tiistai 7. syyskuuta 2010

Ihanaa ja Tori


Vielä tuntuu että on kesää jäljelläkin kun kultapallot kukkivat asemapuiston laidalla, hain valtavan kimpun ihailtavaksi ja tässä ryhmässä ja värissä on kyllä voimaa! Kesällä kirpputorilta löytynyt maljakko on ihanin aarre pitkään aikaan, parhaat pari euroa kulutettu, kun mummola, mummolan kammari ja kesä tulee mieleen aina kun sitä katselee.

Samalla osui silmiin jopa kesän viimeinen karannut orvokki, oli keskellä nurmikkoa hautautuneena.

Piti vielä kertoa että Ihana-lehdessä on tällä kertaa aseman puolesta tarkat  
ohjeet oman kerroslautasen tekemiseen!
Tämä oli mukava projekti suunnitella miehekkeen kanssa, vihdoin kaikki ne eripari sillisalaatti-lautaset parempaan käyttöön.

Työpöydän kulmalla

Kiire on iskenyt täysin arkeen tänä syksynä ja koitan palloilla työn ja kodin ja projektien kanssa, vielä jotenkuten onnistuu, mutta blogi kärsii siinä samassa. Nyt koitan ehtiä myös blogimaailmaa sen verran että kerron kaiken mitä on jäänyt rastiin kesältä kun on niin paljon jaariteltavaa, niin ei ikävä tänne kasvaisi enempää, toivottavasti. Joten jos vaikutan poissaolevalta ja hiljaiselta olen taas vain viilettämässä pää kolmantena jalkana, kaikki kommentit luen ja jokaista arvostan, kiitos siis jokaiselle!

Ja jotta ei tuntuisi olevan liian vähän tekemistä päätin pistää pienimuotoisen
Parolan aseman torin
pystyyn, josta löytyy vaihtelevasti erilaisia aarteita opetustauluista lähtien vaikka mitä, jotka on aika pistää kiertoon, ja sinne pääsee tästä linkistä tai tuosta sivupaneelista.

15 kommenttia:

  1. Ja se kerroslautasidea oli mahtava. Bongasin sen heti, olinkin jo aiemmin miettiny mitenkähän se on mahdollista toteuttaa.kiitos siitä.

    VastaaPoista
  2. Oi miten tervetullut tori ! Piti heti mennä käymään ja ihastelemaan, ja ihania juttuja siellä olikin :)
    Tulen olemaan vakiovieras torillasi !

    Ja yhden kerroslautasen pudottaneena ja hajottaneena, olen nyt onnellinen että otin ne metalliosat talteen.Määhän tuunaan siitä uuden :)
    Kiitos.

    VastaaPoista
  3. Mukavaa että raaskit myydä hienoa tavaraa eteenpäin = ) Pitänee käydä jatkossakin kurkkimassa...

    VastaaPoista
  4. Laitoinpa tuon torin linkin heti ylös. Tuo perhostaulu kelpaisi heti, mutta se ei olekkaan siellä torin puolella ;O)

    VastaaPoista
  5. Voi että miten kauniita kuvia, niinkuin aina tässä blogissa:) Ja todella söpö tuo kerrosvati! Pitäisi varmaan itsekin kokeilla kerroslautasen kokoamista, jos kerran ohjekin löytyy.
    Ja kultapallot, ah niin ihania!!!

    VastaaPoista
  6. Täytyypä minunkin seurata tuota toria : )
    Ja voi miten kiva idea tuo kerroslautasen teko...

    VastaaPoista
  7. Hetihän sitä on mentävä torille nuuskimaan!

    VastaaPoista
  8. Torilla käyty jo kurkkimassa!

    Kuvasi perhostaulu on hurjan kaunis.

    VastaaPoista
  9. En muuten löytänyt sitä edellistä Ihana lehteä mistään! En tiedä mihin aina piilottavat ne lehdet, mutta minä en ole nähnyt niitä myynnissä sitten viime pääsiäisen :/ Harmittavasti jäi nyt yksi numero väliin.

    VastaaPoista
  10. Miia, kerroslautasta oli mukava kehitellä, kiitos itsellesi :)

    Noora, kyllä tuohan on aivan paras! Pääsee vielä helpommalla kun on valmiit metalliosat odottamassa, sinähän pääset helpolla kun tarvitset vain yhden sopivan laatta/lasiterän :)

    Kotivalo, hyvä on pistää kiertoon kun jotakin kertyy aivan turhan paljon nurkkiin, ihanaa kun niille on aina muilla vielä käyttöä :)

    Hyvä Mieli, hitsi, oli juuri tuo perhostaulu oman työpöydän yllä, mutta on tauluja muita tulossa vielä :)

    Edith, kiitos paljon, ja juu, kultapallot ovat kyllä ihania, aina olen ihmetellyt niitä kukkia että eivätkö höpsöt tajua lopettaa varren kasvattamista edes siinä vaiheessa kun menevät kukkiensa voimasta aivan nurin, joka vuosi aina sama juttu ;)

    sariw, nuo eripari lautaset on niin helppo metsästellä mukavasti kirpputoreilta, suosittelen just käyttämään kaikkea muuta kuin Arabian laatu-kivitavaraa, siinä puskee jo tuskanhiki jos niitä yrittää porata, ovat kertakaikkiaan liian laatua ja kovia, ainakin vanhat yksilöt!

    Karhin koulu, mainiota jos ilahduttaa!

    Stella, ollospa hyvä! :)

    KatiO, no kääk, mutta josko käsityömessuilla ehkä olisi Ihana-lehti paikalla niin sieltä varmasti löytyisi vielä ehkä vanhoja numeroita? Näin oli Habitaressakin niin, ja voihan sitä kysäistä taatusti suoraan toimitukselta!

    VastaaPoista
  11. En ole aiemmin tuota Ihana-lehteä lukenut mutta tänään ostin sen ihan tuon sinun kerroslautas-idean vuoksi ja lehti olikin ihan hyvää luettavaa muiltakin osin. Kiitos tuosta DIY-ideasta, mulla taitaakin osa materiaaleista olla jo valmiina työhuoneen varastoissa =D Äitikin varmasti ilahtuu kun on rikkonut kerroslautasestaan yhden lautasen. Nyt pitää vain metsästää sopivia lautasia...

    VastaaPoista
  12. Hei! Ihana idea tuo kerroslautanen, onko mahdollista saada ohjetta tänne tai sähköpostiin :)?

    VastaaPoista
  13. Riikka, toistaiseksi ohje on tuossa Ihana-lehden numerossa, vanhoja numeroitahan saa tilattua erikseen, löytyy tuolta www.ihanalehti.fi osoitteesta :)

    VastaaPoista
  14. Ihana idea! Olenkin tässä lähössä kirppiskierrokselle, pitääkin bongata vähän lautasia. Harmi kun ei ole tuollaista vanhan kerroslautasen metalliputkea. Pitää keksiä jotain muuta... Ihanaa päivää asemalle!

    VastaaPoista