tiistai 20. maaliskuuta 2012

Vandaaleja

 
Jonkun mielestä siinä on jotain järkeä, että murtautuu toisen kotiin klo 14.20 maanantai-päivänä.

Tämä koura on miehekkeen mutta kuvaa hyvin miltä tämä idiotismi tuntuu.

Meillä on onneksi turvaa ja hyvin kova-ääniset hälyttimet, se ei vain pelastanut niitä pysäköityneitä junamatkustajia meidän pihassa, joiden auton takaikkunat oli lyöty sisään. Puhdasta ilkivaltaa siis, halua tuhota ja hajottaa. Sitä olisivat varmasti tehneet asemalla enemmänkin jos ei hälytyksiä olisi ollut.


Onneksi, me saamme piakkoin turvakamerat lisäämään valvontaa laiturien valvontakameroiden lisäksi.
Onneksi, mieheke on oikea sankari kriisin keskellä ja jälleen kaikkia oli autettu ja hommat hoidossa ennen kuin tämä nainen edes pääsee kotiin töistä.
Onneksi, vartijat olivat kärppänä paikalla ja myös poliisit.

Ei uskoisi että asumme kylässä, maaseutumaisessa rauhassa.

Tiedätkö sinä missä sinun nuoresi oli tähän kellonaikaan ja mitä tekemässä? Olemme nähneet jo lukuisia varkausyrityksiä lähiyritysten pihassa, on vandaaleja laitureilla, toiset hyppii raiteilla kun se on niin jännää ja toiset etsii hajotettavaa. Onko nuorilla oikeasti näin vähän tekemistä elämässään?

Me olemme tarkkana jatkossakin, on monta varasta jäänyt kiinnikin näin. 


We had vandals yesterday, somebody thought that it would be a great idea to bust in our doors window in the middle of the day. Thank goodness for our security service and loud alarms but that unfortunately didn't help at all the people who's cars were parked on our yard and had had their windows smashed in. And thank goodness for the hero-hubby who took care of everything even before I got home from work.
Just can't understand how little the youth of today has sensible stuff to do with their time. These days, it appears that even we have tons, they have nothing.

22 kommenttia:

 1. Voi itku. Tuollaisesta tarpeettomasta tunaroinnista tulee erityisen paha mieli. Itse olemme toistaiseksi päässeet aika vähällä.

  VastaaPoista
 2. Voi ei... Mä todella tiedän tuon tunteen...
  Toisaalta hirvittää kyllä, jos teillä tapahtuu tuollaista vielä sielä, niin kuin paljon me joudutaan vielä kärsimään vastaavasta täällä Korsossa??
  Ei pysty ymmärtämään tällaista...

  VastaaPoista
 3. Olipas ikävä juttu! Tosi kurjaa! Tälläinen aiheuttaa mielipahaa ja turvattomuuden tunnetta ihmisissä. Plus näistä on aina taloudellistakin haittaa. Pöh, toivottavasti joutuvat vastuuseen!

  VastaaPoista
 4. Aikamoista typeryyttä tosiaan. Ehkä laihalta kuulostava lohdutus, mutta tuollaiset idiootit jäävät kyllä ennen pitkää kiinni.

  VastaaPoista
 5. On todellakin järkyttävää, että tekemisen puutteessa rikotaan toisen tai meidän kaikkien yhteistä omaisuutta!! Ei voi yleistää, mutta paljon on nuorisoa, joka on tosi pahasti hakoteillä elämässään. Se on surullista ja huolestuttavaa... Minä ainakin kuulutan vahvasti perusarvojen perään. Toisen omaisuuden ja kotirauhan kunnioittamisen pitäisi olla jokaiselle itsestäänselvyys. Mutta ei, aina löytyy näitä taliaivoja. Argh, kun ärsyttääkin...

  VastaaPoista
 6. Todella harmillista. Meidän pienen päättyvän kadun päässä (siis tuossa meidän talon kohdalla) oli lauantaiyönä ollut nuorisoa, kun naapuri löysi kadulta tupakantumppeja ja kaljatölkkejä. Kyllä tuli häijy olo, kun mitään en ollut kuullut. Ja kaikenlisäksi mies oli vielä töissä... Eikö nuorille ole mitään puuhapaikkaa, missä aikaa kuluttaa??

