tiistai 21. huhtikuuta 2009

Lautashylly

Oli siinä puunaaminen mutta kyllä se tosiaan kannatti. Tämä lautashylly oli kaiketi joskus alennettu toimimaan verstaassa, hyllyille oli kaatunut tervaa ja kaikkea muuta sekalaista jonka irroittamisessa vaadittiin paljon raaputusta. Nyt imuri tuoksuttaa tervan tuoksua joka kerta kun sen käynnistää mutta vihdoin on hyllyt niin puhtaat kuin toivottiinkin. Kaikki ruokailuhuoneeseen tarkoitetut astiat laitoin esille heti, nukkumaankaan en meinannut malttaa mennä millään. Kyllä tuli kaappeihin tilaa keittiöön, tämä on oikea tilaihme.

14 kommenttia:

 1. Wau ku hienoja astioita. Noitahan pitääkin pitää esillä..

  VastaaPoista
 2. Upea tuo hylly ja uskomaton tilaihme, siihenhän mahtuu aivan mahdoton määrä kauniita astioitasi..

  Kirsi

  VastaaPoista
 3. joo, tilaihme tosiaan. ja niin kivaa kun kaikki kauniit astiat ovat siinä näkösällä ihailtavana ja sitäpaitsi kätevästi käsillä.

  meilläkin on yksi bilnäsin rulokaappi, jonka saimme eräästä autokorjaamosta. säilyttivät siinä maaleja sun muita liuottimia, tykkäsivät että se oli kätevä siihen tarkoitukseen!

  VastaaPoista
 4. Kyllä näköjään putsaaminen kannatti.Todella kaunis ja KÄYTÄNNÖLLINEN kun noin paljon vetää astioita.Ei ihme että niitä ennen käytettiin paljon.
  Kauniita astioita sulla myös.Kelpaa olla esillä...

  Aurinkoa viikkoosi:))

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno! Kannatti ahkeroida. Sulla on kyllä tosi kauniita astioita eikä tuo kaapin alla oleskeleva pöytäkään ihan pahimmasta päästä lajiaan ole. ;) Ihana siis..

  Meillä on myös etsinnässä olohuoneeseen astiakaappi, vielä ei ole tärpännyt. Pitänee alkaa tutkia ihmisten autotalleja sillä silmällä ja kasata pahvilaatikoita siihen asti, että tärppää. ;)

  Oikeastikin meillä on olohuoneessa senkki, jossa isäni säilytti kaikenmoista rojua autotallissa. Suostui onneksi vaihtamaan sen paremmin autotalliin sopivaan lastulevyhirvitykseen. ;)

  VastaaPoista
 6. Oi herran tähden mikä astiakokoelma sulla on.. ja upeasti tulevat tuossa esille! Kauniisti kauniisti aseteltu.

  VastaaPoista
 7. WOW, todella ihanaa astiahylly ja kauniita astioita!
  Olen vaan lukenut suomea koulussa ja en osaa kirjoittaa tai puhua hyvin mutta haluan oppia, :) erityinen nyt kun meillä on pihapuoti ja suomenkielisiä asiakkaita.
  Kyllä olemme maalannut meidän kylpyhuonelattia pellavaöljymaalilla ja olemme tyytyväisiä. Ehkä OsmoColor voi olla erä vaihtoehto.
  Sinulla on "wonderful" blogi!

  VastaaPoista
 8. Oot kerännyt kyllä kauniita astoita hyllysi täyteen. Pidän vanhoista astoista -hulluna. Hyllykään ei ole hullumpi :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos hurjan paljon ihanista kommenteistanne :)

  rautaharakka, noin onkin paras tapa pelastaa poloinen huonekalu huonosta paikasta, tarjoaa vaihtokauppaa, toimii!

  PikkuBertta, taisi olla ennen isommassa tuvassa kaikki mitä vaan ruokailuun tarvitsee tuon kokoisessa hyllyssä.

  Kati, hienoa että isä suostui vaihtoon ja pelastui kaappi, huuto.net on myös hyvä paikka etsiä kaappeja, siellä moni tarjoaa autotallin peränurkan löytöjä :)

  Lundagård, voi kiitos tuhannesti neuvoista kylpyhuoneen lattian kanssa, näin arvelimmekin että pellavaöljymaali on varmasti toimiva!

  VastaaPoista
 10. Vau miten upea hylly! Sinulla näyttää olevan samanlaisia astioita kuin meidänkin perheellä. :)

  Linkitin muuten blogisi omaan suosikkiluettelooni. Yleensä tapanani on ollut linkittää blogi heti, kun tapaan kyseisen bloggaajan. (Listallani on siis vain livenä tapaamiani ihmisiä.) Anteeksi hitaus! :)

  Iloa viikkoon!

  Katleena

  VastaaPoista
 11. Ihania astioita... juuri haaveilin tuollaisista liiloista laseista :) Metallitarjottimista tykkään kans... Voi kun olen kade :D

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana astiahylly, millä ihmeen ilveellä olet saanutkin sen noin puhtaaksi? Todella kiva blogi, sisustat kyllä juuri "miun maun mukkaan"!

  Meidän perhe vielä haaveilee omasta vanhasta talosta, kyllä se unelma joskus toteutetaan. Siihen saakka blogisi pysyy suosikit kansiossani visusti tallessa.

  VastaaPoista
 13. Helmiina, kiitoksia kovasti ja ihana kun jätit kommenttia :) lautashyllyä tuli hinkutettua ankarasti harjalla ja rätillä ja kevyellä pesuaineella, ja pahimmat likakerrokset ja tervat lähtivät maaliskraapalla, monta iltaa siihen meni mutta ei nyt mitään mahdotonta :)

  VastaaPoista
 14. Ihana lautashylly! Voih- samanlaista kaipailen meidänkin tulevan keittiön seinälle!

  VastaaPoista