tiistai 2. marraskuuta 2010

Keittiössä

Tämä kodinkone minun on pitänyt näyttääkin teille jo monia kertoja, nyt se on vihdoin paikoillaan ja on aikakin, nimittäin meidän Bompani. Etsiskeltiin kaksi vuotta sitten jenkkikaappi-mallista jääkaappia johon oikeasti mahtuisi tavaraa sisälle, ei saisi maksaa maltaita ja väri olisi vähintään täydellinen. Se löytyi silloin yllättävänkin helposti täältä ja on odottanut nyt hölmönä alakerran tulevassa keittiössä, vain meitä tajuamaan että kyllä se kuuluu juuri tähän, ja siis yläkertaan.

Ei tarvitse kitsastella mini-pakastin-osion kanssa, tämä on täydellinen.

Tämä vanha kaupan vaaka saa luvan jököttää nyt keittiön pöydällä non-stop, täysin toimiva ja ehjä, ja tiedättekö, miehekkeen isä pelasti tämänkin juuri ja juuri joutumasta kaatopaikalle! Toi meille ja minä hyrisin ilosta. Painava se on, mutta eipähän mene niin helpolla nurin. Tältä kauppiaan puolelta voisi vielä nähdä samalla hinnankin punnittavalle, kun oppisi tajuamaan tuota systeemiä..

Ja vielä tämä pieni ostosvinkki piti vinkata, nimittäin omasta mielestä hyvännäköisiä kelloja ei ole helppo löytää, niissä on vähintään aina jotakin tökeröä ja tarpeetonta tekstiä kellotaulussa tai hinta on hurja tai koko on mini, mutta nyt onnisti. Tämä suuri ajan-näyttäjä löytyi täältä ja hintaa, täysin ennakoimattoman alennuspäivän johdosta, jäi vain 23 euroa. Kaunis on, ainoa mikä minua vähän häiritsee on että se on uusi mutta tästähän se vanhenee, aina voin muokata kellotaulua, nyt on ainakin muoto kohdillaan.

32 kommenttia:

  1. Kello on tosi hieno, eikä hintakaan huimaa :)

    Joskus tosiaan ärsyttää hienoissa kelloissa ne pöhköt tekstit jotka ei liity mihinkään...

    Puntarikin on aivan mahtavan hieno, mutta tuo jääkaappi vie kyllä voiton! Hienoa että löytyy vaihtoehtoja sille yhdelle "must"-merkille.

    VastaaPoista
  2. Vaaka ja bompany ovat niiin samaa tyyliä, ja sopivat oivasti yhteen.

    Kellossa juuri oikeaa fiiliriä, vaikka uusi onkin.

    Lämpimin terkuin
    Elsa

    VastaaPoista
  3. Näin asiaan vihkiytymätöntä ilahduttaa jo pelkästään jääkaapin/pakastimen merkki. Oikea hyvän mielen sana tuo Bompani. Pakko hymyillä.

    VastaaPoista
  4. Kellohan on hieno! Meillä on haussa samaa tyyliä pienemmässä koossa tupaan. Eikä meinaa löytyä millään!
    Jääkaappi on kyllä just eikä melkein!

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihana jääkaappi.
    Kiitos kovasti vinkistä, meille voikin mökille kesäkeittiöön tulla samantyylinen jääkaappi, on nimittäin just sellanen, kun on ajateltu ja haettu.
    -päivi-

    VastaaPoista
  6. siis niin hieno jääkaappi eikä sekään maksa mahdottomia, olen katsellut Smeg-kaappeja mutta kun ne maksaa hunajaa. Onneksi ehdit pelastaa upean vaan kaatopaikalta. Itse haluaisin moisen kapistuksen myös, muttei sellaisia joka päivä tule vastaan...
    Teille tulee niin hienoa nyt keittiössä, siellä kelpaa kokkailla!
    Heipä hei
    Eija

    VastaaPoista
  7. Bombani onkin minulle tuntematon suuruus. Kiitos vinkistä! Tuossa nettikaupassa oli myös iso liuta valaisimia...

