sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Narusta koriksi

Kisu ainakin tykästyi, narukoriin nimittäin, ja nyt viikonlopun Iltalehden Ilona-lehdessä on neuvot miten pyöräyttää narukerä koriksi. Nyt täällä painutaan remontin pariin, rentoa sunnuntaita!

22 kommenttia:

 1. Sulla noita ideoita riittää, mahtavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihaninta on että tykkäät, hyvä kun kolahtavat just eikä melkein :)

   Poista
 2. Ihana, valloittava kuva kisusta ja korista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisu saa kyllä kaiken näyttämään vielä astetta paremmalta, vielä kun saisi neidin pysymään paikallaan kuin tilattuna mutta kyllä siinä täytyy vaan antaa kameran laulaa ja toivoa parasta :D

   Poista
 3. Upea kori ja testattukin on -toimii!

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska kuva ja kiva kori! Pakko varmaan lähteä lehtiostoksille :)

  Henna/ Oh my White

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se semmoinen kätsy viikonlopun inspis tuo lehti, joka viikolla jotakin puuhaa, ja nämä oikein pikatekemisiä :)

   Poista
 5. Sulta vain kumpua noita ideoita! Katsoin tässä muutama päivä sitten sen sun blogistania jakson ja kyllä muutti asennetta sun blogia kohtaan ja liityin lukijaksi :) Itse näin sisustaja opiskelijan haaveilen kannsa isosta ja vanhasta talosta jonka voi remontoida ja kunnostaa oman näköiseksi vanhaa kunnioittaen ilman suurta hoppua! Odotan innolla lisää remontti postauksia. Munkin varmaan täytyy käydä ostamassa tuo ilona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla että blogi tuntuu nykyään paremmalta ;) Ja ihanaa että pidit jaksosta, se oli aika jännittävää olla kuvattavana niin henkilökohtaisesti kun täällä en puhele niin menoista ja elämästä vaan tekemisistä. Ilman hoppua on just paras taktiikka vanhan talon kanssa, hyvät suunnitelmat sinulla!

   Poista
 6. Hauska kuva! Vanhempani remontoivat myös vanhaa maalaistaloa (samaten kuin veljeni). Täytyy nostaa teille hattua isosta urakasta. Ei mikään helppo homma! Arvostan juuri sitä, että remontoidaan vanhaa kunnioittaen. Lisäsin juuri kuvia vanhempieni maalaistalon remontista omaan blogiini. Käys kurkka, vaikka hieman erilaisella tyylillä tekevätkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvin kuikuili koriin kisu justiinsa, piti räpsiä niin vimmatusti kun seuraavassa hetkessä hyppeli jo muualle :) Vieterillä käyvä :) Tämä remppa homma osaa olla just pitkää pinnaa vaativaa hommaa, hatun nosto myös teidän perheen projekteille! Komealta näytti hirsiseinä myös vanhemmillasi, ei näitä alkuperäisiä materiaaleja vain voi päihittää :) kauniin raikasta!

   Poista
 7. Hei tää on aivan ihana ja juuri sellainen kuin tarvitsisin keittiöön. Mutta... saiskohan tähän jotenkin taiteiltua myös jonkin sortin kannen? Olis ihan täydellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän voi vaikka samalla tekniikalla tehdä pienemmän kannen! Helpoitenhan sitä niin kuin taitellen :) Hyyyvä idea!

   Poista
 8. Moi! :) Tutustuin blogiisi juuri äsken blogistania -ohjelman kautta ja pakko sanoa miten upealta ja idearikkaalta ihmiseltä vaikutat! Asun Englannissa ja pohdinkin juuri onko narukorin ohjetta muualla kuin lehdessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun pidit jaksosta, ja kyllähän näitä idiksiä välillä pulpahtelee, vielä kun ehtisi kaikki toteuttaa ;)

   Tuota narukorin ohjetta ei nyt ole vielä muualla kuin lehdessä mutta lehden pitäisi pystyä ostaa virtuaalisesti omaksi tuolla iTunesista ladattavalla IS Ilona ohjelmalla, kunhan on joku Apple mobiililaite, sieltä pitäisi saisi lehden omakseen pikkurahalla näin kaukomaillekin :)

   Poista
  2. Voi harmi, minulla ei ole eikä varmaan tule koskaan olemaankaan mitään Applen laitetta mutta kiitos vinkistä, pitääkin tiedustella jos joku muu hankkisi sen minulle! :)

   Poista
 9. Tosi harmi, ettei ohjetta saa muuten käsiin, ois aika kiva ja noihin saisi tehtyä lapsille kivat lelunsäilytyskorit

  VastaaPoista
 10. Kaunis kori! Ja nyt on äkkiä tarkastettava missä tämän talouden kissa on. Ettei vaan olisi tullut sinne. Siltä ainakin näyttää!

  VastaaPoista
 11. sait multa äänen Indiedaysin äänestyksessä :)

  VastaaPoista