  -Tuija-

  VastaaPoista
 7. Voi että!! Siinä mielessä maatalous on oiva työ ja tilalla hyvä asua, kun tietää tasan tarkkaan, missä lapset touhuaa, kun ei täältä pääse mihinkään ilman autoja ja autollisina ovat jo hyvinkin vastuullisia asioistaan! Lisäksi meillä aina riittää tekemistä!! :-)

  VastaaPoista
 8. No just joo kuinka typerää !! Hyi !

  VastaaPoista
 9. Oi inhottava tunne kun omaan kotiin yritetään tunkeutua, se on niin henkilökohtaista ja loukkaavaa. Toivottavasti tekijät saadaan pian kiinni.
  Ikävä kyllä tähän maailmaan mahtuu kaikenlaisia typeryksiä, asuipa missä tahansa.
  Tsemppiä ja voimia !

  T Nina valkoisiahelmiä blogista

  VastaaPoista
 10. voi vitsi millaiseksi meininki on mennyt, onpa harmi että joudutte kestämään tuollaista. Toivottavasti tilanne tulee rauhoittumaan ajan myötä ja saatte kotiinne rauhan.

  VastaaPoista
 11. Noi voi että!!!

  Tuollainen tuntuu kyllä tosi pahalta...tulee turvaton olo.

  Onneksi teillä on hyvät hälytkyset ja kunhan saatte vielä ne kamerat, niin varmasti mieli rauhoittuu.

  VastaaPoista
 12. No huh, mikä päivä!
  Meidän kylällä on kaksi bussipysäkkiä, joiden katosten lasiseinät on isketty sisälle joka viikonloppu. Ollaan siis ilman seiniä tuiskussa...
  Piittaamattomuus pistää nyppimään.

  VastaaPoista
 13. kamalan kurjia uutisia ! Tiedän tuntee kun vieraat ihmiset tunkevat kutsumatta kotiisi. Toivottavasti ne raakalaiset jäävät kiinni ja saavat rangaistuksensa!

  VastaaPoista
 14. Voi ei !!
  Todella kurja homma, toivottavasti ilkiöt saadaan tilille tekosistaan!

  VastaaPoista
 15. No kylläpäs kurjaa! Ja toi käsikuva on oikeasti aika karmiva!

  VastaaPoista
 16. So damn useless! There's definitely no point in behaving like this. And they destroy for hard working people like you. Hope you feel ok anyhow. /Therese

  VastaaPoista
 17. Tosi ikävää, toivottavasti tekijä saadaan kiinni :(

  VastaaPoista
 18. Kiitos kaikille kauheasti tsempeistä, sympatiasta ja tuesta, lämmittää aivan valtavasti! Flunssakin iski samantien perään, tässä koitetaan taltuttaa kuumetta...

  Siitä tosiaan tulee kyllä loukattu olo kun joku on tunkeutunut kotiin ja käppäillyt luvattomilla teillä. Onneksi tulee toisaalta sellainen vahva tunne myös, että meitähän ei moinen dingdong-tapaus säikytä. Enemmän tekemistä nuorille, pistetään lapset harrastamaan järkeviä!

  VastaaPoista
 19. Ärsyttävää, ahdistavaa, pelottavaa! Ja ennen kaikkea yksityisyyttä loukkaavaa. Onneksi hälkkärit pelotti vandaalit pois.

  Mulla on vähän samaa pelkoa, kun talo on ollut aika pitkään tyhjillään.

  anu

  VastaaPoista
 20. Hei kaikille joita hirvittää jättää kotia yksin voin suositella meidän hälytysjärjestelmä-systeemiä.

  Kun meillä ei ole paljon rahaa ylimääräistä niin kuin ei varmasti monella muullakaan, aateltiin että ei sellaista turvaa pysty edes haaveilemaan saavansa vuosikausiin omaan kotiin. Törmättiin asuntomessuilla Securitas-firman esittelyyn paketista, jossa hälytyslaitteita on niin monta kuin itse haluat (ovitunnistinta, liiketunnistinta), ne ovat vuokralla ja niitä ei tarvitse ostaa omaksi. Mennään vain kiinteällä kuukausimaksulla joka on pienempi kuin puhelinlasku, ja mukaan kuuluu vartiointi, eli tulevat paikalle kun kutsuu tai kun hälyt kutsuvat. Meistä se on mainio, ja tärkeää myös että halpa :) Suosittelen!

  VastaaPoista