    VastaaPoista
  8. Voi,minä ottaisin tuon vaa`an päällä olevan kauhan, olen etsinyt sellaisia!!

    Upea kello!

    VastaaPoista
  9. Upea tuo Bompani, harmi vain että jääkaappi-pakastimet ovat kaikki yhdellä kompressorilla. Siitä pitkä miinus.
    Kellokin on aivan ihastuttava, ei edes tietäisi uudeksi, jollet olisi maininnut :)

    VastaaPoista
  10. Meillä on myös tuo Bompani, mutta punaisena. Kriteerit oli samat kuin teilläkin ja sama ostopaikkakin.

    Kuva löytyy tuolta: http://37tuntia.blogspot.com/2010/10/kiinteistonvalitysta-ja-lisaa-punaista.html

    VastaaPoista
  11. Tuo samainen jääkaappipakastin yhdistelmä himoitti vähän aikaa sitten itseänikin. Vielä edullisemman tästä värisarjasta löysin täältä: http://www.itek-kodinkoneet.fi/vi-idoc_redir
    Nardi merkkisen. Moisen kapistuksen hankintaan tuli kiire ja jouduimme ostamaan tavallisen valkoisen, harmi.
    Hieno kello, sopis varmaan meillekin ;) Huomasitko, ovat nostaneet hintaa pihkurat.

    VastaaPoista
  12. Pilvitarha, se on juu mystistä kun kelloihin pitää kirjoitella kaiken maailman viinin nimiä tai leikki-asemia, hassua.. Jääkaappi oli vielä livenä parempi kuin osasi kuvista arvella kun se kotiin saapui :)

    Elsa, tuo kellon reunus on just se täydellinen muoto, itse ei onnistuis väkerrys moinen, siitä kyllä mainio löytö ja hyvä fiilis :)

    Vilijonkka, eikö olekin? Tulee tavattua Bomp-bomp-bompania aina keittiössä, ihan auttamatta :)

    Katja, kellot kyllä on monesti aiheuttanut päänvaivaa, tämän koko taisi olla sellaiset 40 cm halkaisijaltaan, ei aivan jätti mutta sopiva.

    Päivi, ollos hyvä, hienoa että oli hyötyä!

    Eija, oli kyllä mahtavaa että miehen isä ehti tuon vaa'an pelastaa, kaikkea sitä taas oli lentämässä jorpakkoon aivan turhaan. Täytyykin myöhemmin näyttää mitä muuta sieltä silloin pelastui :)

    Anne, ollos hyvä! Meille on samasta kaupasta lähtenyt super-halvalla taka-talon lämminvesivaraajaa, valikoimaa ainakin löytyy mukavasti :)

    Ruusa, tuo kauha löytyi vanhana kirpputorilta mutta olen nähnyt tuolla Lundagårdin nettipuodissa aivan samankaltaisia, kurkkaise sieltä.

    Oona, nyt olikin minulla aivan uutta infoa jääkaapeista, konsultoin tuota teknistä osaajaa kotona ja otan oppitunnin..
    Kello hämää sopivasti, tekovanhetettu kellotaulu tosiaan vähän hämää omaa silmää mutta saas nähdä tarvitseeko sille mitään tehdä :)

    Leena, on kyllä loisto-jääkaappi, hyvä ostos siis! välillä huristelee vähän kovempaa tuolla itsekseen mutta eipä se tuolla keittiössä ketään niin häiriköi.

    VastaaPoista
  13. oikeestikiva, joo, hitsi mokomat, oli reilusti alta 600 e kun se ostettiin... juu, tuo kello sopis oikein hyvin teidänkin keittiöön ;) Tuon toisen jääkaapin käyn heti tsekkaa..

    VastaaPoista
  14. Joo tuo Bompani on tosiaan aika äänekäs. Meillä on malli, jossa on pakastinlokero -vetää aika paljon jäähän myös. Epäilen, että ei ole ihan energiatehokkaimpia malleja.

    VastaaPoista
  15. Ai että, olipa hyvä että vaaka pelastui kaatopaikkatuomiolta! Ihmetyttää että täysin ehjiä ja hyviä juttuja heitetään kaatopaikalle, kun mahdollisuudet laittaa kiertoon ovat lukemattomat.

