keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Löytöjä ja uusia haasteita

Pari viikkoa sitten kirpputorikierroksella onnistui löytymään yksi pitkä-aikaisien unelmien esine, nimittäin mieheke huomasi minun onneksi tämän uskomattoman suuren lasikuvun, oikeasti hyvin vanhan ja puisella alustalla. Ja kyllä sitä hihkuttiin kun kauppapaikasta päästiin pihalle, oli se nimittäin niin älyttömän mukavan hintainen!

Sisälle pääsi pikkuinen kauris-patsas joka on löytynyt asemalla, jotenkin se niin lutuinen ja soma vaikka en patsaita harrastakaan.

Samalla kirpputorikierroksella osui silmiin muutamia vanhoja vuosisadan alun postikortteja sekä sota-ajan kirjekuoria iso nippu parilla eurolla, tämän näköistä postia kun vielä saisikin, jäisi sähköpostit sikseen itseltä!

Ja tätä asiaa halusin myös tulla kertomaan, nimittäin Parolan asemalla on nyt oma palsta inspiroivassa Ihana-lehdessä ja ensimmäinen idea-ohje pääsi lehtipisteisiin tänään! Aivan uusi aluevaltaus ja olen aivan innoissani ja niin otettu että yhteyttä minuun otettiin joulukalenterin aikaan. Eli luvassa varmastikin lisää ideoita ja kätevästi kotiin ostettavassa muodossa, voi miten jännittävää!


53 kommenttia:

 1. miljoonat onnittelut hienosta saavutuksesta!

  Ja hihih, sanavahvistuksena "autsh" :D

  VastaaPoista
 2. Oi, onnea! Sekä kuvusta että palstasta :)

  VastaaPoista
 3. Oi että, sinä kyllä ansaitsetkin palstan..ja nimen omaan ihana-nimisessä lehdessä, niin ihania ideasi ovat:) tein ennen joulua kaksi tuollaista kukkasta takkikoristeeksi, toinen ystävälle ja toinen itselle. Olisin tehnyt enemmänkin, mutta jostain syystä tuommoiset käryiset hommat kiellettiin minulta :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten hauskaa että saat jakaa noita ihania ideoitasi vielä bloginkin ulkopuolelle!!

  Ihana tuo kupu ja patsas, kyllä nuo pikkuisen ylisuuret korvat tekevät "sen"

  Kamomilla

  VastaaPoista
 5. 1. mahdottoman hieno tuo iso kupu.
  2. Todella hienoa, että pääset jakamaan ideoitasi lehden palstoille. Täytyy mennä katsastamaan tuo lehti mahdollisimman pian. Nyt on tarjollain jotain muuta kuin huovutusta...

  VastaaPoista
 6. Onnea onnea, olet oiva palstanpitäjä! Joulukalenterisi oli niin mahtava.

  VastaaPoista
 7. Näinkin tänään lehden ja iloitsin palstasta kovin! Todella hieno homma :)

  VastaaPoista
 8. Voi jee miten mahtavaa! Sulla on niin hyviä ideoita, että olet kyllä ansainnut oman palstan.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut askartelu- ja tuunausgurulle!

  VastaaPoista
 10. Suuren suuret onnittelut mahtavasta saavutuksesta!

  VastaaPoista
 11. Kiva juttu tuo oma palsta, huomaan, että siellä onkin tuo kukkaohje. Tein sen avulla siskoille joululahjat, ja pitäisi vielä yksi omaan pipoon tehdä. :)

  VastaaPoista
 12. Onnea! On hieno tunne kun omia ideoita/työtä arvostetaan!

  VastaaPoista
 13. juuri tulin kirjastosta ja näin uudessa divaanissa jonkun kodissa noita kupuja ja NYT olisi suuri tarvelle SUURELLE kuvulle ja ei ole totta - juuri sellaisen olet löytänyt! saa vinkata, mistä noita löytää!

  onnea palstasta.

  VastaaPoista
 14. Vaude!! Tosi hienoa, onnittelut!! :)
  Joulun alla selasin usein sitä Ihana -lehteä, mutten sit kuitenkaan koskaan ostanut.. Josko nyt! :)

  VastaaPoista
 15. Vau,onnea! Todella mahtava juttu:)!

  VastaaPoista
 16. Heips, huomasin juttusi lehdessä, mietin että onpa tutunoloinen ohje, että missä olen tömännyt vastaavaan. Vasta toisella selailukerralla löysin syyn tuttuuteen. Onnea vaan.Meille tulee lehti töihin sieltä olen etsinyt virikkeitä, olen olevinani määräaikainen virikeohjaaja. Jos joskus keksit, niin vanhat miehet, jos mitkä kaipaavat tekemistä, niin virikkeitä otetaan vastaan. Täältä sivuilta tai lehdestä. T Riitta, blogiton

  VastaaPoista
 17. Minultakin onnittelut tuosta uudesta aluevaltauksestasi ! Täytyypä lukaista lehti : )
  Kupu on kyllä mahtava löytö !

  VastaaPoista
 18. Oikein paljon onnea uudelle aluevaltaukselle :)

  VastaaPoista
 19. Onneksi olkoon! Ei sitä joka tytöllä ole omaa palstaa lehdessä, huikea juttu! Eikä ihme, joulukalenterisi oli todella verraton!

  VastaaPoista
 20. Hei!

  Onnittelut täältäkin! Olet saanut minusta(kin) kyllä vakkarilukijan blogiisi, olen seuraillut jonkin aikaa tätä, sinulta löytyy niin kivoja juttuja ja monenlaisia vinkkejä! Kiitos niistä!

  VastaaPoista
 21. Hieno aluevaltaus Ihana-lehdessä! Lehti on luettu ja kiva ylläri oli, kun täältä tuttu ohje oli siellä. Kerrankin olin ajan hermolla, kun sitä kukkaa jo joulukalenterissa täällä ihastelin. :)

  VastaaPoista
 22. Paljon onnea saavutuksen johdosta! Blogisi on aivan ihana tunnelmaltaan ja inspiroi aina vaan :) Joulukalenteri oli niin paras juttu ikuna!!! Iloisia talvipäiviä teille sinne asemalle!

  VastaaPoista
 23. Voi kiitoksia ihanaiset, niin mahtavia kannustuksia, kiitoskiitos!

  outi, no kuinkas näin ;) taitaa ollakin hyvä hetki tauottaa, jatkaa kukittamista sitten muutaman tärkeän kuukauden päästä :)

  Riikka T, tuossa Ihana-lehdessä on muuten aika monipuolisesti aivan muuta kuin perinteisiä perusaineksia, on kyllä suosittelun paikka :)

  vankavesi, tämä oli kyllä aivan mäihä sattuma, en olisi uskonut Suomesta ylipäätään suurta kupua löytäväni, olin jo päättänyt että Ranskaan lähden sitä metsästämään :) Suuria kupuja olen aiemmin nähnyt vain Butik Sophien nettisivuilla ja hinnat ovat olleet päätä huimaavat!

  Riitta, hienoa että on ollut apua ja inspiraatiota, ehdotuksena tulee puuhaksi ihan perinteisiä puhde-askarteluja, muuten en olekaan ennen ajatellut ihan profiloida projektia tekijän mukaan, täytyneekin pohtia asiaa.

  VastaaPoista
 24. Ihana lasikupu on tosi mahtava löytö, ei niitä ole juurikaan näkynyt. Onnea Ihana-lehti jutusta. Saammeko siellä eri vinkkejä kuin tältä sivustolta.

  VastaaPoista
 25. Onnea roppakaupalla omasta palstasta askartelulehdessä!! Tosi hieno juttu.
  Nuo kupusi ovat upeita, mutta isoin on kyllä aivan mahtava!

  Mukavaa loppuviikkoa!!

  VastaaPoista
 26. Tulihan se sieltä! Kirjaa kyllä veikkasin... Onnea todella paljon omasta palstasta! Kuuluu kyllä niin oikealle henkilölle.

  Pikkuhiljaa valmistuu meille makkariin sinun ohjeella kierrätystölkeistä lamppu... vielä se ei ole valmis, mutta josko sen tässä lähiaikoina saisi näperrettyä valmiiksi :)

  VastaaPoista
 27. Oo mikä lasikupu! Ja sen asukkaat sopivat siine valtavan hyvin; ihana kauris vasoineen.

  Onnea uudesta palstasta, tosi hieno homma!

  VastaaPoista
 28. Your blog looks so nice!!!
  Why did you stop posting in english??
  Please give it another go!!

  VastaaPoista
 29. petra, thankyou so much! Busy times been lately, sorry for the lack of english, I will try to add it back :)

  VastaaPoista
 30. Vau! Onnea uudesta aluevaltauksesta. Ihme JOS EIVÄT olisi ottaneet yhteyttä, noin idearikas ihminen :) Ansaittua!

  VastaaPoista
 31. Upeaa ja onnittelut omasta palstasta!
  Kävi kyllä joulukuussa mielessä, että tuolla ideavarastollasi sinulla olisi paljon tarjottavaa jossain muuallakin kuin blogilandiassa!

  VastaaPoista
 32. Ilokseni huomasin palstasi ko. lehdessä pari päivää sitten. Onnea, hieno juttu :)

  VastaaPoista
 33. Olin niin innoissani aluevaltauksestasi, että kerroin siitä töissä kaikille ja jopa Suomalaisessa kirjakaupassa asioidessani myyjällekin, joka oli yhtä innoissaan! :D ONNEA!

  VastaaPoista
 34. Upea saavutus! Ja ihania löytöjä. Sota-aikaisista kuorista tuli aasinsilta - minä sain juuri käsiini isovanhempieni kirjeitä sota-ajoilta Kuorineen päivineen (postauksessani niistä...). Käsittämättömän ihanaa, että sellaisia oli ylipäätään tallella! Oli ne ajat toisenlaisia :)

  VastaaPoista
 35. Oi onneksi olkoon! (Ehkä jossain vaiheessa ulos tulee kirjakin, nuo loistavat vinkit ja upeat kuvat olisi hyvä myös saada yhteen paikkaan koottua.)

  VastaaPoista
 36. No juu juu, juuri tuota tarkoitin joskus askartelukirjaideasta kommentoidessani. Toivottavasti kommentoin... ainakin ajattelin. Sydämelliset onnittelut, mahtava juttu.

  Tämä sun blogi on sikäli hieman vaarallinen, kun tulee aina niin kova koti-ikävä, etten pöksyissä pysy. Tämä esittelemäsi tavaramaailma on niin sitä minun rakastamaani Pohjolaa. Esimerkiksi noita kukkapiikkejä en muista nähneeni ainakaan kuuteen vuoteen, täällä kun käytetään vaan niitä karseita vihreitä kertakäyttöisiä sieniä.

  VastaaPoista
 37. Hei! Blogissani olisi sinulle postia, tunnustus!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 38. Paljon onnea uudesta aluevaltauksesta, sen olet kyllä ansainnut!

  VastaaPoista
 39. Palsta Ihanassa on hieno saavutus! Onnittelut!

  VastaaPoista
 40. Empäs yhtään ihmettele että sinulla on oma palsta. Olenkin joskus ajtellut ehdottaa sinulle, että tehdään yhdessä kirja!

  Ja voi että olen kuvusta kade...

  VastaaPoista
 41. Kuules sun joulukalenterisi oli NIIN upea juttu etten yhtään ihmettele yhteydenottoa :)
  Onnea!

  Ja nuo lasikuvut -varsinkin tuo kauris lasikuvussa on aivan ihastuttava. Teet kyllä aina aivan parhaat kirppislöydöt !!

  VastaaPoista
 42. Äsken kävin kaupassa ja kun silmiin osui kassan vieressä Ihana -lehti niin muistuit mieleeni ja oli pakko etsiä palstasi käsiini. Hienoa!! (en kuitenkaan - vielä - raaskinut ostaa lehteä...)

  VastaaPoista
 43. Onnewa Onnewa=) Tuota lehteä taidan alkaa nyt etsimään hyllystä=) Pieni bambi kuvussa on kyllä aiwan ihana<3

  VastaaPoista
 44. hei, haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 45. Onnea! Täytyy sanoa, että meni tehtävä enemmän kuin oikeaan osoitteeseen, kiva kun jakamasi idikset ja inspikset saavuttavat näin vähän isommankin yleisön! Tuo kupu on ihan huikean hieno, sellainen mitä itsekin kovasti toivoisin joskus kirppikseltä bongaavani, mutta ei taida olla kauhean todennnäköistä. Hieno tuuri siis kävi!

  VastaaPoista
 46. kiva juttu oli tänään savon sanomissa asemasta! :)

  VastaaPoista
 47. Olipa iloinen yllätys eksyä näin hienoon blogiin! Linkitän sinut omalleni, jos sopii.

  Katsoinkin Ihana-lehdestä juuri tuota askartelua ja ajattelin kokeilla. En ole ehtinyt sitä vielä tekemään, mutta sen sijaan käräytin tänään yhtä posliininukkea liekin kärjellä juuri sen verran, että sain siihen kaunista "ajan patinaa"... ;)

  VastaaPoista
 48. Mä eilen selasin tuota sun joulukalenteria ja mietin että mistä nuo ruusut on niin tuttuja, nythän se selvisi :)

  VastaaPoista
 49. Kummitustalossa on sinulle valokuvahaaste!

  VastaaPoista
 50. Täältähän tuo ruusuke olikin tuttu!!! Olen tilannut Ihana-lehteä jo pitkään, mielestäni se on hintansa arvoinen!!
  Viimeksi kun tuo nro ilmestyi äidilleni innoissani noista ruusuista selitin, ja sanoin vielä perään että musta tää sama idea oli esitelty jossain...tilassa tai jossain joulun aikaan ja muistin tuon ovikoukunkin.. :D Mutta täältähän se oli!! JES, loistoidea.

  VastaaPoista