keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Arvonta: K niin kuin Kiitos


K niin kuin kiitos, kultainen kiitos...
 On se kyllä niin arvonnan paikkakin, 
koko viime vuoden ja tämän uuden ajan 
olen saanut niin mahtavaa kannustusta, innostusta ja kiitosta 
kommentteina, sähköposteina ja ihan tavatessa ihmisiä täällä blogimaailmassa ja mennessä maailmalla 
että olen vain niin valtavan kiitollinen siitä kaikesta.
Vaikka en ehdi aina vastaamaan kaikkiin niin jokainen on koskettanut, olette valtava voimavara minulle ja tämä kirjan tekeminenkin olisi raskaampaa ilman tätä ihanuutta.
Joten kiitos ihan jokaiselle, arvostan!

Ja kultainen kiitos on arvonnankin kohteena, 
nimittäin tämä kultainen/harmaa valokirjain
kooltaan sopivan sippoinen ja sisällä led-valot,
antaa tunnelmavaloa ympärilleen tai vaikka yöhön valoa.
Pikkainen naarmu on pinnassa mutta se ei menoa haittaa, kertoo vain eletystä elämästä sekä siitä että tämäkin on tuunattavissa eri väriseksi jos niin joskus haluaa.

Arvontaan pääsee osallistumaan ihan vain laittamalla kommenttia kommenttilootaan, 
mutta kaipaisin samalla kuulla että mitä te odotatte eniten tältä vuodelta, 
onko haaveita isoja tai pieniä vai jo tiedossa jotakin tärkeää tapahtuvaa? 
Aikaa osallistua on 29.2. asti klo 22 reikäleipä ja sähköpostilla voi myös osallistua ja osoitehan löytyy tuosta sivupalkista.

Onnea kaikille tasapuolisesti!

300 kommenttia:

 1. Olispa hieno kirjain. :) Mä odotan tältä vuodelta ehkä eniten taloomme siistiä sisäänkäyntiä ja pientä oleskeluterassia sen yhteyteen. :D

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana arvonta. Kiitos kun jaat ideoitasi, ne inspiroivat! Tulevana vuonna haluan osata elää hetkessä ja iloita kaikista rakkaistani :)

  VastaaPoista
 3. Olis niin sopiva kirjain tyttären kaapin päälle... odotan, että vesivahingon aiheuttamat tuhot korjataan, kun ilmat lämpenee ja sen myötä (aina on myös hyviä puolia vesivahingossa) saan uudet lattiat ja pääsen eroon saunan kusen värisistä kaakeleista! anja

  VastaaPoista
 4. Wau mikä kirjain! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Eniten odotan tältä vuodelta uuden verannan rakentamista talomme takaosaan, kun sellainen isoveranta uupuu. Kesällä laitetaan pihaa ja ihmetellään juuri syntyneen esikoisen kasvua =)

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa!
  Tältä vuodelta odotan kesää!!!

  VastaaPoista
 6. Odotan tältä vuodelta eniten huhtikuun New Yorkin matkaa :) Siellä on varmasti paljon paikkoja, joissa voi tehdä ihania vintagelöytöjä

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan. Nautin blogistasi suuresti ja olen juuri perustanut oman. Odotan siis jännittävää blogivuotta ;-)

  VastaaPoista
 8. Ihana kirjain, sopii just tälläselle kirjainhullulle :=)
  Mulle suurin muutos tulee syksyllä aloittaessani työt hoitovapaan jälkeen.

  VastaaPoista
 9. Oooooooh! K niin kuin Kaisa viittaa ja osallistuu arvontaan. :) Odotan tältä vuodelta ja keväältä eniten muuttoa ensimmäiseen omaan kotiin. <3 Tämä olisi aivan ihastuttava osa sisustukseen.
  t. Kaisa

  VastaaPoista
 10. odotan kesää joka on tyttäreni ensimmäinen ja tietysti niitä ekoja synttäreitä :) ulkokirppiksiä ja rompetoreja myös odotellaan innolla!

  VastaaPoista
 11. K niin kuin koti. Kiitos, osallistun arvontaan.
  Kotiin on odotettavissa tänä vuonna uusia vanhoja huonekaluja. Niinpä toivon kattoremontin jälkeen uusia tapetteja eteiseen ja ruokahuoneeseen. (Yhä edelleen asumme edellisen asukkaan väreimaailmassa, jotka ei ole ihan omiani.)

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa!

  Kiitos ihanasta blogistasi :)

  Minä odotan juuri nyt niin paljon kevättä. Sitä että pääsee paremmin liikkumaan. Ja odotan isoja muutoksia, vielä kun osaisi tehdä ne oikeat päätökset. Mutta eiköhän elämä kuljeta ja kannattele.

  K niinkuin koti on tärkein asia rakkaiden ja terveyden lisäksi.

  VastaaPoista
 13. Odotan kessällä laitettavaa uutta mustaa ulko-ovea, pidemmällä aikavälillä tupla ikkunaovia levennyksillä olohuoneesta terassille ja raakalautaseinää olkkariin. Nyt kuitenkin tyydyn haaveilemaan tätä kultaista koota :) Iloista keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 14. Onnea!

  Odotan sitä hetkeä, kun ulos voi taas mennä hetken mielijohteesta, astumalla kynnyksen yli vaikka avojaloin, jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 15. Voi miten paljon kaikkea odotankaan :) Aina on paljon kaikkea, ehkä eniten sitä että oon onnellinen ja saan tehdä asioita jotka innostaa.

  VastaaPoista
 16. Ihan vain hyvää vuotta meille kaikille toivon, arvonnassa sillä mukana :)

  VastaaPoista
 17. Minä odotan eniten tältä vuodelta kesää. Kesällä on tiedossa New Yorkin matka, aurinkoa, purjehdusta, lomailua ja kaikkea mukavaa :)

  VastaaPoista
 18. Mä tahdon tehdä vihdoin sen remontin kotiini.

  VastaaPoista
 19. oi ihana! niin haluaisin... oon kauan toivonu kirjainta...
  Haluaisin saada töitä, elää tässä hetkessä ja kesällä on tiedossa "suuri" juhla, mutta se on vielä salaisuus ;)

  VastaaPoista
 20. Ooh, tässä arvonnassa ollaan tosiaankin mukana!

  Tältä vuodelta odotan ihanaa aikaa perheen kanssa ja mielekkäitä työkeikkoja. Odotan myös reilun kuukauden päästä tulevaa Japanin matkaa!

  VastaaPoista
 21. Odotan eniten uutta sohvaa, kunhan täydellisen löydän!!! :)

  VastaaPoista
 22. Mukaan arvontaan!
  Tulevana keväänä jännitän vihertääkö viime lokakuussa istutettu nurmikko lumien sulettua! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 23. Kiitos itsellesi inspiroivasta blogista. Toteutin viime vuonna kolme pitkäaikaista haavettani, joten tältä vuodelta toivon vain tasaista eloa täynnä hyvää mieltä (joskus sekin on iso toivomus...) ;)

  VastaaPoista
 24. Blogiasi on ihana lukea, niin mahtavia ideoita. Ensi vuodelta odotan Blogisi suhteen lisää kauniita ideoita, ja mitä omaan projektiimme tulee, odotan alakerran valmistumista. Kesä meillä täällä Orrelassa on niin kaunis, että se täytyy täysillä käyttää hyödyksi lattioiden laiton suhteen.

