perjantai 14. elokuuta 2009

Tuunausvinkki
Viikonlopun inspiraatioksi ajattelin jakaa tuunausvinkin, nimittäin Hämeenlinnan rakennustarvike-kierrätyskeskuksesta löytyisi nyt uskomattoman paljon erilaisia aitoja retro- ja vintage-tapetteja valtavan edullisesti, vain 1 euro/rulla, niin uskomattomia kuoseja ja kuviointeja!

Huom vielä! Nämä ovat siis vinyylitapetteja tai muovitettuja pesunkestäviä eli eivät sovi puutaloon, sillä ovat täysin hengittämättömiä tapetteja, mutta näistähän on vaikka mihin muuhun, tauluihin, päällystykseen, leikkelyyn... Ja tottakai kerrostalo- ja tiilitalo-asujat ovat onnekkaita, malleja on lähes kaikkia niin paljon että kyllä näillä tekee huoneeseen kuin huoneeseen upean seinän ja toisenkin ja älyttömän halvalla. Nyt kannattaa shopata, tässä vain muutamia malleja löytyvistä aarteista.

19 kommenttia:

 1. Voihan kääk. En ole Hämeenlinnaa lähelläkään. Ja muutamat noista ihan selvästi huutaa mun nimeäni!

  VastaaPoista
 2. Missä tuo rakennustarvike kierrätyskeskus on? tarkoitatko ylijäämävarastoa? T. tapettia vailla ja nuo olivat IHANIA!!

  VastaaPoista
 3. Merja, voihan hitsi, mutta jos siltä mantereelta onnistaisi löytämään, aina ihailen kateellisena sitä romumyyntien valikoimaa ja aarremaailmaa mitä amerikan mantereelta löytyy, Junkcampin blogi eritoten nostaa kuumetta!

  Anonyymi, en tarkoita ylijäämävarastoa, sinne käännytään kyllä samalta Harvialantieltä, en millään muista tarkkaa osoitetta, kyltissä taisi lukea ainakin kaupungin varikko, paikka on auki vain arkisin ja on juuri muuttanut sinne radan toiselta puolelta vanhalta teurastamolta. Vähän tyhjää vielä mutta ainakin tapetteja piisaa :)

  VastaaPoista
 4. Niin, siis ei ole lähellä Suomen ylijäämävarastomyyntiä, vaan lähellä armeijan ylijäämävarastomyymälää Harvialantiellä, näitä ylijäämäpaikkoja tuntuu riittävän ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjeista, kyllä noilla löydämme perille. Kiva vinkki, kiitos! Ihanaa viikonloppua, aurinkoa ja syksyn alkavia tuulahduksia
  t. edellinen anonyymi

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon vinkistä, Hämeenlinna-retki on tiedossa!

  VastaaPoista
 7. Pyörryn! Aivan mahtava löytö. Voi hitsin hitsi kun ei sinne asti pääse millään.
  Muakin ne huutais!

  VastaaPoista
 8. Hienoa kun oli vinkistä inspiraatiota! Rullia tosiaan vielä riittää ja niin montaa eri kuosia, hyvä noutaa nyt parempaan talteen ennen kuin talvikin tulee, kuivassa hallissa odottavat penkojaansa :)

  VastaaPoista
 9. Voi mahoton! Ja niiin kaukana!

  VastaaPoista
 10. No voi elin.
  Tänään pörräsin Lahdessa ja Orimattilassa.
  Pffttt!

  VastaaPoista
 11. No voi sun...äkkiä talo myyntiin ja takasin kivitaloon!
  Jo pelkästään noiden alimmassa kuvassa olevien tapettien takia!
  Auts,ne on upeita !

  VastaaPoista
 12. Kiitos vinkistä! Taidan karata huomenna töistä ja päräyttää Hämeenlinnaan. Voiko näin ihanaisia tapetteja ollakaan!!!

  VastaaPoista
 13. Kiitos erittäin paljon vinkistä! Nyt on tapetteja, ihan vaikka mihin...

  VastaaPoista
 14. Heips, en edes ehtinyt lukea blogia sen tarkemmin, kun jäin kuolaamaan noiden sivupalkissa olevien I-H-A-N-I-E-N kuvien perään. Voi vitsi mikä tunnelma. Uusi lukija hyppää kelkkaan, nähdään!

  VastaaPoista
 15. Kiitos muistutuksesta näissä tapettiasioissa. On pitänyt pyytää näytepaloja noista Pihlgren & Ritolan tapeteista, joita tuolla aikaisemmassa postauksessa olet kuvannut. Pinossasi on suurin osa minunkin suosikeistani...

  VastaaPoista
 16. Kiitti patterivinkistä, jotain sellaista sabluunajuttua olin itsekin miettinyt. Nyt sain hengenvahvistusta!

  VastaaPoista
 17. Ihanaa kun jostain vielä voi löytää aarteita polkuhintaan!

  -kiitos kun jaoit vinkin.

  VastaaPoista
 18. Aivan todella ihania tapetteja. Ja vieläpä oikeasti vanhoja. Itse on tullu maksettua ihan liikaakin noista uusiotuotannon tapeteista!! Saattaapa olla että on ihan pakko tehdä Hämeenlinna retki vielä tällä viikolla :)

  VastaaPoista