tiistai 27. maaliskuuta 2018

Purkeissa



Ruokailuvälineet ovat nyt tallessa keittiössä mitä mainioimmeissa purkeissa. Ystävän huikeissa, eli DGSM:n keramiikkapurkeissa ja nämä ovat spesiaalikokoa ja uniikkitilaus kun tarvittiin juuri sopivan isoja.


Mukana on myös yksi vanha ruotsalainen hunajapurkki, tai ainakin ihan hunajapurkin näköinen, suuremmille kiffeleille.


Lemppari haarukat, lusikat ja veitset ovat nämä muutamat kulahtaneet luun näköisellä kahvalla varustetut. Ne ja muut välineet ovat iloisesti sekaisin purnukoissa ja paremmin käden ulottuvilla, koska ei sieltä laatikosta halua kiskoa välineitä kun niitä tarvitaan ihan jatkuvasti.


Keittiön saarekkeella on myös esillä vähitellen löydetyt munitusmunat tai mitä nämä nyt ovatkaan, keramiikkaa ja vanhoja. En tiedä ovatko olleet tarpeen innostamaan kanaa munimaan vai mitenkä, joku viisaampi varmasti tietää.

Olen aivan pehmona näihin ja rompetorit ovat olleet parhaita paikkoja joista löytää superkivaan hintaan, nyt taitaa olla jo sopiva määrä kulhossa. 


Mitenkä teillä on kiffelit säilössä?

Our utensils are perfectly handy now on the kitchen island in the most perfect jars. DGSM jars made by my talented friend of course, special order because I needed special sizes. I never liked getting these from the drawers, because you need them constantly. Now they are beautifully and reachable. 

I also keep these old antique porcelain eggs on the island. Been collecting them for a while, when ever I find them for a bargain. Now I think I have a nice batch, and they are safely away from real eggs, so there isn't a confusion of which to crack.

8 kommenttia:

  1. Ihania purkkeja!
    En ole koskaan nähnyt tuollaisia munitusmunia, mutta varmasti niitä on käytetty:)
    Hyvää pääsiäisviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mara tekee kyllä niin ihania astioita! Ja munitusmuniin ekan kerran törmäsin Loimaan rompetorilla, vanhaa keramiikkaa ei pysty vastustamaan! :)

      Poista
  2. Ihan huippu kivan näköisiä purkkeja.
    Mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kivat purkit!
    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  4. Onpas kivat purkit.
    Keväistä viikkoa :)

    VastaaPoista
  5. Kauniit purkit. Tuolla tavalla olisikin kiva säilyttää ruokailuvälineitä. Meillä ne ovat vain tylsästi vetolaatikossa.

    VastaaPoista
  6. Lokerokorissa meidän ruokailuvälineet käden ulottuvilla. Ihania munia! Aurinkoista kevättä! 💚 Tuija

    VastaaPoista