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa! Tulevalta vuodelta odotan jonkinnäköistä selvyyttä tulevaisuuden ammatin suhteen. Ja ennenkaikkea mahtavia hetkiä perheen kanssa sekä mahtavia kotoilu-ideoita :D

  VastaaPoista
 26. Mukavaa, arvonnassa mukana. En odota tältä vuodelta mitään ihmeellistä. Toivon vain rauhallista arkea.

  VastaaPoista
 27. K - Kirjainten kuningatar! ;)

  Odotan suuresti että mitä saammekaan aikaan oman remonttimme suhteen,

  Odotan kevään puutarhahommia,

  Odotan "turvallista" ja kaviollista perheenlisäystä mahdollisesti syksyksi,

  Odotanpa vielä kesän juhlapäivääkin.

  VastaaPoista
 28. Arvonnassa oltais mukana ja kesää odotellaan, että taas pääsee putarha hommiin :) ja eiköhän jotakin sisutusjuttujakin tapahdu. Ainakin jossakin vaiheessa pienimälle neidille pitäis tehdä huonetta ja samalla vaihtaa pojutsun kamat toiseen huoneeseen ja sit työhuonekkin rempata, joten isoja asioita olis edessä. Työelämäänkin pitäis syksyllä palailla, joten mukavaa olis löytää kiva työpaikka. Senkin hakeminen on edessä!!!

  VastaaPoista
 29. arvonnassa mukana k niinkuin kukkakauppias!!

  tulevalta vuodelta odotan jotain yllättävää ihanaa, mitä ei voi osata ennalta arvata. mitä se sitten lieneekään, toivottavasti jotain!!

  minna / mimosa

  VastaaPoista
 30. mukana, minä odotan löytäväni tavan mielen rentouttamista varten ja muutenkin että osaisin nauttia hetkestä:)

  VastaaPoista
 31. Mukaan arvontaa ilmoittaudun minäkin, kiva palkinto luvassa :)
  Odotan loppuvuodelta oman "viidenkympin kriisini" laantumista ja elämän tasapainon löytymistä :D

  VastaaPoista
 32. K niinkuin koti. Tältä vuodelta toivon ymmärrystä osata nauttia siitä yhtä paljon kuin kuluneesta vuodesta ( maallemuuton vuosijuhlaa vietämme kuuukauden kuluttua). Kuluneen vuoden aikana olen ääneen ja äänettömästi huoahtanut "ihanaa!" varmaan useammin, kuin koko (pitkän) aikaisemman elämäni aikana yhteensä.
  Kaikkea ihanaa sinnekin!

  VastaaPoista
 33. Kirsi täältä Karvalasta odottaa Keväälle suunnitelmissa olevaa matkaa Kaverin Kanssa Kööpenhaminaan:) Todella kaunis K-kirjain, ja onnea kirjalle!

  VastaaPoista
 34. Lähitulevaisuudessa odotan melkein eniten sitä, että pääsen muuttamaan uuteen kämppään jossa on vihdoinkin oikea keittiö keittokomeron sijaan! Sitä ei aikaisemmin edes ymmärtänyt moisen tärkeyttä. :D

  Lisäksi odotan kyllä kovasti, että valmistun koulusta vihdoin viimein. ^^,

  VastaaPoista
 35. Mukana ollaan! Mä odotan tän lumitulvan loppumista ja sitä että saa taas ulko-oven kunolla kiinni kun routa sulaa :)

  VastaaPoista
 36. Osallistun arvontaan.

  Tältä vuodelta odotan eniten henkilökohtaista hyvää oloa. Tasapainoa ja energiaa. Prosessi on kovin alkutekijöissä. Kiitos sinulle kivasta blogista! Ehdottomasti yksi esteettisin blogi!

  VastaaPoista
 37. Mukana kisassa...Kaunokaista tavoittelemassa....

  Itse odotan että saisin jostain rahaa että voisin rempata nuo lasten huoneet isomman lapsen huoneeksi...toki leikkauksen jälkeen vasta....


  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 38. Tähän pitää hypätä mukaan. Mie odotan tältä vuodelta sekä uutta työpaikkaa että pääsisin uudelleen käymään Lontoossa.

  VastaaPoista
 39. Mukana arvonnassa. Eniten tällä hetkellä odotan ehkä sitä, että meidän lämppärikoti projekti edistyis vihdosta viimen siihen tilaan missä sen piti jo viime syksynä olla. Talvi mennyt melkein pelkästään odotteluun joten turhauma on jo toisinaan aika suurissa mitoissa.

  VastaaPoista
 40. Kirjain sopis meidän sukunimeen ja onhan se niin kuin KOTI!

  Suurempia muutoksia tällä vuodella tulee olemaan vuorotteluvapaan loppuminen ja kuopuksen esikoulun alkaminen.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 41. Just meille sopiva kirjain :) tältä vuodelta odotan koulunalkua!

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. Hauska palkinto!!

  Odotan tältä vuodelta jotain mullistavaa (hyvällä tavalla), joka toivottavasti olisi joko minulle tai miehelleni työpaikka (parhaimmassa tapauksessa molemmille!). Odotan myös kovin, että saisimme joskus ihan ikioman kodin - mutta siitä en tiedä onko se vielä tälle vuodelle mahdollista :/

  VastaaPoista
 44. Mukana arvonnassa :)
  Blogi on kiinnostava, idearikas ja odotan mielenkiinnolla uutta kirjaa :)

  VastaaPoista
 45. Oih mikä ihana kirjain! :)

  Mä odotan, että tää jatkuva stressi vähenee ja löydän jonkun asian, joka saa mut oikeasti onnelliseksi. Sellainen tasapaino itseni kanssa olisi tavoitteena :)

  VastaaPoista
 46. Sinun sivuja on ihana lukea ja rakastan varsinki niitä pieniä asioita joita neuvot ja voin itse hyödyntää. Tälle vuodelle odotan tekeväni kivoja löytöjä joita hyödynnän minun nukkien tekemisessä. Toivon tietysti jos vaikka tulisi korjattavaksi uusiakin 'nukkepotilaita'.Arvontaan mukaan :D

  VastaaPoista
 47. Tänä vuonna onkin odotettavaa. Miehen kanssa ollaan lähdössä Japaniin pariksi viikoksi :) Ja mies on vähän vihjaillut jostakin yllätyksestä minkä aikoo toteuttaa tänä vuonna, joten sitäkin odotellessa :)

  VastaaPoista
 48. Kiva Kirjain!

  Odotan että löytäisin jostain Kadoksissa olevan ideavaihteen päälle. Odotan Kevättä ja Kesää!

  Terkkuja!

  VastaaPoista
 49. Heip,

  pakko yrittää onneani arvonnassa.

  odotan tältä vuodelta että ystäväni löytäisi pian töitä ja pääsisi muuttamaan lähelleni. Myös työrintamalla itse odotan saavani paremmat vuorot, jotta näkisin lapsiani enemmän kuin tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 50. Oi, hieno kirjain! Mä odotan montaakin asiaa, kevättä, kesää, kukkapenkin kuopimista, puuhailua lasten kanssa, perheenlisäystä, lämpöä, yläkerran vessan tekemistä, jne... ;-)

  VastaaPoista
 51. Mahtava arpajaispalkinto! :) Itse odotan tulevaa kesää ja aikaa olla lasten kanssa ja vähän vähemmän odotan pihanlaittourakkaa, joka tulee varmaan olemaan melkoisen työllistävä, mutta näkeepähän heti oman työn jäljen! :)

  VastaaPoista
 52. Tähänhän pitää aivan osallistua!

  Tämä vuosi tulee olemaan kodinlaittopainotteinen. Sain juuri viime viikonloppuna verstaalla valmiiksi kolmen vanhan huonekalun entisöintiprojektin ja joululomalla tapetoimme kaksiomme makuuhuoneen. Jahka olohuone saa tapetit ja huonekalut tuodaan kotiin, saan vihdoin keskittyä tauluihin, tekstiileihin, valaisimiin ja rakentaa tästä asunnosta meidän näköisen!

  Kirjasiki sain muuten joululahjaksi ja iltalukemisena olen kahlannut vinkkejä ja kauniita kuvia läpi. Kiitos niistä! :)

  VastaaPoista
 53. Ehdottomasti mukana!
  Tänä vuonna pitäisi löytyä Koti! Isolla Koolla tietenkin, aiheeseen sopien :) Onneksi ollaan vasta helmikuussa :)

  VastaaPoista
 54. Kiitos herkullisesta blogista!

  Eniten tällä hetkellä odotan kevättä, lumen sulamista, lämpöä ja vihreyttä. Isoja muutoksia odotellaan liikaa kummiskaan odottamatta, että pystyttäisiin nauttimaan hetkestä. Ne tulevat kun on sen aika.

  VastaaPoista
 55. Ihana K :) odotuksissa vähemmän kiirehtimistä, malttia nauttia hetkestä

  VastaaPoista
 56. Kaunis K! Kiitos Vintagen Viemää- kirjasta, hienoja ideoita! Tältä vuodelta odotan Lomaa ja uusia muutoksia tai "haasteita"!

  VastaaPoista
 57. Upea kirjain!
  Eniten odotan tältä vuodelta ensi kuuta, kun pääsen ostamaamme rintamamiestaloon etsimään kaiken alta vanhoja lattialautoja ja lisäämään sinne menneen ajan tuntua =)
  Loistava remonttikevät edessä!

  VastaaPoista
 58. Mukana arvonnassa :) aivan ihana blogi! Tervetuloa kurkkimaan myös meille :)

  VastaaPoista
 59. Kivahan näin mukavan blogin arvontaan on osallistua.

  VastaaPoista
 60. Hieno kirjain! Ja värikin oikein sopiva meille :)

  Minä odotan tältä vuodelta pariakin remonttia tai oikeastaan niiden valmistumista: vessat, vaatehuone ja varasto menee uusiksi, samoin piha.

  VastaaPoista
 61. Kiitos sinulle inspiroivista ja ihanista kirjoituksista.

  Itse odotan vuodelta, tietenlaista rauhoittumista, arjen asettumista omiin uomiinsa, niin että jokaisella perheenjäsenellä on hyvä ja turvallinen olla meidän omassa kotikolossa. Uskon että tämän jälkeen monet tehtävät ( tekemättömät työt) järjestäytyvät omalla painollaan....

  VastaaPoista
 62. Ohhoh onpa kiva arvonta. Lapsenlapsen nimi alkaa K-kirjaimella ja hänelläkin on (useimmiten)pikkaisen naarmuja pinnassa, joten sopisipa hyvin, jos voitto osuisi kohdalle.
  Odotan tältä vuodelta oppivani (siis opettelevani, ei niitä taitoja kukaan minulle "anna") uusia kädentaitoja.

  VastaaPoista
 63. Huikea palkinto! :O
  Meillä on edessä remppaa maalla vanhassa maalaistalossa, joka on viimeeksi remontoitu 90-luvulla. Nyt olisi tarkoitus palautella taloon hieman sitä vanhaa henkeä eli luopua ysäritunnuksista kuten muovimatoista. Vanhoja aarteita mm. kivoja apteekkijuttuja aion kaivella aitoista näkösälle. Ne ansaitsee parempaa kuin olla vain pölyyntymässä pimeässä. Paljon kivaa siis edessä!

  VastaaPoista
 64. Tulevana kesänä pitäs saada piha kuosiin jotta voitas juhlia 10-vuotis hääpäiväämme. Ja oishan se ihana nähdä omaistuttamien kukkasten hehku, jos ne vaikka tuolta maan alta nousiskin.

  VastaaPoista
 65. Ois niin meille sopiva kirjain:) Tältä vuodelta odotan onnellisuutta ja terveyttä! Ja kesääkin odotan ja töihin paluuta kolmen vuoden kotona olon jälkeen...

  VastaaPoista
 66. Tuolle K:lle ois käyttöä, kun allekirjoittanut ja yks lauman karvajäsenistä alkaa kyseisellä kirjaimella ;)

  Tälle vuodelle tavoitteita ois tehdä töitä, säästää rahaa, ostaa uus objektiivi kameraan ja ehkäpä päästä käymään ruskareissulla Lapissa!

  Seuraan blogiasi, kauniita kuvia, erilaista sisustamista ja maalaisromantiikkaa!

  Terveisin vanhan tavaran ystävä, joka viihtyy sukulaisten mummuloiden vinteillä ja navetoissa tonkimassa entisajan juttuja! =)

  VastaaPoista
 67. Ihana arvonta!

  Toivon, että me löytäisimme vihdoin tänä vuonna sen Oikean oman kodin, vanhan talon maaseudun rauhasta. :)

  VastaaPoista
 68. Tuleva vuosi on hyvä tapahtuisipa mitä vain,mutta olisi ihanaa vihdoin löytää se oma vanha talo ja pihamaa:-)

  VastaaPoista
 69. Odotan kovasti ensimmäistä kevättä meille uudessa omakotitalossa maalla. Ihanaa. Uuteen kotiin toivoisin kovasti tuollaista K niinkuin koti - kirjainta :)

  VastaaPoista
 70. ihana arvonta ja ihana blogi! mä toivon tältä vuodelta sitä että meidän elämä olisi viimein "normaalia" jatkuvien sairasteluiden,yllätysten ja vastoinkäymisten jälkeen.

