keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Ulkovarastossa

 Järjestin vähän ulkovarastojen kaaosta, monikko siksi että kaaos oli levinnyt niin liiteriin kuin autotalliinkin ja vaikka minne mutta huhkimisen tuloksena sain kauniimmankin varaston aikaan. 
Sen paikan, jonne saa kaikki puutarhavempeleet yhteen paikkaan eikä niitä oksasaksia, toivottavasti, tarvitse enää etsiä tuhannesta paikasta ennen kuin useimmiten luovuttaa.


 Patinainen pihavarasto syntyi vanhaan polkupyörävarastoon, lisää kuvia ja rustiikkista inspiraatiota Patinaa-palstan puolella, tästä klik niin pääset katsomaan!
Mukaan pääsi myös metallikierrätyspisteestä ilmaiseksi saatu vanha peltikaappi, joka ehdittiin pelastaa ennen kuin se lähti sulatettavaksi, kaikkea sitä voi koiran kanssa kävellessä huomatakin.

Psst, ja löytyy Patinaa-palstalta myös raportti Loviisan Wanhoista Taloista joka teknisten ongelmien vuoksi pääsi nettiin vähän myöhässä mutta jospa sieltä saisi jo intoa ensi vuoden elokuun reissuiluun.

Ja vielä tänään ehtii osallistua arvontaan, huomenna sitten pyöräytetään bingo-koneet käyntiin ja kirja löytää uuden kodin!

I rearranged some of our out-storage-rooms, chaos had spread out in all of them but in result I got this great place were to finally store all our garden tools and, hopefully, they won't wander anymore as they tend to do. More pictures at the Patinaa-column, click here to check it out!

9 kommenttia:

 1. Hyvää, SIISTIÄ syksyä sinne teille! Meillä jatkuu vielä mahdollisimman pitkälle syksyyn isompi siivousurakka - vanhan villan raivaus, jotta sitten pääsemme keväällä entisöinnin ja remontoinnin kimppuun. Nyt en siis ihan vielä toivo talven tuloa minä : )

  VastaaPoista
 2. Onpa siisti varasto, oma karjakeittiö jossa pidän puutarhavarastoa ei ikinä ole noin hienossa kunnossa. Aina vähän sinne päin-siisti :))

  VastaaPoista
 3. Meillä ei ole edes sinnepäin siisti kun on koko varasto kattoa myöten tavaraa täynnä.

  Luin tänään uuden kirjasi,joka on ihan MAH-TA-VA ja tänään jo aloitin ekaa projektia eli pistin teräsvillan seikkailemaan etikkaan:)

  VastaaPoista
 4. nortti, no just näin tuli fiilis, aika rauhoittava, aikaisemmin tuntui että pistin vastaan oikein täysillä :)

  Pilvi, kiitos, tsemppiä teillekin raivaukseen! Se on mukava että välillä ehtii raivaamaan, on helpompi sitten remontoidakin, meillä sitä kaaosta riittää mutta nyt on jotkut nurkat järkevinä :)

  Katja, karjakeittiö kuulostaa upealta, vesipistekin varmaan? Tämäkin varasto on vielä puoliksi täyttä varastoa jota nyt koitetaan tyhjentää, vanhoja vuokralaisen jättämiä roinia. Mutta kyllä kelpaa puolta tilasta nyt vähän rinta rottingilla katsella. Lattiaakaan ei oltu taidettu lakaista vuosikymmeniin!

  Mamma A, mahtava kehu, kiitos paljon, mukavia tekemisiä ja toivottavasti pidät tuosta tekniikasta, oli kyllä palkitsevan helppo, muista myös musta tee ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää :) Ja mahtava löytö tuo peltikaappi!

  VastaaPoista
 6. Nurkkien siivous on hyvää terapiahommaa, samalla selkiytyy myös pää :) Minulla vanha pihahuussi
  pihasaunan/liiterin päässä on päässyt puutarhatyökalujen, ruukkujen, kastelukannujen ja kaiken "tarpeellisen" säilytys huoneeksi. Tuommosen peltikaapin huolisin, mutta en varastoon vaan ihan sisälle taloon...ei vaan ole näkynyt meijän metalliromulavoilla moista. Kynttelinvaloa syksyynne!

  VastaaPoista
 7. Olisi meidänkin varasto noin siisti, mutta kun tuota roinaa piisaa..

  Sulla on käynyt tuuri, olemme noita vastaavanlaisia peltikaappeja metsästäneet ympäriinsä, mutta ei mistään löydy. Jokohan ne on tosiaan suurin osa laitettu kierrätykseen :(

  VastaaPoista
 8. Härliga bilder! Ha en bra kväll. /Anna

  VastaaPoista