on saanut kaksi vuotta tehdä kouluttajanakin todella paljon työtä, että on saanut koiran ongelman ylitse. Vieläkään ei sulata kaikkia koiria (ne mustat ja isot on edelleen pahoja), mutta tilanne on parantunut huomattavasti. Nyt vaan paljon muiden koirien kanssa olemista, ettei tule pelkoa. Ja pelko saattaa tulla vähän viiveellä, ei välttämättä reagoi heti, vaan se alkaa joskus myöhemmin, jos alkaa. Kaikkea hyvää Pennille ja omistajille :)

  VastaaPoista
 17. Kirsi, kiitos vinkistä, me tarkkailemme, ainakin nyt on Pennillä niin ikävä toisia koiria ja leikkimistä vain että itkee niiden perään kun ikkunastakin näkee menevän ohi tiellä :) Kadulla moikkaa kuin viimeistä päivää!

  VastaaPoista
 18. Ihana kattaus, keväinen.
  Missasin arvonnan, harmi!
  Yksi asia kiinnitti huomiota tuolla Patinaa palstalla. Se vihreä iso pullo. Varmaan jossain päin maailmaa ja Suomessakin viime aikoina , siinä on tehty viiniä. Maalaistalon tyttönä tiedän että m menneinä vuosikymmeninä noissa pulloissa on täälläpäin säilytetty AIV- liuosta. Kotiviinibuumi taisi alkaa vasta 80-luvulla.
  Google-kuvahakuun AIV-pullo, niin löytyy todistusaineistoa:-)

  VastaaPoista
 19. Kukkien kanssa tuunailu on aina kivaa. Ihanan keväinen postaus.

  Paranemisia koiralle, veljen koiraa puri taannoin myös agressiivinen koira, ja siitä aiheutui paljon harmia ja huolta.

  VastaaPoista
 20. Riikka T, damejeanne-pullosta on kyse, sen kun pistää googlen hakuun ja erityisesti kuvahakuun niin johan osuu :) AIV-pullot ovat tuttu tapaus, tämän pullon kohdalla tiedän että muu oli ollut käyttö.

  VastaaPoista
 21. Helmiainen, no nyt on onneksi saanut jo Penni vähän niinkuin terveen paperit, jihuu! Vielä pitää syödä pillereitä ja kävellä tötteröpäänä mutta nyt on homma jo hyvällä mallilla :)

  VastaaPoista
 22. Ihan älyttömän keväinen olo tuli tästä postauksesta. Keho ja mieli kaipaa värejä ja valoa. Mä aina käydessäni katselen myös joitain vanhoja postauksia, kun en ole tätä niin pitkään seurannut. Riittää ainakin luettavaa =)

  Vihreät tuolit muuten korostuvat kivasti kukkien ansiosta =)

  VastaaPoista