  VastaaPoista
 71. Oih, mukana! Tältä vuodelta odotan oman putiikin perustamista ja sen kanssa hääräilyä!

  VastaaPoista
 72. Toivoisin ettei vuosi toisi mitään kamalan yllättävää tullessaan, peruselämä riittää :) K niinkuin kaunis kävisi meidän uuteen yläkertaan kuin silmä päähän!

  VastaaPoista
 73. Mukana arvonnassa. Sopisi erinomaisesti meidän K-porukalle. Odotan sitä, josko joskus talossa alkais olla remontit sillä mallilla, että olisi kaikki huoneet edes käyttökunnossa. Sinulta odotan ihania blogikirjoituksia:-D -Kanel-

  VastaaPoista
 74. K niinkuin kaunis! monille tärkeille ihmisille on tapahtumassa tänä vuonna kaikkea kaunista! veljeni saa jälkikasvua ja muutamat kaverit menevät naimisiin! näitä odotan PALJON <3 :)

  VastaaPoista
 75. Mukana arvonnassa :) K niin kuin Kukka (esikoisemme) ..Jeps, itse toivon tältä vuodelta paljon! Olisi kiva saada päätökseen tämä rakennusprokkis ja eroon kaikista kasoista ympäri kotia, piha olisi kiva saada kondikseen ja sitten loppuvuodesta rentoutumaan "valmiiseen" kotiin, vaikka ikuisuusprojektiahan tämä okt-asuminen on :))

  VastaaPoista
 76. Ehdottomasti mukana!
  Jos nyt ei lottovoittoa lasketa, niin uusia ideoita odotan :o). Talvi on mennyt "pimennossa", mutta uskon/luotan, että tilanne tästä vielä paranee!

  VastaaPoista
 77. Ihana kirjain. Mun sukunimen kirjain.
  Odotan, että oman pään sisältä muutama solmu aukeaisi tai edes löystyisi -lähtisikö sen myötä elämä pitkästä aikaa lentoon?

  VastaaPoista
 78. Mukana ollaan! Minä odotan esikoistani syntyväksi, ja sitä että vauva-arjessa pysyn järjissäni. ;)

  VastaaPoista
 79. Arvonnassa mukana minäkin:))Enpä ole tavannut paljon osallistua, mutta nyt tuntui siltä:)
  Alkaneelta vuodelta toivon terveyttä !!! sekä tiedän sen tuovan suuria muutoksia elämääni...toivotaan niiden olevan hyviä muutoksia:)

  VastaaPoista
 80. Oi mikä palkinto...tietysti arvonnassa mukana.
  Tulevalta vuodelta ja etenkin kesältä odotan tuota keittiönlaajennusta aivan kuin "lehmä kesää".

  Iloista kevään odotusta.

  VastaaPoista
 81. Mun kirjain! Haluan! Toivomukseni tälle vuodelle olisi että voisin rikastuttaa perhettämme uudella jäsenellä, tavoitteena on myös onnellistua kaikin mahdollisin keinoin!

  VastaaPoista
 82. Heipä hei täältäkin! K olisi just jetsulleen mulle nakutettu!:) Mitäkö odotan? Haluaisin jonkinlaisen balanssin työelämän ja muun elämän välillä. En vain ole vielä tajunnut, miten työstä saisi kunnon niskalenkin - niin että olisi myös muuta elämää. Jospa jokin oivallus tulisi!

  VastaaPoista
 83. Hieno koo! :) Olisi kiva meidän olohuoneessa...

  Minä odotan tältä vuodelta sälekaihtimia, paljon roller derbyilyä ja hienoja pieniä hetkiä. Ugh. :)

  VastaaPoista
 84. Ihana arvonta!
  Odotan että olen seesteisempi vuodenlopussa :)

  VastaaPoista
 85. Arvonnassa mukana! Koo sehän sukunimeni ensimmäinen Kirjain, joten tarjoaisin sille Kotia tositarkoituksella.

  Tältä vuodelta odotan ja toivon tietysti aina parempaa vuotta, mitä edellinen, ja toivon myös onnellisuutta :)

  VastaaPoista
 86. K olisi juuri passeli tähänkin talouteen, sopivi hyvin :-)

  Tältä vuodelta erityisesti sitä, että saan tämän uuden kodin näyttämään kodilta. Pientä päävaivaa aiheuttaa pohjapiirros ja nykyiset huonekalut eivät kovin istu. Tietysti kevättä myös, että pääsee laittamaan terassia ja pientä pihaa :-)

  VastaaPoista
 87. Osallistun arvontaan!

  Odotan tältä vuodelta talon valmistumista. Keväällä tulee operaation aloittamisesta kuluneeksi kaksi vuotta.. Alkaa hiljalleen tuntumaan siltä, että saisi jo riittää! :)

  VastaaPoista
 88. Niin hieno! Tältä vuodelta odotan mielenkiinnolla, toteutuuko koko perheen pähkähullu ihana suunnitelma :)

  VastaaPoista
 89. Aivan IHANA! Tällaista olen aina halunnut ja nyt vielä sopivista sopivin kirjainkin =) Mukana arvonnassa siis. Tältä vuodelta odotan eniten rauhaisaa kotoilua ja ihania hetkiä oman perheen kanssa (hektisen ja hankalan viime vuoden jälkeen). T: Kaisa L

  VastaaPoista
 90. Mä odotan tältä vuodelta kaikista eniten Elonkerjuun uutta tulemista :D

  Muuten toive et työt jatkuis eikä tarttis olla lomautettuna. Yh:n tuloissa lomautus on katastrofi..

  Kiva arvonta :)

  VastaaPoista
 91. Oi, kuinka hieno kirjain =) Tältä vuodelta odotan hieman hitaampaa tahtia. Enemmän rauhoittumista, sylittelyä, rakkaita...

  VastaaPoista
 92. Ihana palkinto! Odotan kovasti jo kevään tuloa ja pihan laittoa.

  VastaaPoista
 93. Mukana arvonnassa :) Juuri tällä hetkellä tuntuu siltä, että eniten odotan kesää.. kuten moni muukin!

  VastaaPoista
 94. Kiva arpajaispalkinto!
  Itse odotan tulevaa intiaanikesää.

  VastaaPoista
 95. Suloinen K. Odotan tältä vuodelta sitä, että saisin mahdollisimman paljon aikaan pihalla. Pari projektia on mielessä, mutta rahaa niiden toteuttamiseen ei juurikaan. Eipä haittaa, pitää vaan älynystyröitä hieroa enemmän:)

  VastaaPoista
 96. Onhan se osallistuttava, kun meillä kotona asuu yks pikku-K!
  Tänä vuonna haluaisin oppia elämään hetkessä ja jos jotain "maallisempaa", niin haluaisin oppia&tehdä vaateompelua, mikä oli jo viime vuodenkin haavena, mutta vaan jäi.

