lauantai 8. helmikuuta 2014

DIY oksahenkarit ja keittiönaulakko


Viikonloppu, voi miten mahtavaa! Kiitos kovasti kommenteista makuuhuoneen remontin valmistumiseen, palaan niihin aivan tuota pikaa, ihana kuulla että innostuttaa! On osannutkin olla kiirettä, nyt on luvassa itsellä rennompaa viikonloppua ja runsain mitoin ideointia, jospa muutaman toteutustakin.

Ideoista puheenollen, tässä taas olisi oikein kourallinen kerralla: 

Ensimmäisenä tämä keittiönaulakko DIY oikein rouheella otteella, oi että minä niin pidän juuri nyt rouheasta maalaislookista. Ja tämänhän ohjeet löytyvät ihan täältä netin puolelta, Juju-kirjakerhosta, täältä pääsee lukemaan, klik vaan. Minä tiesin että nämä heinäseipään välitikut olivat hyvä löytö kirpputorilta napata matkaan, niin täydelliset juuri tähän, naulakon tapeiksi.


Toisena ovat nämä oksahenkarit jotka löytyvät tämän viikonlopun Iltalehden välistä Ilona-lehdestä, ohjeet ja olennaisten osien löytöpaikat, ihania olivat tehdä ja niin nopeita. 

Ei muuta kuin innostavaa viikonloppua kaikille, palaan pian lisäidiksien kanssa ja yhden lämmittävän yllärin kera!

Two DIY project ideas for this weekend are right here! First, a rough country-look kitchen hanger for all things useful, the instructions are over here at Juju-bookclub, just click here. And the second one are these DIY branch hangers that one can find with instructions in this weekend's Ilona-magazine. Have an inspiring weekend everybody!

7 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita! Tuo naulakko olisi täydellinen kesäkeittiöön. :)

  VastaaPoista
 2. Vau kyllä kerrassaan! Nyt tiedän millaisia naulakkoja ja hengareita tulevaisuudessa haluan omaan kotiini! Tämä oli napakymppilöytö! Kiitos ideoista!

  VastaaPoista
 3. Ihania ideoita! Etsin juuri tänä iltana oikein vanhoja henkareita meidän ullakolta, joihin voisi ripustaa jotain esille. Tämähän onkin aikamoisen hyvä idea myös :)

  VastaaPoista
 4. No onpa upea oksanaulakko. Meilläkin on juuri tuollaisia tykötarpeita omasta takaa, joten tällaisen voisi hyvinkin tehdä. Kiitos kivasta vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Oksahenkarit ovat tosi kivat! Saunaosastolle voisinkin tuollaiset toteuttaa, kun on noita koukkujakin sattumoisin valmiina...

  VastaaPoista