    Nuo Arabian kulhot ovat ihania, etenkin punareunaiset. Mulla on tuollainen ihan pieni ja isompia etsiskelen.

    VastaaPoista
  16. Ihana kaappi ja tuo vaakakin on herkullinen!

    VastaaPoista
  17. Hei! tuli mieleen kun joskus jostain postauksestasi luin MUISTAAKSENI että tykkäät vanhoista koulutauluista, voin olla väääärässäkin, mutta ajattelin vinkata että tämmönen olisi tarjolla http://walkoinentupa.blogspot.com/

    Aivan ihana tuo kaappisi, i like x)

    VastaaPoista
  18. Aivan huippu jääkaappi, siinä on tunnelmaa. Nuo vaa'at on yllättävän painavia. Mies toi minulle kirpparilta sellaisen, mutta oli selkävaivaisena ollut astetta vaikeampaa.

    VastaaPoista
  19. Kiitos jääkaappilinkistä!!!! nyt yritän ylipuhua puolsion,e ttä mekin saisimme tuollaisen kaapin.

    VastaaPoista
  20. Hienoja löytöjä ja täytyy tunnustaa, että mietin että voisiko kello friikin seiniltä löytyä tilaa vielä yhdelle :)

    VastaaPoista
  21. Ihana jääkaappi! Myös tuo vaaka on upea!

    VastaaPoista
  22. On aika pelottava ja raivostuttava ajatus kuinka paljon oikeasti hienoa ja käyttökelpoista menee kaatopaikoille! Pistää murisemaan.

    Onneksi on sitten näitä isäsi kaltaisia pelastajia! :)

    VastaaPoista
  23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  24. "vähintaan aina jotakin tökeröä"

    Allekirjoitan. Niin monessa muussakin jutussa on! Aina jokin tyuperä turha lisäke.

    (minä se tässä vain äsken poistin tekstini, kun tipauttelin kirjaimia kommentistani ja päätin postata sitten uudelleen)

    VastaaPoista
  25. En tiennyt minäkään mistään Bombanista! Ostettiin suosiolla Smeg:n jenkkikaappi, jonka pakastin osa ei nyt ole mikään valtava mutta kyllä sinne neljäkertaa enemmän mahtuu kun vuokrakämpän lokeroon! Maahantuojalta ostettuna taidettiin maksaa siitä kotiinkuljetuksen kanssa 1500€..auts.

    VastaaPoista
  26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  27. Meillä on sama jääkaappi, olenkin ihmetellyt etten ole sellaisiin paljoa "blogimaailmassa" törmännyt. Ollut meillä kohta vuoden, ja pelaa loistavasti, pikkuhiljaa on alkanut hiljentyäkkin... piti melkoista ääntä alkuun. Täydellinen, ja mun mielestä kivempi ku SMEG, se on liian pullea.

    VastaaPoista
  28. Hei!

    Muistatko, onko teidän Bompani väriltään valkoinen vai kerma? Olen hankkimassa itselle, mutta värin valinta kuvan perusteella vaikeaa...

    Heli

    VastaaPoista
  29. Heli, oli kerman värinen, silloin ei ollutkaan muita värivaihtoehtoja vielä mistä valkata mutta oli sitten onneksi just se mitä etsittiinkin :)

    VastaaPoista
  30. Kiitos nopeasta vastauksesta :) Nyt uskallan laittaa tilaukseen kerman värisen. Pelkäsin sen olevan kellertävämpi, mutta tuo teidän on juuri mitä etsinkin :)

    VastaaPoista
  31. Hieno on jääkaappi, mutta onkohan tuo kerman väri muutunut sen jälkeen kun bompani otti myös valkoisen malistoonsa...
    Heli: oliko sinun hankkimasi bompani samansävyinen kuin blogin bompani?
    Ja tietääkö kukaan kuka suomessa hoitaa bompanin takuuhuolto, jos sellaiseen joutuu turvautumaan?

    VastaaPoista