tiistai 13. elokuuta 2019

Vitriini - Curiosity cabinet


Kesän pieni paussi tietokoneelta oli tarpeen ja rauhoitti sopivasti, päivät lipuvat mielettömän nopeasti aina kesällä ja sitä huomaa illalla että no oho, johan tässä pitää taas mennä nukkumaan. Töitä, oleilua ja kotoilua on tullut tehtyä ja samalla pieniä aikaansaannoksia.

Yksi niistä on näissä kuvissa, kaappi joka löytyi hyvän ystävän ansiosta Järvenpäästä jo tuolla kevät-talvella. Se oli ihanan iso, vähän risa eli tarvitsi tuunausta ja just täydellinen sekä meni kahteen osaan joten sen pystyi tuomaan aseman yläkertaan. Yksi puupeileistä oli kadonnut joten heti oli selvää että tämän sielu on olla vitriini. 

Työvaiheet ja vinkit on nyt uusimmassa Unelmien Talo & Koti-lehden palstallani ja kaapista tuli juuri tasan sellainen kuin halusin. Kulumat jätin tarkoituksella maalaamatta niin että kaapin eletty elämä ei jää piiloon. En ole itseasiassa vielä ennättänyt kokonaan edes täyttää kaappia, reilut 160 cm leveä tilaihme nielee sisäänsä upeasti tavaraa. Tärkeimpänä esille laitettavaa kaunista tavaraa. Yksi laatikoista on myös latauspiste! Kännykät ja padit häviävät hyvin sen sisään ja kerrankin johtojen lonkerot saa piiloon. 

Ajatuksissa oli että yhteen alakaappiin saisi baarikaapin ja lasitkin jonnekin, pari lisähyllyä täytyy ehkä väsätä.



Korallit, kouluantiikit ja muut lempparit ovat nyt pölyltä suojassa, aaah miten ihanaa! 



Heisiangervo on muuten hurjan kaunis maljakkoon, erityisesti nyt syksyllä kun on kukkinut, suosittelen. Kaapin päällä on parhaita uusimpia kirpputorilöytöjä, messinkiämpäri ja koreja, suurin kori tottakai parhaasta mestasta, Suomen Kasarmin Aarteista. Siinä on kyljessä jopa maailman hellyyttävin paikka joka on tehty pajusta varmaan jonkun eläimen pureman reiän korjaamiseksi, niin liikkis ja niin vanha. 

Olen kehittänyt pienen kori-manian tänä vuonna, mitä manioita teillä on syttynyt?

Our livingroom has a new furniture piece, a true curiosity cabinet that is a DIY from and old cupboard. All the instructions and before pictures are in the newest Unelmien Talo & Koti-magazine here in Finland. The glass cabinet turned out exactly like I visioned it and it has just the right amounth of storage to really the make this corner of the room. Even our loading dock for phones and ipads are in one of the drawers! Loving, loving and loving it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti