perjantai 30. syyskuuta 2011

Syksyn inspiraatiot

Voihan aika, kun sitä ei meinaa riittää mihinkään, töistä kotiin ja lenkille ja sitten, no siihen se päivä melkein jo loppuukin. Mutta nyt viikonlopulla teen parhaani että ehdin pistää arvonnan vauhtiin, ja se onkin aika mukava. 

Jotain on ehditty kuitenkin puuhaamaan, nimittäin kun koiran kanssa luuhaa ulkona joka päivä ja tulee katseltua ympärille aivan eri tapaan kuin ennen. Ja syksyhän on siis täynnä sisustukseen napattavia inspiraatioita ja jännittävämpiä kuin kesällä, taisin tajuta sen vasta nyt. En tiennyt että pitäisin niin paljon syvän keltaisista kuin nyt pidän..

 Ja mustasta, paahtuneista tummanharmaista..

Sekä tästä upeasta ruusupensaanoksasta minä menin ihan pähkinöiksi, otin kaiken irti tästä pienestä alavireestä ja syksyn melankoliasta ja käänsin sen voitoksi! Hah, kuka tiesi että niinkin voi sisustaa..

Se mikä ihme peura-perhe tämäkin on ja mitä se tuolla lautasella tekee ja paljon muuta syksyn pientä inspiraatiota löytää juuri nyt taas Patinaa-palstalta, täältä.
Harvinaisen lämmintä perjantaita, minä palaan, toivottavasti jo huomenna!

Fall inspirations, on Patinaa-column, click here!

6 kommenttia:

 1. Ihana kupuidea!
  Pirteyttä päivääsi.

  VastaaPoista
 2. vui ihme miten kiva tuo elukka asetelma...eikun lapsen lelukopalle! kiitti taas :)

  VastaaPoista
 3. kaunis on ruusupuskan oksa! arvontaa odotellaan ;)

  VastaaPoista
 4. Joo arvontaa ollaan odoteltu, mutta eikös hyvää kannata odottaa :).Kiirettä on jokaisella, mutta hyvä on tosiaan pitää silmät auki siellä missä liikkuu ja varsinkin tuolla luonnossa. Kaunista on, vaikka luonto alkaakin valmistautua talveen.Ihania oksia olet löytänyt!!!

  VastaaPoista
 5. TeSa, kiitos ja sitä tarvitaankin kun meinaa tulla lauantai päikkäri-unitus :)

  milla, paras paikka etsiskellä somistustarvetta ;) vaikka minun tarvitsi mennä leluosastolle.

  Mira, ruusuoksa oli kyllä paras löytö, suorastaan hätkähdyttävä :)

  Marru77, no hienoa kun malttaa odottaa, kun aika riittää että saa kuvat kameraan ja kamerasta tietokoneelle niin sitten jo ollaan pitkällä. On se hyvä että koira niin vie tuolla pihalla, sitä jäisi suuri osa näkemättä kun aina on vain kiire paikasta a paikkaan b. Onneksi joskus se matka on tärkein :)

  VastaaPoista
 6. Otetaan vaan irti kaikki näistä syksyn antimista.

  Niissä on sitä kauneutta kovastikkin (vaikken ole se syksy ihminen) niin silti nautin esim. kuvissasi olevista asioista.

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista