sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Voittaja!


Kultaiset kiitokset
kaikille arvontaan osallistuneille, niin upeista kommenteista ja sähköpostitulvasta, olette niin kannustavia ja innostavia, Kiitos! Kiireet vievät niin etten ole kaikille päässyt vastaamaan mutta erittäin arvokkaita ovat kaikki sanat olleet, olen erittäin otettu.
Sitten itse Arvontaan, kokonaiset 395 arpalipuketta listasin sähköisesti, aivan älyttömän komea määrä! Monta tuntia siihen menikin, yllättävänkin kauan, ja päätin myös tällä kertaa olla ekologinen ja paperille tulostamisen sijaan suoritin virtuaaliarvonnan. Eli, tällä numero-arpojakoneella suoritin arpajaiset ja...
numero 64, eli Niina Muruinen-blogista on voittaja! Onneksi olkoon, pistätkö minulle tietosi sähköpostiin niin saadaan tulevalla viikolla kirjain lähtemään uuteen kotiin.

12 kommenttia:

 1. Voih, nyt olen kateellinen ystävälleni! :)

  VastaaPoista
 2. Apua!!! Oikeastiko???? En voi uskoa onneani,voi että....ihanaaaa,kiiiitos:) Olen kyllä ihan mykistynyt ja sanaton ja kaikkea.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea Niinalle! :)

  Mielettömästi osallistujia!

  VastaaPoista
 4. Vau, onnea niina!!!! :) Olen iloinen puolestasi!

  VastaaPoista
 5. niina, onpa ihanaa kun näin ilahduit! Hienoa kerrassaan :D

  VastaaPoista
 6. Onnnittelut voittajalle! tv nimim "Vähänkö kares"

  VastaaPoista
 7. Voi harmi etten voittanut:| Mutta onnea onnelliselle voittajalle kumminkin=)

  VastaaPoista
 8. Heippa, teen juuri blogiini uutta postausta viimeaikaisista inspiraatioista ja kernaasti linkittäisin kuvan K-kirjaimesta sinne, lähteen tietenkin mainiten. Ilmoittele jos haluat kuvan pois sieltä :)

  VastaaPoista