perjantai 24. heinäkuuta 2009

Puhtaasti lomalla
Kävimme täällä, täällä, täällä, täällä ja täällä sekä vielä täälläkin. Pelkästään musiikkia, vanhoja kaupunkeja ja kirpputoreja ja vanhojen tavaroiden myymälöitä, aivan mainio kesälomamatka, osuimme sopivasti Hangon iltatorille sekä Rauman iltatorille, oma ehdoton suosikkini oli Rauman vanha kaupunki sekä Porin varaosapankki kuten ennenkin.

Löytöjä löytyi auto täyteen, mieluisimpina loistavakuntoiset emalivadit 2 kpl vain yhteensä 9 euroa Raumalta ja vanhat teollisuusvalaisimet sieltä täältä.

Sekä mainio vedettävä vanha kylmiön sekuntikello keittiöön Hangosta, voi tarkata vaikka pastan kiehumista. Miehekkeen toiveena oli löytää lisää lautapelejä kartuttamaan valikoimaa kotona ja kuin tilauksesta siinä hän onnistui yli odotusten. Uusia ja vanhoja, kun tulee sateita niin on heti mielessä puuhaa.

5 kommenttia:

 1. Minusta kuulostaa niin ihanan romanttiselta ja hyvin hyvin hienolta, kun jaatte miehesi kanssa kiinnostuksen samankaltaiseen estetiikkaan ja "tavaraan".

  VastaaPoista
 2. Tutulta näyttää. =)
  Kotikonnuilta kuvia.
  Ihana reissu ollut varmasti!
  Seuraan blogiasi aina ihaillen.
  Kiitos kauneudesta mitä luot ympärillesi ja jaat sen täällä. Ilahduttaa aina!

  VastaaPoista
 3. Tanja, kieltämättä minä kiittelen kamalasti sitä että mieheke pitää kirpputoreilusta yhtä paljon, välillä ihan hämmästelen :)

  Anrinko, mukava reissu oli ja kauniit kelit osuivat sopivasti, kiitos hurjan paljon, loistavaa että on ollut blogista iloa!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisin blogi ja kuten jo aikaisemmin kerroin, aina, kun ajelen asemanne ohi, ajattelen, että tuolla asuu onnellinen perhe...

  VastaaPoista
 5. anja, perhe meillä vasta kahden kokoinen mutta kyllä koti jo täydentää. Kiitos kehuista, toivottavasti onnistutaan keksimään mielenkiintoisia juttuja jatkossakin :)

  VastaaPoista