keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Mummola chic ja Kesä Ilona


Tätä juttua oli niin ilo tehdä, Mummola chic-tyyliä kesäiseen makuuhuoneeseen ja tee-se-itse-ohjeita lisäksi useita, kaikki yhteen sopivia. Tämä stailaus on ensimmäinen suurempi kokonaisuus jonka olen tehnyt lehteen, kirjaanhan tuli moniakin väsäiltyä niin että omalla tavallaan etappi ja saavutus, vähänkö kivaa!

Kyse on Iltalehden Ilona Kesä-lehdestä joka ilmestyi tänään ja on myynnissä koko kuukauden ja ihan omana lehtenään. Sivustavedettävää sänkyä, kulunutta rautaa ja hivenen tehdasmaisia yksityiskohtia, niistä se chic siihen pehmeän suloiseen mummolan kammarin tunnelmaan.

Tässä vähän makustuksia ja omia kuvakulmia, lehdessä paljon lisää. Ja täytyy sanoa että on tuo mintunvihreä vaan niin loputtoman ihana sävy kesään.
Some ideas for a chic view on grandmother's place, something old, something industrial mixed with sweet, mint green and soft textiles and old furniture. These pictures are a small taste of the whole style, now in Ilona-magazine's summer-issue here in Finland.

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Pitää ehkä hakea lehti luettavaks. :)

  VastaaPoista
 2. Tyyli johon ei ikinä kyllästy, I LOVE!

  VastaaPoista
 3. Helinä, kiitos!

  Maireanna, ihana kun muutkin tykkää, lovetan myös :)

  VastaaPoista
 4. Pitää rientää ostamaan lehti omaksi, muutenkin sinulla on niin ihania ideoita/tuunauksia. Muutamia on tullut jo omassakin kodissa kokeiltua

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva juttu Unelmien Talo ja Koti-lehdessä:) Täällä ilmoittautuukin uusin lukijasi.
  Hymyjä viikkoosi<3
  SisustEllen

  VastaaPoista