  VastaaPoista
 97. Ihana kirjain ja sopis niin hyvin meille, kun sukunimi alkaa Koolla :)
  Minä odotan ihanan aurinkoista kesää ja oman selkäkipuni kuntoutuksen tuloksia :))))

  VastaaPoista
 98. Kirjain sopisi poikamme huoneeseen, alkaahan hänen nimensä kyseisellä kirjaimella. Toiveena olisi saada opiinot kesään mennessä valmiiksi.

  VastaaPoista
 99. Kiva arvonta - kirjain sopisi niin hyvin K-tyttäremme pian rempattavaan huoneeseen!

  Minä odotan tältä vuodelta ennenkaikkea kesäisiä sukujuhliamme, pitkästä aikaa kaikki tärkeät ihmiset koolla!
  Toisaalta, kovasti odotan uusia mahdollisia työkuvioitakin omalla kohdallani sekä tietysti oman hyvinvointi-projektin edistymistä. :)

  VastaaPoista
 100. Ihana kirjain!

  Minä odotan alkaneelta vuodelta leppoisaa oloa perheen kanssa, kesälomamatkaa Ahvenanmaalle, pikkuisimman ärrän oppimista ja ...uutta keittiötä :-)

  VastaaPoista
 101. Hieno kirjain. Sopisi hyvin meidän uutukaiseen televisionkatselu huoneeseen tunnelmavaloksi. Eniten odotan tältä vuodelta seesteistä, kiireetöntä yhdessäoloa perheeni kanssa. Ja haluaisin tehdä kaikenlaisia käsityöprojekteja, mitkä ovat pyörineet mielessä jo pitemmän aikaa ja jääneet tekemättä työkiireiden takia.

  VastaaPoista
 102. Mukana minäkin...jospa onni potkaisi tällä kertaa.

  VastaaPoista
 103. Oi ihana K. Minä odotan tältä vuodelta sen seuraavan askeleen ottamista miehekkeen kanssa.

  VastaaPoista
 104. Ihana valokirjain. Olen mukana arvonnassa. Tulevalta vuodelta odotan talomme kellari remontin edistyvän, ellei jopa valmistuvan :)Odotan myös lämmintä kesää :)

  VastaaPoista
 105. Uuteen kotiin uusi kirjain! Tältä vuodelta odotan eniten en sen vähempää kuin uuden elämän aloittamista, itseni löytämistä, omasta seurastani nauttimista suuren elämänmuutoksen jälkeen jälkeen.

  VastaaPoista
 106. Odotan, tai paremminkin toivon tärkeitä asioita, semmoisia mitä ei voi minkäänmoisella rahasummalla ostaa.

  Kiitos valtavan hienosta blogistasi!

  VastaaPoista
 107. Ett sådant fint K vill man gärna tävla om!
  För varje år gör jag upp stora planer och det slutar alltid med att jag inte får ens hälften gjort men att drömma stort gör att åtminstone lite blir gjort! :-)

  VastaaPoista
 108. Odotan eniten yhden ison haaveen toteutumista ja rohkeutta aloittaa jotain omaa ja jättää vakituinen työpaikka ja hypätä tuntemattomaan. Odotan että elämä hidastuu:)

  VastaaPoista
 109. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! Hieno palkinto! Tämä vuosi on todennäköisesti viimeinen vuosi kotona lasten kanssa, joten odotan yhteisiä ihania hetkiä ja jo hieman haikeudella katselen tulevaan.

  VastaaPoista
 110. Odotan oivalluksia!
  K niin kuin kasvu!

  VastaaPoista
 111. Ihana valaisin! Tulevalta vuodelta odotan uutta, antoisaa ja hyvää työpaikkaa rakkaan harrastukseni sisustuksen parista. Lisäksi odotan että pääsemme muuttamaan pienen pienestä asunnosta uuteen tilavaan kotiin jonne saan kaikki vuosien varrella keräämäni vintage-aarteet arvoisellensa paikalle, ja jossa meidän perheen ainokaisella, KENTA-koiralla on tilaa elää ja temmeltää. Kiitos myös Sinulle kivasta blogista ja kauniista Vintagen viemää- kirjasta. Anoppilani on siinä Parolassa ja monesti asemalla törröttäessäni mietin miltä siellä teillä mahtaa nyt tällä hetkellä näyttää:)

  VastaaPoista
 112. Ilman sinua ei meitä muitakaan olisi blogiasi lueskelemassa, joten iso kiitos kuuluu sinulle.

  K kuten kainis koti ja komea kulta. Mitä muuta sitä kaipaisi? No tietty sitä K-kirjainta muistuttamaan noista ihanista asioista vaikeinakin päivinä. Siis mukana arvonnassa.

  Tulevalta vuodelta odotan suuresti päiväretkeä billnäsiin ja fiskarssiin. Samalla reissulla uutta ja vanhaa ja tietysti suurta kädentaitoa.

  VastaaPoista
 113. Voi että mikä ihana arvonta! Olen etsinyt semmosia kirjeet pitkä aika. Te olette suuri inspiratio meille. Kiitos kakki ihanat ideat.

  VastaaPoista
 114. En tiedä, onko mulla erityisempiä toiveita alkaneelle vuodelle, mutta tähän arvontaan osallistun toiveikkaana :)

  VastaaPoista
 115. Toiveena olisi löytää työpaikka. Ja että perhe pysyisi terveenä.

  Saara

  VastaaPoista
 116. Vuodelta 2012 odotan perheemme kasvua... <3 Sillä välin voi toivoa Koon voittamista.

  VastaaPoista
 117. Odotan kovasti tältä vuodelta sitä että saatais meidän piha kuntoon ja kovin toiveikkaana odotan josko ekan oman kasvimaan perustaminen onnistuisi

  VastaaPoista
 118. Osallistun ja odotan ihka omaa asuntoa!

  VastaaPoista
 119. Ihana kirjain! Nimeni alkaa samalla kirjaimella :)
  Tältä vuodelta odotan eniten sitä, kun jokaisen kouluviikon päätteeksi pääsen kotiin.

  VastaaPoista
 120. Ihana arvonta. Viime vuonna kesä mennä hujahti liian nopeaa. Kaikki oli niin uutta, kun oli oma iso piha mitä laittaa ja uusi kotikin oli nähtävä kesäsilmin. Tänä vuonna heti alkukesästä vähän nikkaroimme pihalla ja lopun ajasta ihastelen kukkia ja nautin kesästä. Nyt talvella vielä nautin lumesta ja takkatulesta. Pienet ne on haaveet mutta niin tervetulleita. K niinkuin kiitos itsellesi, ihan parhaasta blogista ikinä. :)

  VastaaPoista
 121. oih,ku toi ois niin mulle,K niinkuin Karoliina,you know;)..tältä vuodelta odotan terveyttä perheelleni ja toivon että kotiäitiys jatkuisi..

  VastaaPoista
 122. Osallistun, ihana K.
  Odotan tälle vuodelle rauhallisuutta, tasaisuutta, iloa ja haleja.

  VastaaPoista
 123. Oi kun kiva arvonta :) Minä odotan tältä vuodelta uusia alkuja ja semmosta yleistä onnellisuutta ja tasapainoa.

  VastaaPoista
 124. Hieno kirjain! Odotan virkaa, kuten jo viime vuonna ja sitä edellisenä, jonka kuitenkin saan vasta ehkä ensi vuonna tai sitten joskus. Odotan myös häitä. :)

  VastaaPoista
 125. Wau! Mahtava K! Odottelen lopputarkastusta ja että vihdoin pääsemme pihan kimppuun :)

  VastaaPoista
 126. Vautsi mikä K - hieno! Minä odottelen, että tänä vuonna tapahtuisi joku isompi käänne elämässä, lähinnä parisuhteen kannalta. Ja voisi se keittiöremppakin olla kiva! :)

  VastaaPoista
 127. Ihana K! Eniten tältä vuodelta odotan karvaisen perheen jäsenen saapumista loppu vuodesta :D

  VastaaPoista
 128. Odotan tältä vuodelta
  -että opiskelut sujuisivat mallikkaasti kevät ja kesä tulisi ja odotan että pääsen kasvattamaan parvekkeella kaikkea ihanaa

  VastaaPoista
 129. Peruspessimisti ei pety, joten en kovia odota. Katson vaan avoimin mielin ja revin riemun siitä mitä elämä tuo. Oi jos se vaikka tois Koon!

  VastaaPoista
 130. Ihana palkinto. Rakastan valokirjaimia! Tältä vuodelta odotan eniten vauva-arkea,joka alkaa jo varmasti viikon sisällä kun vauva vihdoin syntyy. Ihana blogi sulla! t.Elisa Espoosta

  VastaaPoista
 131. Mä toivon tavallista vuotta, kaikenlaista heilumista ollut viime vuosina...
  Arvonnassa

  VastaaPoista
 132. Minä odotan tältä vuodelta paljonkin.. pientä ja suurta.

  Odotan pariakin työprojektia joiden tiimoilta on mahdollisuus tutustua uusiin, osaaviin ihmisiin ja kartuttaa omaa osaamista uusilla asioilla. Odotan, että viimeinkin löytäisin minun kotiini persoonallisen mutta käytännöllisen sohvan. Odotan että ehdin lukea paljon ja neuloa mielinmäärin... Että saan viettää rakkaiden kanssa aikaa... Että saan kävellä metsässä aamukasteen raikkaudessa...juoda kahvia parvekkeella kirjaa lukien.. Ennen kaikkea odotan, että vaikka suurin haaveeni ei tänä vuonna vielä toteutuisikaan, se toteutuu ehkäpä seuraavana :)

  VastaaPoista
 133. Mukana! Tältä vuodelta odotan oman kodin löytymistä ja siirtymistä kerrostalosta vuokralta omaan omakotitaloon <3 mentalpanic@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Hieno Koo! Tältä vuodelta odotan häämatkaa joka on nyt jo siirtynyt 11 vuotta, ehkä tänä kesänä :)

  VastaaPoista
 135. Kyllä tuole paikka löytys ;). Toiveissa tälle vuojelle olisi vauvauutiset (omat lähinnä) ja oma auto :). Siinäpä niitä ihan kylliksi.

  VastaaPoista
 136. Keltainen on niin keväinen väri. Olen jotenkin herännyt horroksesta ja lakannut kynnet keltaisella ja penkonut lapsen väsäämät keltaiset helmet käteen.

  Odotan todella paljon sitä, kun lumen alta alkaa nousta jotain kasvavaa ja kukkivaa. Pieniä puroja jotka kuljettavat mukanaan hupenevaa lunta. Kevättä ja muuttolintuja.

  Ja se tulee ihan pian se.

  Oikein ihanaa keväänodotusta kaikille!

  VastaaPoista
 137. Odotan ammattiin valmistumistani. Vielä pitää jaksaa vähän ponnistella, mutta kolmen kuukauden päästä helpottaa!

  VastaaPoista
 138. Juurikin mun nimikirjain,ihana!!! Odotan tältä vuodelta, että elämä jatkuu yhtä ihanana kuin aiemminkin. Varovasti toivon uutta työhaastetta myös:) Mahtava arvonta!

  VastaaPoista
 139. Odotan muutosta työkuvioihini: aion lähteä työnkiertoon mukaan ja vaihtaa työpistettäni. On jotenki niin jämähtänyt paikoilleen.

  Ihana palkinto:)

  VastaaPoista
 140. Ihana kirjain, ihan täydellisesti mulle sopiva ;o) Mä odotan tältä vuodelta meidän rakennusprojektin edistymistä, edes vähän.
  -k-

  VastaaPoista
 141. Oispa K-kirjain ihana lastenhuoneeseen :)
  Odotan tältä vuodelta että saataisiin piha valmiiksi ja katos takaterassille, pari vuotta sitten rakennettiin koti. Ja että saisin vielä olla pienten lasten kanssa kotona <3

  VastaaPoista
 142. Oi, että. Ihana palkinto. <3 Tältä vuodelta odoton kevättä kaikkine mullistuksineen ja ponnistuksineen. Itse väkerran kandidaatintutkielmaa, jonka tulisi valmistua keväällä ja mieskin valmistuu ja aloittaa työt pian.

  VastaaPoista
 143. K niin kuin Kirsi

  Tämän vuoden toiveisiin kuuluu työpaikan löytäminen koulutuksen päätyttyä

  VastaaPoista
 144. K niin kuin Kamomilla- ihan selvästi! :)

  Odotan innolla uusia kuvauskohteita ja mahtavaa työfiilistä! Omasta studiosta haaveilen..sinne voisin tuon K-kirjaimen laittaa jos voittaisin sen! ;)

  VastaaPoista
 145. Tälle vuodelle en aseta erityisiä odotuksia. No ehkä sitä kesää odotan :), mutta muuten annan elämän soljua sellaisena eteenpäin, ja katselen mitä se tuo tullessaan.

  VastaaPoista
 146. Blogisi on todellinen ilon ja innostuksen lähde. Kiitos!

  VastaaPoista
 147. Ompas kiva arvonta!
  Mulla on aina haaveita ja odotuksia ;D Eniten odotan ja haaveilen että saisimme yläkerran rakennettua valmiiksi tämän vuoden aikana. Hyvin todennäköistä se nyt onkin että näin tapahtuu... kesän aikana varmaan.

  VastaaPoista
 148. Mullehan toi kirjain tulee, kun arvot sen syntymäpäivänäni jota vietetään vain joka neljäs vuosi:) Eniten tältä vuodelta odotan hauskoja hetkiä perheeni kanssa. Odotan myös piharakennusta, jota aletaan pykäämään kesällä pihan perälle. Saadaan sinne kodinhoitohuone, helpottuu lapsiperheen arki kun on tilaa missä huoltaa vaatteita!!

  VastaaPoista
 149. Mukaan arvontaan! Mitä odotan? Kun toivoo sitä mitä saa, saa aina sen mitä toivoo. Näin siis minäkin :)

  VastaaPoista
 150. Tää olis niin mulle ;D Arvonnassa siis innolla mukana!

