tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kiskohylly


 Vanha Tatekan haitarivalaisin pääsi antamaan lisävaloa keittiöön kun rymsteerattiin pikkaisen. 


Tätä hyllyä olin odotellut juurikin tähän kohtaan jo pidemmän aikaa mutta sen kantoprojekti siirtyi meiltä aina kiireiden vuoksi ja varmasti myös siksi että meidän yläkertaan ei ihan innosta hihkuen kanna mitään painavaa taikka kiertyvissä portaissa taiteiltavaa 2 metriä pitkää huonekalua.


Siihen mahtuu täydellisesti kaikki useimmiten tarvittava tai sitten vain silmää hivelevä tavara keittiössä, loput ovat kaapeissa. Mikrokin näyttää vähän paremmalta tässä hyllyssä.


Kiskohyllyhän se, tämä oli yksi Sormustin ja sorkkarauta-kirjan projekteista, romuttamokiskoa ja purkupaneelia, samaisesta keittiöstä joka kirjassa rempataan. Vanha kaappi sen keittiön nurkasta sai lähtöpassit ja sen sisukset uusiokäytettiin tähän. Sekä polttopuiksi.


Keittiössä on nyt tämänkin ansioista vähän avarampaa, itse remonttia odotellessa.


Kyllä siellä kelpasi sunnuntaina naapurin leipomaa luomulimppua maistella, siis miten voi olla niin ihana naapuri että saa tällaisia herkkuja. Meillä onneksi on, kiitos Julia.

We did a little re-organizing in the kitchen. The recycled shelf-project from our book Sormustin ja sorkkarauta (Thimble and crowbar if one would translate it)  finally got to our kitchen to house all the more frequently used dishes and the pretty stuff, plus the microwave. It looks more open now, waiting for the actual renovation.

8 kommenttia:

 1. Ihana hylly, kiva tunnelma ja mahtava kirja :)

  VastaaPoista
 2. A very nice shelf, industrial but cosy with a lot of nice things in it! I really love the lamp. It's fantastic!
  Best regards, PillePalle

  VastaaPoista
 3. Oi voi, näyttää taas niin ihanalta, ja kodikkaalta!!:)

  VastaaPoista
 4. Nuukaska, kiitos, kaunis :)

  PillePalle, thankyou so much, the lamp was also a nice surprice find from the fleamarket, old finnish real factorylamp. I so wish they could make them again :)

  Henna, kiitos, ihana kuulla :)

  VastaaPoista
 5. Samanhenkinen hylly meilläkin keittiössä samaan tarkoitukseen. Mutta ei se noin hyvältä näytä koskaan :D
  Kylmiön kello <3
  Seinävalaisin <3

  Ja taikasana: linoleumi. Olen yllättynyt, sillä olen kuvistasi luonut mieleeni sellaisen kuvan ettei teiltä semmoisia karmeuksia löydy. Mutta ihanaa, teilläkin sitä siis on ja silti noin kaunis koti ;)

  VastaaPoista
 6. Asuntosi vaikuttaa mahtavalta ja tuo keittiön kiskohylly näyttää hyvältä!

  Olen ennenkin lueskellut blogiasi, mutta nyt piti kommentoidakkin :)

  http://www.learningtosee-tanja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Milläköhän nimellä tuollaista kiskoa kannattaisi lähteä kaupoilta kyselemään? Mihin tuollaista "oikeasti" käytetään? Olen yrittänyt selailla rautakauppojen verkkosivuja, mutta mitään vastaavaa ei ole vielä löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niin yksinkertaista tavaraa kuin L-kisko on kyseessä, kaikenlaiseen kokoamiseen ja asennukseen sitä käytetään eli ihan on materiaali elementissään :) Vähän vain kauniimmassa käytössä tässä! Rautakaupoista ei ehkä löydy suoraan, mutta metallikiskoja tai putkia myyvistä firmoista pitäisi helposti löytyä, standardikamaa :) ja google toki auttaa..

   Poista