maanantai 26. huhtikuuta 2010

Löytöjä ja muuta


Päivät rientää aivan älytöntä tahtia tällä hetkellä, kuinka se kevät voikaan tulla näin vauhdilla? Saunankin remontti on pitänyt kiireisenä ja kello tuntuu muutenkin juoksevan aivan uutta tahtia eteenpäin.

Välillä onneksi ehtii löytöjä tekemään, tässä alkumakuna muutama. Nimittäin vanhoja postin kuljetusrasioita osui kohdalle, hurjan edullisesti ja aidosti vanhat ja super-hyväkuntoiset, ja kun tiedän että samaa mallia myydään uutenakin hurjaan hintaan niin hykertelin iloisena itsekseni kun löytyivät.


Miehekkeen kerran pelastamat vanhat sähkökartat ovat pääsemässä uusiokäyttöön, näillä on aivan pakko päällystää jotakin uusiksi, mainiot graafiset kuviot, ehkä jotain miehen työhuoneeseen, sopisivat sinne täydellisesti.


Ja armeijan vanhat peltilaatikot olivat vain patinassaan täydelliset, eihän näitä säilytysrasioita voi olla mitenkään liikaa, siis eihän?


Niin, ja jälleen on Ihana-lehdessä paljon inspiraatiota, ja siis todella kesäistä! Tässä vähän esimakua..

Kiitos muuten valtavasti kommenteista, kaikki luen vaikka en ehdi vastailla, harmitus kyllä, olette aivan mahtavia! Lukijoita sekä kävijöitä on tullut maagisia määriä täyteen, vau, tämä voi tarkoittaa siis vain yhtä asiaa, nyt lahjotaan teitä eli pian on arvonnan aika! Koitan tällä viikolla ehtiä arvontaa käynnistelemään, lisää siis siitäkin pian.

Time seems to fly by at the moment, and spring has arrived with an unforseen speed, wau is all I can say. I'm happy to have a little time to find some treasures, here are some that we've found lately, namely these old postal shipping boxes. In a super-good condition but actual old ones, was giggling like a little girl when we found them. I've seen these being sold as re-production with a big price so these were a real bargain. Old electrician maps that the hubby saved a little while back are waiting for a new use. I'm definitely going to cover something with these, love the graphic patterns they have. And one can never have too many old army-boxes, right? These ones have a real nice patina on them.


Thankyou for all your comments and praises, you're all wonderful! Been so pressed for time that haven't had the chance to comment back to all but still loving all the hellos, and feeling really truly flattered!

30 kommenttia:

  1. Kun käytät niitä sähkökarttoja päälistämiseen millä on paras liimata ???? Minulla on vanhoja karttoja muutama joita aijon käyttää laatikon päällisenä.

    VastaaPoista
  2. Hienoja löytöjä kerrassaan! Toivottavasti näytät täällä blogissa sitten mitä sähkökartoilla päällystit, mielenkiinnolla odottelen!

    VastaaPoista
  3. Nuo lieriön malliset "pöntöt" ovat aivan mahtavat samoin kuin peltirasiatkin. Onnistuneet löydöt kerrassaan. Onnitteluni!

    VastaaPoista
  4. Löydät aina todella upeita aarteita, Sinulla on hyvä vainu ja silmä ihanuuksille.

    VastaaPoista
  5. Oh, kylläs teet hienoja löytöjä!

    Kuvasi ovat aina yhtä upeita, mitä kameraa ja linssiä käytät? Mulla olis kameran hankinta edessä joten pitää kysellä...

    VastaaPoista
  6. Upeat laatikot, eihän tuolalisai voi jättää ostamatta :) Ja tuo edellisen postauksen tyyny on aivan ihana ja idea tosi kiva. Täytyy laittaa korvan taa ;)

    VastaaPoista
  7. Erinomaisia löytöjä!!! Ei voi muuta sanoa. Upeita!

    Aurinkoista viikkoa sinulle!!

    VastaaPoista
  8. Sulla on niin täydellinen tämä blogi. Odottelen aina innolla uutta päivitystä.

    VastaaPoista
  9. Päätin vihdoin ja viimein kommata jotain ;)

    Mainio löytö nuo "pöntöt" niinkuin joku tuossa sanoi ;) eivät sopisi ollenkaan tänne mutta teilleppä hyvinkin <3 aivan ihana prokkis noin muutoinkin, tämä teidän ehostus. Luin kerran ja jäin seuraamaan, se kertoo jo jotain ^^ Asioita joita en osaisi minnekkään kuvitella jotka teille sopivat kuin isä äitiin :P ovat mm. se vanha peltikaappi työhuoneeseen ja mainoskirjaimet sen yläpuolelle *peukku*
    Kivoja noi petrimaljat ja muuten kuulin että niihin voi kasvattaa ruokasienien rihmastoa joista sitten voi alkaa kasvattamaan sieniä 8) jos ruokasienet kiinnostavat.

    VastaaPoista
  10. Mahtavat rasiat!

    Ja noita räsymattotyynyjä on ihan pakko tehdä ensi kesäksi..

