keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Rompetoria!


Torjutaan ahkerasti harmaata maaliskuuta nimittäin nyt voi alkaa odottamaan jo Rompetoria ja se on paljon kivempaa! Kiireisen talven perään tekee ihanan hyvää kun saa muistella viime vuoden lämmintä ja tavattoman aurinkoista päivää kun aseman piha, puisto ja makasiini sekä asema itse täyttyi väenpaljoudesta ja myyjät toivat parastaan aarrekätköistä löydettäväksi, ai että mikä päivä ja nyt se tulee taas, jee!


Parolan aseman Rompetori 2020 on jälleen 6.6. lauantaina klo 10-15 ja tapahtumasivulta facebookista täältä, klik, löydät paljon lisää pitkin kevättä sillä laitan kuvia, infoa ja makupaloja kaikesta mitä on tulossa. Nyt on jo kolmas Rompetori vuorossaan ja tästä alkaa aina kesä! Tyhjennetään varastoja ja löydetään uusia sekä vanhoja aarteita, tuliaisia mökkeilyreissulle ja niin monia ihanuuksia että kannattaa tulla paikalle ja kaverin kanssa.

Asemarakennus täyttää tänä vuonna itseasiassa 100 vuotta, komea pyöreä numero joten laitetaan koreaksi jälleen tänä vuonna heti kesän kynnyksellä 6. kesäkuuta!


Let's take a break from the grey March weather and start planning for the Parolan aseman Rompetori 2020 which is a summer flea market event we are arranging for the 3rd time this year! On 6th of June Saturday, from 10 am to 3 pm our station, the old warehouse and whole park is filled with vintage, antique and old finds. Lot's more to come, can't hardly wait!

2 kommenttia:

 1. Taidanpa tänä vuonna suostutella ystäväni kanssani tuonne Rompetorille kiertelemään!
  Kaunista iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa, toivottavasti siellä nähdään ja minut löytää romppeineni makasiinista! 😁

   Poista