torstai 1. heinäkuuta 2010

Aarteita Purmosta


Viime viikolla tapasin ensimmäistä kertaa uuden blogi-ystävän Pohjois-Pohjanmaalta asti,  
Aja Lundagårdista ehti käymään myös meillä ja sain tuliaisiakin heidän ihanasta putiikista!

Aika meni siivillä kun puhuttavaa oli valtavasti vaikka meillä oli käytössä ruotsinkieli ja suomi sekaisin, pääsin harjoittelemaan nukahtaneita aivonystyröitä kun on sanat päässeet katoamaan täysin päästä!

Sain samalla kyydin myös viimeisimmille ostoksille putiikista, tämä peili-ihanuus, tuossa piirongin päällä keskimmäisenä, löytyi myös Ajan ja Cristianin upeasta Lundagårdin nettipuodista..

sekä tämä pitkään haaveissa ollut haitari-tehdas-valaisin, pari pientä lommoa oijon vielä kuvusta naputtamalla ja se on täydellinen! Ajattelin sitä vielä miehelle työhuoneeseen alunperin mutta kun siellähän on jo valaisin, niin ehkä se tulisi minulle töitä varten, eikös ehkäpä?

Onneksi pääsen inspiroitumaan toden teolla heidän luonaan myös sillä pääsemme vihdoin käymään Purmossa tänä kesänä, pian nähdään!

I met a new blog-friend last week for the first time, Aja from her very inspiring blog Lundagård and it was a wonderful day, talking a mix of swedish and finnish and I got to practice my vocabulary after a long pause. I got gifts too, yey! And the latest purchases from their wonderful web-shop came home at the same time, this gorgeous mirror and factory-lamp. Can't wait to get to see their extremely inspiring home soon as we get to go to Lundagård aswell!

10 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! Lamppu ja peili on molemmat tosi kauniita!

  Kivaa saada samanhenkisiä ystäviä näin virtuaalimaailman kautta. Ja samalla kielikylpyä :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja hankintoja!

  Muuten sattumalta huuto.netistä huusin itselleni samantapaisen haitariteollisuuslampun, ja nyt odottelen sitä kuumeisesti saapuvaksi. Odottavan aika on tässä tapauksessa pitkä.

  Blogimaailman parasta antia on tutustua samanhenkisiin immeisiin...

  Terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Jestas i världen! Purmo on ihan nurkan takana! ;) Hain sieltä jopa morsiuskimppuni. Hauskaa että (blogi)maailma on näin pieni.

  VastaaPoista
 4. Emilia, enemmänkin voisi mielellään tavata ihmisiä blogimaailmasta :) Ne etäisyydet ja aika vain aina tuovat haasteensa.. Haitarilamppu on eritoten oma pitkäaikainen toive :)

  Elsa, eli mahtava löytö siis!

  Sissi, sehän sattui sopivasti, aina se yllättää mitä saattaa aivan nurkan takana odottaa :)

  Heidi, haitarilamput ovat aivan must ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania tuliaisia ja ostoksia. Sopivat taloonne niin mainiosti. Tuo haitarivalaisin on ihan huippu.

  Ja tää blogiystävyys on huippujuttu myöskin. Ihanaa, että olet löytänyt hengenheimolaisen, jonka kanssa tapailet livenäkin.

  VastaaPoista
 6. Tuo valaisin on semmonen että mäkin tahtoisin ;D
  Ihana!

  VastaaPoista
 7. Tutun näköinen lamppu... Eikös vain olekin ihan samanlainen? http://tiivin.blogspot.com/2009/03/autoton-talli.html

  VastaaPoista
 8. Hei, löysin blogisi nyt (Turun Tildan blogista), ja aijon palata vastakin kun rakastan itsekin vanhaa tavaraa ja huokailen täällä ihastuksesta.

  Lundagård on myös tuttu, ja Aja on hirmu mukava, itsekin olen puhelimessa kompuroinut sekaruotsia ja suomea hänen kanssaan. Oatokset sujuivat mallikkaasti.

  VastaaPoista
 9. hei!! aivan mahtava koti teillä, ihania yksityiskohtia ja mahtavia löytöjä!!
  mistä olet hankkinut vanhat tehdasvalaisimet, tai siis luinkin että ebaystä, yritin itsekin etsiä mutta en löytänyt..millä hakusanalla niitä etsit? tiedätkö saako suomesta? jos saa niin mistä? entäs nuo ihanat vanhat peltiset kaapit...aivan mahtavia tavaroita..kateellinen olen:)
  terkuin eräs laura

  VastaaPoista