    Muuten, tekisitkö lehtivaihtoa ja laittaisit mulle Ihanan jos laitan sulle jonkun vastaavan täältä jenkeistä?

    VastaaPoista
  11. Oh ja wau! Mäkin haluan tollasia aarteita!!
    *oikeesti kade* ;)

    VastaaPoista
  12. studio-sirkkis, arvelisin decoupage-lakan olevan paran näin ohuille papereille, ihan varmaan riippuu kuinka paksua on kartta jota aikoo käyttää, mutta tuota ehdottaisin :)

    Miia, kiitos, kyllä varmasti näytän kunhan vain ehdin toteuttamaan, lupaan :)

    Maina, postiboxit ovat kuulemma vielä sellaista laatua että jos jotakin niin niitä eivät postin kuljettajat saaneet koskaan rikki ;) Kestävät kuulemma vaikka mitä, tuntuvatkin aika jykeviltä!

    Elsa, kiitos kovasti, samaa olen mieltä sinun taidoista löytää aarteita!

    S, näissä on kyllä mukava industrial-fiilis :)

    Lundagård, tack tack :) jag älskar dem också!

    Sissi, useampia kameroita löytyy meiltä, mutta peruskamerana käytössä on usein Canon G7 ulkoisella salamalla. Canon G-sarjaa suosittelen lämpimästi, on todella näppärä kamera ja helppo käyttöinen, hyvä kuvanlaatu. Sekä kannatan ulkoista salamaa, aivan paras lisälaite :)

    Kirsikka, tyynytuunausta suosittelen ehdottomasti :)

    Ulla-Kristiina, kiitos paljon, keväistä viikkoa sinullekin!

    kioto, ihanasti sanottu, voi kiitos paljon, parasta kun ilostuttaa :)

    Rajaton, mainiota kun kommasit ;) Kyllähän monet meidänkin esineistä sopisi vaikka minne, kun vähän vain yhdistelee eri tavoin. Kiitos ruokasieni-vinkistä, täytyykin pitää mielessä josko alkaisi moista harrastamaan :)

    Kotivalo, olen vähän kahden vaiheilla että kannattaisiko poistaa laatikoista edes kannen tekstejä, taidan antaa olla aivan noin, kaikkineen yksityiskohtineen :)

    Merja, tuohan on mahtava idea! Tottakai kiinnostaisi, sähköpostitellaan!

    Kamomilla, kiitoksia, voi hitsi, minä taas kateena ihailen teidän upeita uusia ulkorakennuksia, voih ja oih!

    VastaaPoista
  13. Peltirasiat ovat tosi hienoja - hyvä löytö!!

    VastaaPoista
  14. Kerrassaan mahtavat löydöt :)
    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. Upeita aarteita olet löytänyt! innolla odotan mitä seuraavaksi teet, hauskoja ideoita sinulla on monia!

    Ihanaa kevätttä!

    VastaaPoista
  17. Sulta ei kyllä ideat lopu kesken! Toivottavasti esittelet sitten valmiita jutskia taas;) Mukavaa vappua Parolan asemalle!

    VastaaPoista
  18. Ekaa kertaa täällä kurkkimassa.
    Onpa täällä katseltavaa ja luettavaa.
    Ihanaa!
    Iloista Vappua!

    VastaaPoista
  19. Upeita löytöjä. Ja ei, säilytysrasioita ei voi olla liikaa :)

    VastaaPoista
  20. Ihanat rasiat! Mulla on niitä kapeita, joissa kuljetetaan piirustuksia ja taidetta, mutta nuo isot on ihan mahtavat!

    Nuo tyynyt on muuten niin ihanan kesäiset. Pitäisi kai kehitellä saman tyylisiä pihakalusteiden jatkoksi.

    VastaaPoista
  21. Voi upea kun olet tehnyt megalöytöjä=)!
    Ihastuin tosi paljon myös tuohon röyhelötyynyyn...Vahinko,että on peukalo tosi) keskellä kämmentä=)!
    Aurinkoisin terkuin,
    Riikka

    VastaaPoista
  22. Pakkohan tähän oli ilmoittautua lukijaksi, niin ihana blogi! Parasta kuva-antia olivat ehdottomasti nuo kukat pulloissa, aivan upea yhdistelmä. Toivon paljon lisää kuvia ja kiitos, kun jaksat piristää blogillasi :)

    T: Kodinhenki

    VastaaPoista
  23. aivan ihana blogi sulla. ihania kuvia tai paremminkin tavaroita! mun oma unelma ois entisöidä jokin vanha rakennus omaksi kodiksi. ihanaa! ihanaa!

    VastaaPoista
  24. Kokeilepa tavallisen puuliiman (E:Erikeeper)jatkamista väähän vedellä! Tulee hyvä, kova,lakkamainen kiiltävähkö pinta. Halvempaa ja ekologisempaa!
    TEkemisen iloa!

    VastaaPoista
  25. Upeita löytöjä ja upeita kuvia jälleen kerran!

    Tsekkaahan blogini, siellä on sulle/teille tunnustus :)

    VastaaPoista
  26. Ekaa kertaa vierailin blogissasi.Todella kauniita kuvia ja ihana blogi :)

    VastaaPoista