perjantai 27. syyskuuta 2013

Elokuvajuhlat


 Kiitos kaikista upeista kommenteista ja sähköposteista, kaikkiin en ole vielä ehtinyt vastaamaan mutta taatusti palaan niihin pian. Olo on ilosta ihan pilalle hemmoteltu, kyllä jaksaa taas keskittyä blogin pariin kun kannustetaan näi valtavasti, kiitos vielä!


 Vietettiin tuossa samaisesti syksyn alun kunniaksi elokuvajuhlia puutarhassa. Tämäkin on ollut haaveissa pidemmän aikaa, valkokangasta pihalle ja hyvässä seurassa tuijotellaan mukavasti rentoa elokuvaa, sellaista feel good-genreä, ja nyt tuli viimein toteutettua. 


Runsain mitoin löhöpaikkoja, lisää upeita karnevaalivalosarjoja joita tosiaan saa täältä, omatekemiä limonaateja jäissä ja mitä kaikkea muuta.


Näissä kuvissa pieni makustus juhliin, kaikki vinkit ja runsain mitoin lisää kuvia on nyt Patinaa-palstan puolella, tästä pääsee katsomaan kaikki, klik!

We had a small movieparty to celebrate the start of autumn and the end of a brilliant summer. A lot more pictures and ideas over by the Patinaa-column, which you can read over here, click!

24 kommenttia:

 1. Näyttääpä mahtavalta! Meilläkin juhlittiin kesällä elokuva-teemalla. Me muutettiin tanssilato elokuvateatteriksi isojen leffapostereiden, ständien ja juhlavalojen avulla, katsomo syntyi vanhoista puutuoleista (nauhalla rajattu vip-aitio kahdesta vanhasta nojatuolista ;)) Suuri osa vieraista oli pukeutunut joko leffahahmoksi tai näyttelijäksi ja kaikki kuvattiin tullessa suuren maailman tyyliin punaisella matolla. :) Leffan jälkeen herkuteltiin burger baarin eväillä. Teemajuhlat on niin kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, nuo kekkerit kuulostavat olleen aivan omaa luokkaansa, upea idea! Tai siis ideat! Ai että, huolella tehdyt teemakekkerit ovat kyllä vertaansa vailla :) :)

   Poista
 2. Voi tuommoiseen juhlaan olisi kunnia päästä mukaan, upeaa ja katsomo ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsomo olikin hauska kasata kaikesta siitä mitä oli, sekalaiset huonekalut yhdessä ovat parhaita :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihania nuo sängyt ja patjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne kyllä aikas rouhean mukavat nuo armeijasängyt, ovat itseasiassa armeijakankaita nuo patjakankaatkin, futonit vaan sisällä pehmusteena :) Ja kiitos että pidät :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat! Meilläkin on ollut mielessä elokuvajuhlat. Ehkä sitten ensi elokuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No loistavaa, siispä idikset käyttöön, ihana kun on jo juhlasuunnitelmat ensi kesälle :)

   Poista
 5. WAU! Ihanat puitteet olet juhlille järjestänyt :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, upean näköistä, mahti-idea kekkereille, hauska ja kylmä kottikärrytarjoilu, kaunis ja runsas valaistus. WAU - ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauhiasti kehuista, parasta on jos inspiroi :) Kottikärrytkin sopi virkaansa mahtavasti kun pohjassa on jo reikiä, saivat jäät sulaa rauhassa hiljalleen :)

   Poista
 7. Näyttäpä ihanalta! Pulloissa voisi olla vaikka valmiiksi sekoitettua jallu-pommacia, elokuva-alan ihmisten suosikkijuomaa jallua kunnioittaen eli sopisi teemaan ;)

  VastaaPoista
 8. Oih!! Miten ihanat elokuvajuhlat!!! :)

  VastaaPoista
 9. Kaunista! :) Minua kiinnostaa mistä olet nuo kauniit valot hankkinut? Itse olen samanlaisia etsiskellyt ensikesän häihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valot ovat tosiaan tuolta Sähkötalosta, heillä on nettikauppakin ja tuossa tekstissä on linkkiäkin jos haluat het löytää perille. Löytyvät muistaakseni ulkovalot-kategoriasta :)

   Poista
 10. Kaunista! :) Minua kiinnostaa mistä olet nuo kauniit valot hankkinut? Itse olen samanlaisia etsiskellyt ensikesän häihin. :)

  VastaaPoista
 11. Oi oi kuinka ihanaa! Kyllä saa inspiraatiota tästä :-)

  VastaaPoista