lauantai 26. elokuuta 2017

Juthbacka ja Lundagård osa 1Reissasimme viime viikonlopulla ystävän kanssa vihdoista viimein Juthbacka-markkinoille, matka jota olimme suunnitelleet ja meinanneet tehdä jo vuosia. Aina oli tullut jotain muuta kunnes nyt oli se täydellinen ajankohta pienelle roadtripille.


Saimme tosiaan parkkeerata asuntoautomme toisen ystävän pihaan Juthbacka-markkinoita edeltäneenä iltana, Lundagård-blogin Ajan perheen luokse. Visiitti heillä oli aivan yhtä huikea kuin viimeksi monta vuotta takaperin ja heillä kyläilystä on aina pää ihan pyörällä inspiraatiosta. 

En osannut valita nopeasti kuvatuista näpsyistä toinen toistaan ihanemmista huoneista, joten tässä sitten aimo läjäys kuvia kerralla. Viimeksi kun pääsimme heillä käymään oli heidän upea hirsitalosiirtoprojekti sen verran kesken että he itse eivät olleet vielä päässeet muuttamaan sinne, joten huoneet olivat tuttuja vain kuvista ja sen verran mitä saimme nähdä silloin kyläillessä.Tästä kodista löytyi niin monta hylly-täydellisyys-kokonaisuutta ja asetelma-ihanuutta että niitä ei voinut olla kuvaamatta ja jokainen nurkka on toinen toistaan inspiroivampi. Aina olen ihaillut Ajan kykyä sisustaa vanhoilla esineillä ennakkoluulottomasti ja tätä mentaliteettia koitan itsekin noudattaa.

Seuraavaksi on luvassa pieni opastus Juthbacka-markkinoille sekä tottakai Lundagård-putiikissa vierailu, unohtamatta niitä omia löytöjä!

We took a little roadtrip with a friend to Juthbacka-market in northern Finland last weekend. We got to visit my friend Aja's home from Lundagård-blog and it was just as inspiring and beautiful as I remembered and more! Almost an inspirational overload type of a situation, as you can see. 

Here is a huge batch of pictures because I couldn't select from them all. What's next in store is the Juthbacka-market itself and a visit to Lundagård's boutique of course, coming soon!

2 kommenttia: