maanantai 18. marraskuuta 2019

Säkkejä, heijastimia ja kynttilöitä



Ihan justiinsa, alle viikon päästä on taas ihanat Joulumarkkinat asemalla lauantaina 23.11., tästä tapahtumasivulle klik, ja oma myyntinurkka täyttyy kovaa vauhtia! 

Tänä vuonna tein ensimmäistä kertaa omia soijavahakynttilöitä myyntiin, tottakai eteerisillä öljyillä ja nämä ovat pieniä tuoksueriä omista suosikkiyhdistelmistä. 
Etiketit voimapaperista, lasipurkit aidoilla korkeilla, myös alumiinipurkeissa, näillä on ihana tuoksutella huoneeseen aivan mahtava uusi tuoksu.


Paperisäkit monilla teksteillä on myös säkkikaupassa ja nyt myös varastossa säkit kierrätysteksteillä ja kaikelle mukavalle ja tarpeelliselle, villasukkia unohtamatta.



Julisteet jotka saavat nauramaan silloin kun jokin tuntuu no, todella hankalalta, ovat tosi tarpeen, ja tottakai kunnon kultaisin kirjaimin 
V... että on hankalaa-julisteita on saatavilla mustana ja haalean roosana, näillä pystyy taas nauramaan ja malttaa jatkaa.



Rusettiheijastimia on kolmessa värissä ja kahdessa mallissa tuttuun tapaan, näillä on mukava näkyä pimeässä!

Näitä kaikkia tuotteita postittelen myös helposti, tästä löydät blogi-puodin, klik.



Lauantaina 23.11. klo 11-16 on luvassa taas Parolan aseman Joulumarkkinoilla mahtava kattaus myyjiä, aarteita, löytöjä, vintagea ja herkkuja tottakai, tapahtumasivulla paljon lisää, tervetuloa!

Our Christmas market is just around the corner on the 23rd of November from 11-16 and finds, treasures, new and vintage and treats and delicacies are in store again! Here are some of the treats you can find in my corner, paper sacks, bow reflectors, statement posters and new soy wax candles, can't wait for Saturday :) Here is a link to the event page, click!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti