lauantai 17. syyskuuta 2016

Säkkikauppaa, muistitaulua ja tauluhyllyä


Kiireisen ja vaihtelevan kesän jälkeen on todellakin aika palailla blogin pariin, tekemiset on aikalailla rajoittuneet töihin ja Tuunari-palstaan ja myös kivoihin uutuusjuttuihin.

Olohuoneeseen tuli väsättyä tauluhyllyt joita olin ideoinut jo vaikka kuinka kauan, vanhoista listoista tottakai ja kaikelle kauniille. Vielä on tulossa seinien maalaus savimaalilla samaan huoneeseen, joten jo muuttuu ilme tässä huoneessa.Tämän viikonlopun Tuunari-palstalla, eli siellä viikonlopun Iltalehdessä nyt taas on muistitaulu ohjeineen pellavaisena josta tuli aikas kiva. Ja samaan syssyyn sain viimein laitettua väsäämiäni paperisäkkejä omaan säkkikauppaan, jonne pääset tästä tai tuosta sivupalkista.


Pääsin kuvaamaan säkkejä myös ihanan Julian kotona jossa on niin kauniit nurkat että ei muusta tietoakaan. Rentoa ja elämän makuista, minne vain kameran kääntääkään.


 Säkkejä saa kolmessa eri koossa ja myös omilla teksteillä, lisään säkkikauppaan lisää valmiita malleja pian, on siellä nyt jo aika liuta!


It's been a hectic summer so it's about time to return to the blog, mostly been a lot of work work work. Livingroom got new art shelfs of old mouldings during the summer, love the gallery wall. 

This weekend's Tuunari-column, in Iltalehti-magazine, has instructions on how to make this linen noteboard that turned out quite lovely. Also I finally added my papersacks here, to the new small Papersack-store! I got to photograph some sacks at my wonderful friend's home, where the mood is always so relaxed and full of life. 

I'm adding sacks to the store soon, and you can also order sacks with your own text to make it really special.

8 kommenttia:

 1. Ihana muistitaulu <3
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kivat säkit. Meillä tuollainen säkki toimisi hyvin takan sytykkeiden säilytykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Olen tehnytkin säkin jossa luki Tuohia :) Sytykkeet toimis yhtä hyvin.

   Poista
 3. Hauskat noi nimi/kaupustelukyltit. Ihania säkkejä, kivat tekstit.

  VastaaPoista
 4. Olipas taas niin paljon ihanaa silmänruokaa ja kaikkea kaunista joka kuvassa! Ihan huippuja säkkejä ja on kyllä kauniit tauluhyllyt, jotka notkuu hauskoista aarteista. <3

  VastaaPoista
 5. Ihania ideoita! Tauluhyllyjä itsekin miettinyt kaupunkiasuntoon ja tästä sain monta hyvää ideaa :)
  Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
 6. Hei, ihania juttuja!
  Laitoin sinulle eilen viestiä, tulikohan perille?
  Päivi

  VastaaPoista
 7. Säkkirakkaus leimahti liekkeihin! 😍 Tuija

  VastaaPoista