tiistai 9. kesäkuuta 2009

Hyvässä seurassa

Viime viikolla tuntui kiire olevan jatkuva mutta jotakin vallan mainioita kivoja asioita ehti kuitenkin tapahtumaan. Minua vähän lahjottiin vuosien johdosta, vanha pankin lamppu on miehekkeeltä ja kirja siskolta, täältä.

Kiinasta saatua mahjongia pelattiin mukavassa seurassa, tämä on ihana peli, paljon mielekkäämpi käsin kosketeltavana kuin tietokoneen ruudulta pelattuna vaikka asettelussa meneekin kotvanen aikaa.

Ja tuli samassa hyvässä seurassa kerättyä paljon kukkia! Näin vanhojen mukavien mummelien keräämät upeat kukkakimput ja yhtäkkiä muistin että tätähän sitä pitää päästä puuhaamaan, lapsena kukkia kerättiin mökillä jatkuvasti. Ehdin löytää kielojakin vielä kukassa. Ei kai tytöt kyllästy tähän koskaan, vai mitä?


17 kommenttia:

  1. Heihou! Päädyin tänne muutaman mutkan kautta, teettepä upeaa juttua! Itsellä "vähän" pienempi, vanha mummo Anjalassa, mutta ihana ja rakastettava sekin. Mahtavaa kun olet listannut vanhaa remontoivalle linkkejä ja vinkkejä. Itse olen aloittanut kirppisten ja vanhan tavaran liikkeiden listaamisen omaan blogiini. Intoa ja ilomieltä elämäntapaanne, jatkan seuraamista!

    VastaaPoista
  2. Silmiä hiveleviä kukkia ja maljakoita. Ja myöhäsyneet onnittelut!

    VastaaPoista
  3. Synttärionnittelut!

    Ei kukkien keräämiseen ikinä kyllästy -sitä vaan innostuu enemmän:) Se on vaan harmi, että luonnonkukat nuupahtaa niin nopeasti maljakossa:(

    VastaaPoista
  4. Ihanat kukat vaaseissa. Pidän erityisesti näistä koiranputkista! Ja onnea sinulle!

    VastaaPoista
  5. Hyvää syntymäpäivää! Ihana tuo mahjong... mistähän itsellekin löytäis.

    VastaaPoista
  6. Onnittelut :)
    Leikkokukkiin ei kyllästy koskaan, ei luonnon- eikä kukkakaupan vastaaviin. Nythän ulkona on ihan ylitarjontaa!
    Meillä ei ole näkynyt kieloja lainkaan. Lehtiä on, mutta ei kukkia.

    VastaaPoista
  7. Voi ihanuus noita maljakoitasi..

    Olisipa kieloja vielä saatavilla kun tulemme Suomeen. Pahoin pelkään kyllä että kieloaika on ohi jo kuun lopussa..

    VastaaPoista
  8. Hei
    Käyn sun blogia välillä kurkkimassa, joku aika sitten esittelit capiz-helmistä tekemääsi upeaa valaisinta. Mistähän hankit capiz-helmet valaisimeesi? Yritin googlettaa, mutta ei löytynyt juuri pyöreitä... Kiitos jo etukäteen...
    Anu

    VastaaPoista
  9. oi..kukkien kerääminen on ihanaa :) aika usein kävelyllä tulee napsastua joku oksa tai kukka käteen mukaan..tai ainakin ajateltua, että olisipa kiva kerätä tuosta pari kukkasta:) luonnonkukat on kauniita! ja ihanaa synttäriviikkoa, kun päivä jo meni!

    VastaaPoista
  10. Ilmeisesi myöhästyneet onnittelut ovat paikallaan! Eli onneksi olkoon! Tuo peli näyttää monimutkaiselta... :D

    VastaaPoista
  11. Vielä täältäkin onnitteluja! Kauniin lampun sait lahjaksi.

    VastaaPoista
  12. Kauniita kukkia, mä myös tykkään älyttömästi luonnonkukista. Esim just koiranputkista, kuningatar Annan pitseistä. ;) Äidilläni on ihan samanlainen nyppyläpintainen, tummanharmaa maljakko. Mä olen aina pitänyt siitä, sulla näyttää mallia olevan useampiakin. Hiukan kateellisena täällä.. ;)

    Mut sain taas uuden tarpeenkin postauksestasi. Mahjonggia on kiva pelata netissä, mutta vielä kivempaa se olisi ihan livenä. Eikun etsimään..

    Myöhästyneet synttärionnittelut myös minulta!

    VastaaPoista
  13. Kiitoksia onnitteluista ja ihanista kommenteista :)

    käsveska, mielenkiintoiselta vaikuttaa sinunkin projekti! Remonttiohjeistusvinkit ovat kyllä tarpeen kun rautakaupat yms. eivät vanhojen talojen päälle ymmärrä. Tuossa blogiasi heti ahmi-selailin, kaikkea kiinnostavaa, täytyy tutustua perusteellisesti :)

    Possumamma, nämä tuntuvat kestävän yllättävän kauankin, lupiinit alkoivat oikein kasvamaan, hämmästys on moinen!

    Kirsi, mahjong on kyllä mainio peli, miehen työkaveri oli niin ihana että kiikutti meille oikein tällaisen komean version mukanaan Kiinasta, oli kuulemma pökerryttävän edullinen siellä, n. 10 euroa, huh.

    Annika, nyt on kyllä mistä kukista valita, tuntuu että kaikki on etuajassa kukkimassa. Höh kun on kielot unohtuneet unille, jos vielä ilmestyisivät :)

    Anu, ostin helmiä suoraan yritykseltä yritykselle, niitä ei muuten oikein ole löytynyt..

    Merja, nuo maljakot ovat vähän keräilykohteena, joku juttu noissa nyppylöissä on ;) Onneksi kuun lopussa on vuorossa jasmikkeet!

    outi, juu, kukkien keräily on todella terapeuttista!

    Kamomilla, peli on ihanan yksinkertainen, kuin pasianssi, mutta kerätään pareja :) Latomiskuvioihin löytyy onneksi ohjeet!

    Kati, tuo peli on niin mukava että sitä pelaa tarkoituksella vähän hitaammin että sais hypistellä nappuloita oikein urakalla ;) Nuo maljakot ovat kyllä itsellekin vähän heikko kohta :)

    VastaaPoista
  14. Juu, kukkien keräilyyn ja asetteluun ei koskaan kyllästy, mikähän ihmeen taika siinäkin on...

    VastaaPoista
  15. Rapea lamppu ja samaa mieltä kukkien keruusta, ei kyllästy koskaan.

    VastaaPoista
  16. 'pakkokuuntelutan' miehelläni blogijuttuja mm parolan asemaa. soitti tänään aikaisemmin junasta matkalla tre-hki (myöhästyi ekasta suorasta junasta, toinen oli täynnä, joutui paikallisjunaan) että pysähtyivät parolan asemalla ja kehui taloa ja piharakennusta suuriksi ja komeiksi. kehui myös teidän kulkuyhteyksiä, juna pysähtyy kerran tunnissa, mutta pääsekö kyytiin/pois?

    itse en ole kotianne vielä livenä nähnyt.

    VastaaPoista
  17. Ilona, eipä näihin kukkiin kyllästy, kuinka sitä voisi :D

    Missfrida, nuo vanhat kunnon rautaiset lamput ovat kyllä ihania :)

    Katja O, kiitokset talonkin puolesta :) hyvin pääsee paikallisjunalla tosiaan kulkemaan, kuusi suuntaansa menee junia päivässä ja tampereen suunnasta pääsee kotiovelle, vähän hemmoteltu olo siitä :) Paikallisjunat onkin parhaita kun näkee maisemat paremmin ja matka-aika on niin vähän pidempi verrattuna muihin juniin, ja hinta sopiva. Saisi mennä enemmänkin!

    VastaaPoista