maanantai 11. syyskuuta 2017

Mansen blogikirppis 2017


Ensimmäistä kertaa on meikäläinen myös mukana Mansen blogikirppiksellä ja kunnon kattaus aarteita lähtee matkaan Parolasta! 8.10. Tampereella, pistäkäähän kalenteriin jo niin ei varmasti unhoitu mielestä. Ihan loistavaa kun vihdoin ennätän mukaan tänä vuonna, marraskuu meneekin sitten aseman Joulumarkkinoiden valmisteluissa.


Varastoja on koluttu ja mukaan lähtee tämänmoinen kavalkaadi ainakin vanhaa aarretta, esimerkiksi aika huikea liuta erittäin hyväkuntoisia matkalaukkuja ja sitten toki lempparityylisiä opetustaulujakin jopa. 

Tämän lisäksi tulossa ainakin täkkejä ja toinenkin työtuoli ja katsotaan mitä muuta keksinkään, sillä kyllä keksin ja näistä lisää lähempänä! Ja tottakai mukana varmasti koko Säkkikaupan säilytyssäkit, katsotaan jos mukaan saadaan myös muutakin ihanaa.

This year I'm also participating in Mansen blogikirppis / Tampere's blog flea market on 8th of October so be sure to check the date in your calendar not to miss it! Here are some of the treasures I'm bringing with me to the flea market, more in store closer to the event. Yey!

2 kommenttia: