keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Työhuone-kiertue


Huh kiirettä, ja voihan kun ei ehdi mitään muuta tekemään kuin töitä töitä ennen kuin päivä on jo ohi ja kömmin nukkumaan aivan liian myöhään, tästä syystä ollaan oltu niin hiljaa täällä päässä. 
Mutta otetaan sitten inspiraatio-visiitti miehekkeen työhuoneeseen! Sinne en olekaan teitä vienyt sitten valmistumisen jälkeen katsomaan, joten nyt mennään ja niin paljon kuvia kuin vain ehdin juuri eilen aamulla napsimaan.

Pienen ikkunan alla on alkuperäiset hyllyt jotka jätimme koskemattomina paikoilleen, vähän vain samaa Into-maalia pintaan kuin raakalautaseinille. Hyllyssä on kaikkea kamerakokoelmasta, diaprojektereista isoisän kaukoputkeen sekä muuta säilytyslootaa jos jonkinmoista.

Uusin tulokas huoneeseen on arkistokaappi kierrätyskeskuksesta. Päällä kaikkea vanhaa koulutarvetta, vaakaa, geometria-opetusvälineitä ja tuo vanha pikkuinen kaappi, se löytyi kesällä huutokaupasta. Myös miehen 3D-kuvankatselu.. no sanotaan masiina (sori kultasein mutta nimeä en sille muistanut), eikö ole makea
Niin edullisesti löytyi rompetorilta viime kesänä useiden kuvien kera että mieheke oli pelkkää hymyä.

Arkistokaapin pikkukunnostukseen näytän pian niksin joka on helppo kuin visiitti ruokakauppaan, se pian myös.

 
Lattioilta löytyy jos minkälaista kolmijalkaa ja kuvaustarvetta. Lunarama-minivekotin hyllyllä on diojen katseluun ihana, muksuna katselin tällä kaikki isän Austraalian vuosien villit kuvat ja lapsuuden diat uudestaan ja uudestaan. 
Aivan kuin mini-tv menneisyyteen.

Arkistokaappi oli tosiaan odottamassa meitä makasiinilla kavereidensa kanssa, saapi nähdä milloin saisimme niitä liikuteltua sieltä aseman sisälle.
Jättimäinen laskutikku on myös koulutarvetta sekä yllä olevat magneetti-elektroniikka-opetusvimpaimet.

Junan tärinä saa aina L-kirjaimen seinällä vähän keikkumaan, mutta eipä se haittaa.

Junan ohjausvalo on hieno, ja saa varmaan joskus sähköt sisäänsä, toiseen suuntaan punainen valo, toiseen kirkas.
Tässä miehen työpöytä juuri sen näköisenä kuin se normaalisti on, sitä sun tätä ja mielenkiintoista sekä paljon rojua. Aika siisti itseasiassa tällä kertaa!

Alkuaine-taulu sijaitsee L-muotoisessa huoneessa sohvan yläpuolella.
 Vanhat armeijan asepussit tai mitäköhän nämäkin ovat olleet ennen, ovat loistavia tyynyjä nykyään. Vanha vanerilaatikko sohvan alla piilottaa kaikkea vähemmän kaunista ja rullaa esiin pienillä pyörillä.


Päätyseinällä on tällä hetkellä vanha, vanha Suomen kartta, huomatkaa miten on sodan jälkeen korjattu rajoja punaisella puuvärikynällä. Muut kartat odottavat vuoroaan.
Täällä huoneessa on aina vähän sekaista, paljon kaikenlaista ja nyt en mennyt edes järjestämään, napsin kuvia vain juuri sellaisena kuin on. 
Ja sen varmaan huomasi, me RA-KAS-TE-TAAN vanhaa koulu-opetusvälineistöä, miten niitä voisi olla rakastamatta, en osaisi.
Toivottavasti piditte kiertueesta!

Been so busy with work that haven't, and still don't have time to do much anything else. So let's take a tour in the hubby's den. Lot's of old things, very little new, what can I say, we dig it old and worn and ADORE school teaching materials. Hope you liked the tour!

8 kommenttia:

 1. Hi
  I do love the tour and both of you have so many old lovely things with the perfect mix...
  I also love old schoolmaterial...
  take care
  sandra

  VastaaPoista
 2. Mieletön.Voisin viettää koko päivän tuossa huoneessa.

  VastaaPoista
 3. Kaunista, aitoa ja rauhallista. Parolan Asemalla kävi hyvä tuuri asukkaidensa suhteen.

  VastaaPoista
 4. Näyttäisi siltä, että huone on täynnä inspiraatiota, minne ikinä katseensa kääntääkään. Wau!!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa mitä kaikkea noista huoneista löytyisikään.
  Jos ei joku vanhoista kartoista jaksa odottaa vuoroaan niin täällä olisi yksi tuleva maantiedon opettaja jolla olisi hyvä koti sellaiselle:)

  VastaaPoista