  Hienoja toiveita täällä kasapäin. Itse toivon, että alan viihtymään uudessa työpaikassani ja että lasten asiat lutviutuisivat parhain päin. Ennenkaikkea toivon ilonhetkiä, rauhallisuutta ja hyvää oloa! Ja ihan perustylsää arkea.

  VastaaPoista
 151. Ihana kultainen Koo! Tältä vuodelta toivon eheyttä ja lempeyttä, mukavaa oloa ja kivoja hetkiä. :)

  VastaaPoista
 152. Kiitos ihanasta blogista. Erityisesti se kiinnostaa, koska se on vanha asema..Työskentelen kulttuurihistoriallisesti, Suomen yhdessä suurimmassa hyvin säilyneessä asemamiljöössä täällä Etelä-Karjalassa.. Minua kiinnostaa nähdä tänäkin vuonna lisää ihanan herkullisia kuvia teidän kodistanne ja kivoja sisustusideoita tietysti siinä sivussa saada. Omassa elämässä haaveissa olisi saada talo valmiiksi ja pihatyöt edes jollekin mallille tänä vuonna. Liikoja ei uskalla toivoa itseltä, eikä muiltakaan.
  Hauskaa kevättä!

  VastaaPoista
 153. Jei arvontaa! Kiva! Tämä vuosi vie esikoisen kouluun, jännää :)

  VastaaPoista
 154. Tahtoisin tänä vuonna saada ikioman K niin kuin Kodin. :)

  VastaaPoista
 155. Ihana arvonta ja ihastuttava blogi! Kirjain sopisi lastenhuoneeseen aivan ihanasti :) Odotan tältä vuodelta maallisista asioista eniten keittiön uudistus- ja kunnostustyötä, joka on tarkoitus tehdä kesällä miehen kanssa kahdestaan talovanhukseemme :)

  VastaaPoista
 156. K niinkuin kultani Klaus. Siippaa voisi ilahduttaa tuolla valokirjaimella! Kesää odotan, kovasti!

  VastaaPoista
 157. Aina on käyttöä kunnon K:lle!

  Töissä on meneillään hirmuisesti muutosten ajat, joten jos tältä vuodelta jotain odottaisi, niin se varmaan olisi rohkeutta ja ymmärrystä päättää, mitä minusta tulee isona!

  VastaaPoista
 158. haaveissa oma punainen tupa ja se perunamaa... =)

  VastaaPoista
 159. Tältä vuodelta odotan eniten yksinkertaisesti terveyttä. Olen viime aikoina ollut äärimmäisen masentunut ja ahdistunut, sairauslomaakin sain juuri. Minulle suurin ilo ja onni olisi se, että kykenen päivän aikana hoitamaan arkirutiinit, jotka niin monelle ovat itsestäänselvyyksiä. Olisi ihanaa kun voisi nukkua yön kunnolla, herätä aikaisin ja päivän päätteksi sanoa tehneensä tänään jotakin.

  Suunta eteenpäin vain:)

  VastaaPoista
 160. Tämä vuosi tulee olemaan jännä monin tavoin. Tytär pääsee vihdoin kunnon tutkimuksiin, toivomme, että saadaan lääkitys kohdilleen ja päästään ikävistä vaivoista eroon. Työrintamalla tulee myös tapahtumaan muutoksia, toivottovasti kivoja sellaisia :)

  K- kuin koti. Sille olisi paikka vapaana eteisen lipaston päällä. Se kulkisi näppärästi mukana muutosta toiseen, maata on vaihdettu muutaman kerran ja meille koti on siellä missä perhe :)

  VastaaPoista
 161. Arvonnassa mukana! Juuri tällä hetkellä odotan ensimmäistä kevätaurinkoa ja reippaita otteita remonttirintamalla (keittiö näet kokemassa melkoista muodonmuutosta...).

  VastaaPoista
 162. Voi K mikä kaunistus! Odotan kesää ja kärpäsiä. Tänä vuonna olen päättänyt tehdä vähemmän töitä ja nauttia laatuajasta rakkaimpieni kanssa.

  VastaaPoista
 163. Mukana! Tältä vuodelta odotan uusia työhaasteita ja niissä onnistumista.

  VastaaPoista
 164. Mukana. Odotan tältä vuodelta ainakin muuttoa omaan kotiin.

  VastaaPoista
 165. Odotan sitä samaa kuin tähänkin asti: "pyssel"(vad är det på finska?) ja niiden ohjeita! Eli sitä, mitä kirjasikin esittelee. Kuten kerran aikaisemmin kirjoitin, on tuo kirjasi ensimmäinen, joka sisältää kunnon ohjeita ja eritoten sisustusohjeita ja vinkkejä (ei mitään "kortinaskarteluvinkkejä"). Miten vanhasta saa uutta (=vielä vanhempaa) ja sen sellaista. Se sinkkimaali juttu oli aivan mahtava!!! En ole koskaan tiennyt sellaista olevankaan, joten kiitos siitäkin!

  Hyvää ja inspiroivaa päivänjatkoa!
  -Pia-

  VastaaPoista
 166. Tämäkin osallistuu arvontaan :) Tämän vuoden suunnitelmissa ja haaveissa on omakotitalon pihapuuhat. Oleskelualueen tuunausta, ja ehkä kasvihuoneen rakentelua, vanhoista ikkunoista :)

  VastaaPoista
 167. Osallistun arvontaan!
  Odotan tulevaa kesälomaa ja USA:n roadtrip-matkaa mantereen halki.

  VastaaPoista
 168. Ehdottomasti mukana!
  Odotan kesää ja kasvihuoneen valmistumista.

  VastaaPoista
 169. Kiitos itsellesi ihanasta blogista ja upeista ideoista!

  Tältä vuodelta odotan, että pääsen ensi kerran ihmettelemään mitä kaikkea siirtolapuutarhapalstani lykkää ihasteltavakseni maasta ja nyt saan seurata sitä koko vuoden ajalta. Lisäksi sormet syyhyten odotan kevättä, että pääsen jatkamaan syksyllä aloitettua mökin remppaa. Nuhruisista nurkista oman näköiseksi kesäpesäksi. :)

  VastaaPoista
 170. Oi, mikä kirjainihanuus... Ehdottomasti mukana!!!

  Minun vuosi on alkanut rakkauden täyteisessä tunnelmassa, vastavihittynä on ns.helppo hymyillä. Onneksi häiden jälkeenkin on elämää ja sen tuomia "hedelmiä" en melkein malta odottaa :)

  P.S. Kiitos vielä sinulle pitsibetonikynttilänjalka ideasta, niistä tuli "menestys" häädeco saralla!!!

