perjantai 8. kesäkuuta 2012

Työhuone ja Patinaa

Nyt on Patinaa-palstalla vuorostaan oma työhuone, ja joka nurkka sieltä. Paljon uuttakin ja yksi mukava muodonmuutos:

 Olen hulluna vanhoihin työtuoleihin mutta niihin ei usein törmää. Mutta ne voi paljastua ruman kuoren altakin! Tämä tuoli maksoi 8 euroa kirpparilla ja kerrankin tein historiaa: Samantien kun sain tuolin autosta sisälle, kiskaisin sen työhuoneeseen, Leatherman käteen ja projekti valmiiksi samantien, vau, eikä parin kuukauden päästä... tai vielä myöhemmin niinkuin aina tuppaa käymään.

Tämä Ennen-kuva piti siis vähän järjestää, en nimittäin malttanut hakea kameraa, eli siksi kankaat näyttää siltä kuin joku olisi ne jo kiskonut niitteineen pois, heh, sillä ne ovatkin päällä vain malliksi.
 Vaahtomuovit vain alta pois ja istuinosaa, johon vaahto oli kevyesti liimattu, hioin hiomahiirellä hiukan ja se oli siinä, 30 minsaa hommaa ja upea mintunvihreä-jalkainen työtuolihan se siellä alla odotti.

Toinen ihana löytö joka on pitänyt näyttää on tämä haitari-valaisin, osui onnekkaalle kohdalle, ehdin niin vähän kirpputoreille juuri nyt että tämä tuntui ihan lottovoitolta. Vielä etsii paikkaansa, saattaa kyllä päätyä keittiöön joku päivä. Patinaa-palstalla siis paljon lisää ja armeijan paarienkin uusiokäyttöä.

Niin, ja psst muistuttaisin että tänään matkaa Yökirjastoon sitten Parolaan jos sormet syyhyää tehdä jotakin mukavaa, nähdään, ihanaa aurinkoista perjantaita, moi!

My workroom is the subject of Patinaa-column this time, new things, old things and one lovely makeover: This old chair I found for 8 Euros at the flea, got transformed from the 80's to way back in timev by simply removing the fabrics, padding and sanding the seat just a little bit. Easy, fast and now it gives justice to those nice minty green metal parts.
Everything from the workroom and some extra you can check out here.

13 kommenttia:

 1. Ei kyllä mitään järkee, että löydät aina tuollaisia aarteita! :D

  Ehkä pitää lähteä itsekin vähän kirpparille kokeilemaan onnea...

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä illasta! Oli oikein mukavaa!!! Näitä lisää! Vielä loppuviimeistelyt askarruksiin ja sitten tuotokset esille! :)

  VastaaPoista
 3. Hei vielä, laitoin eilisen illan näpertelyt blogiini ja kerroin tapahtumasta ja linkitin tänne, ok? :) Ja tuo lupsakan herskyvä kuvaus on sitten todella todella positiivisessa mielessä! Kaltaistasi energiaa ja spontaaniutta tämä häme tarvitsee ;)

  VastaaPoista
 4. Upea tuo vanha työtuoli. Itse en aina huomaa mitä kaikkea vanhoista esineitä voi tuunamalla kuoriutuakkaan.

  VastaaPoista
 5. Tiina, no tuo lamppukin oli kyllä ihan häkä-sattuma, onneksi joskus sattuu sopivasti, normaalisti luotan huuto.nettiin niin ei tarvitse niin kauheasti metsästää ;)

  Mari, oli todella mukavaa, ja ehdottomasti uudestaan! Ja kuvaus on vain paras, mielelläni olen lupsakan hersyvä :D ja kiitos todella paljon :) :)

  VastaaPoista
 6. sanna, joskus täytyy kyllä oikein kaivaa että löytyy se paras puoli tai antaa vähän ajatuksen muhia, tai vielä että käy vaikka googlea vähän rymyämässä jos löytyy ideaa mitä muut ovat saaneet aikaiseksi niin lähtee omat ideat liikkeelle :)

  VastaaPoista
 7. no jopas! löysin täsmälleen samanlaisen valaisimen - ja villi veikkaus on, että - samalta kirpputorilta joitakin kuukausia sitten. mäkään en ole vielä löytänyt sille paikkaa, tai itse asiassa olen löytänyt vanhan talon johon se sopisi eli täytyy ehkä lähteä talokaupoille.

  VastaaPoista
 8. Sulla on hyvä kirppisvainu, makeita työtuoleja. Samantapainen ellei jopa samanlainen työvalaisin löytyy minulta, huuto.netistä joskun olen sen huutanut.

  VastaaPoista
 9. Todella upea tuoli! Voi että, just hokasin että itsekin tarvin ihan ehdottomasti samanlaisen. Pitääkin pitää noiden(kin) osalta silmät auki...

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana työtyuoli ja työhuone muutenkin! Sinulla on juuri sellainen tyyli, jota rakastan! Olen kahlannut läpi blogisi, patinaa-palstan ja Vintagen viemää-kirjan monet kerrat, kaikki ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
 11. No voihan herkullisuus taas mitä kirpparilöytöjä ! :)

  VastaaPoista
 12. Hei Katja,
  Naputtelin sulle meilin jokin aika sitten. Tulikohan se perille vai oletko vain kesälaitumilla?

  VastaaPoista
 13. Aivan mahtava kuoriutui tuosta tuolista! Muutenkin ihana blogi.

  VastaaPoista