  VastaaPoista
 171. Minä odotan tältä vuodelta aikaa ja tarttumista niihin "täytyisi tehdä kun olisi aikaa"-juttuihin..
  Aikaa tuunailla Vintagen viemää-kirjan hienoja oivalluksia ja saada muutamat kodin sekasotkupisteet kuosiin..Mutta ilman stressiä ja hampaiden kiristystä..

  t: Raisa

  VastaaPoista
 172. Olisipa siinä kiva kirjain koristukseksi :)
  Eniten odotan tästä vuodesta, että saataisiin vihdoin talon ulkokuori kuntoon...on sitä jo parivuotta tehtykin :-))

  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi josta saa virtaa omaan ikuisuusremonttiin...Mikä onni onkaan asua satavuotiaassa talossa ;-D

  VastaaPoista
 173. Ihanan mahtava palkinto, jota olen myös kärkkymässä ;)
  Tälle vuodelle onkin suuret suunnitelmat ja unelmat.
  Vaatimattomasti toivon saavani töitä opintojeni päättyessä.

  VastaaPoista
 174. Arvonnassa mukana minäkin! Tänä vuonna odotamme suurella jännityksellä pian koittavaa esikoisemme syntymää ja uudenlaista arkea!

  -hannah

  VastaaPoista
 175. Aivan superkiva arvonta taaskin! Itse odotan tältä vuodelta terveyttä, matkustelua ja sisustuksen uusia tuulia omaan kämppään. Toivottavasti näihin pääsen!

  VastaaPoista
 176. Kirjaimen toivossa täälläkin:o) Tulevana vuonna meille muuttaa ainakin valloittava kissaherra läntisestä naapurimaasta, sekä suuntaamme tyttären kanssa itäiseen visiitille ( minulle ensimmäinen kerta sinne,mukavaa jännitystä ilmassa).

  Mosanna

  VastaaPoista
 177. K niinkuin Kate :) Mukana arvonnassa siis.

  Tänä vuonna suurin tapahtuma/haaste on uudenlaisen arjen löytyminen... pitkään olen ollut kotona mutta nyt lapset ovat isompia ja minä palaan työelämään jollain aikataululla. Jännää mutta mukavaa.

  VastaaPoista
 178. Etunimi alkaa K:lla, joten sopisi kyllä peilipöydän yläpuolelle hyllyyn. Sitten kun meillä joskus ensi kesänä on makuuhuone, johon laittaa peilipöytä ja se hylly :D Odotan siis ensi kesän remonttisumaa innolla ja pienellä kauhulla. Olisi hienoa saada koti järjestykseen.

  VastaaPoista
 179. K niinkuin Koti <3 Sitä me odotamme.

  VastaaPoista
 180. Kaunis on kirjain, tästä tykkäisin! Tältä vuodelta odotan aivan sitä turvallisen tavallista eloa, ripauksella piristävää jännitystä! :-)

  VastaaPoista
 181. Olipa muuten vaikea kysymys, en ole pohtinutkaan, mitä tältä vuodelta haluaisin odottaa. Tai ehkä en haluakaan odottaa mitään tulevaa, vaan osata nauttia tästä hetkestä, juuri sellaisena kuin se on.

  VastaaPoista
 182. K niinkuin Kristiina, eli minä:D odotan tältä vuodelta paitsi nyt innostuksissani tuon kirjaimen voittoa, paljon lukuintoa folkloristiikan opinnoissani. Ja tietysti kesää ja ahkeran viljelytyön jälkeen satoa palstalta ja parvekkeelta.

  VastaaPoista
 183. K-apteeni odottaa tältä vuodelta kevättä ja kesää. Pääsen toivottavasti vanhusten pariin töihin ja auttamaan heitä selviämään päivistänsä :)

  VastaaPoista
 184. Mukaan mukaan!=)
  Tulevalta vuodelta odotan rentoa oloa perheen kanssa ja haaveilen, että käsityörintamalla saisin jotakin haastetta/muutosta.=)

  VastaaPoista
 185. Ihana kirjain!
  K nin kuin koti!
  Tältä vuodelta odotan sen opettelua (ja oppimista) että voin vaan istua ja olla suorittamatta/tekemättä mitään.
  Ihanaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
 186. Kaipaan Kesäistä Ketöveitä Kohti Korkeiden Kerrostalojen Kaupunkia Kaukana Kotoota. Karkaan Kotoilua Kera Kauniin Kakarani & Komean Kumppanini.

  Kiitos Koukuttavasta Kokoelmasta Kivoja Kuvia & Kirjoituksia! KIITOS!

  K= Kioto

  VastaaPoista
 187. Kaipaan Kesäistä Ketöveitä Kohti Korkeiden Kerrostalojen Kaupunkia Kaukana Kotoota. Karkaan Kotoilua Kera Kauniin Kakarani & Komean Kumppanini.

  Kiitos Koukuttavasta Kokoelmasta Kivoja Kuvia & Kirjoituksia! KIITOS!

  K= Kioto

  VastaaPoista
 188. Kaipaan Kesäistä Ketöveitä Kohti Korkeiden Kerrostalojen Kaupunkia Kaukana Kotoota. Karkaan Kotoilua Kera Kauniin Kakarani & Komean Kumppanini.

  Kiitos Koukuttavasta Kokoelmasta Kivoja Kuvia & Kirjoituksia! KIITOS!

  K= Kioto

  VastaaPoista
 189. Kiitos itsellesi ihanasta blogista :) Tältä vuodelta odotan eniten hetkiä, jotka saan jakaa rakkaiteni kanssa. Tällaisia ovat reissu Lontooseen, opinahjosta valmistuminen, läheisten esikoisen syntymä, ystävien häät...tiedossa siis paljon iloa, hymyä ja onnen kyyneliä <3 Nehän ne on elämässä niitä parhaimpia hetkiä! :)

  VastaaPoista
 190. Tänä vuonna toivon enemmän iloa, intoa ja inspiraatiota ja odotan Kesää...!

  VastaaPoista
 191. Mukana ollaan, ihana palkinto!
  Tältä vuodelta odotan valmistumistani ja aikaa omalle luovuudelle <3

  VastaaPoista
 192. Mukana arvonnassa! Tältä vuodelta eniten odotan sitä, että talo valmistuisi ja pääsisimme Jussiksi uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 193. Odotan kesää ja lämmintä...sekä ihan kirjaimellisesti kesävauvaa. :) Oma työhuone on myös valmistumassa. Blogissasi on kivoja ideoita, ja pidän värimaailmasta jota käytät.

  VastaaPoista
 194. Mukana arvonnassa! Toivon tältä vuodelta hyviä kirjoja ja aikaa niiden lukemiseen.

  VastaaPoista
 195. Ihana arvonta! Tältä vuodelta odotan kesää ja sen myötä pihan laittoa kuntoon :)

  VastaaPoista
 196. Toivon Rouva Fortunan olevan armollinen, oijoi, mikä kirjain! Toivoisin, että tänä vuonna saisin oman kodin ja oman pihan.

  VastaaPoista
 197. osallistun arvontaan. odotan asumis- ja työkuvioiden selkiytymistä.

  VastaaPoista
 198. oi miten kiva kirjain.. (: ja minäkin mukana arvonnassa..:)

  VastaaPoista