keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Ihanaa valoa

Aamulla oli aurinko hiipinyt eteiseen jo ennen kuin itsekin sinne raahustin sängystä. Oli maalannut seinän keväiseksi ja lämpimäksi. Pystyi kuvittelemaan jo kesäisen aamun vaikka ulkona paukkui pakkanen.

Ruokailuhuone sai kaiken remonttisekasorron keskelle valaisimen, 90 cm halkaisijaltaan on jo oikein sopiva tähän tilaan, löytö edullisesti huuto.netistä.

Tämä on minun aarre, katson sitä matkalla keittiöön joka aamu enkä malta odottaa että saan sen työpöydän yläpuolelle. Valaisin tarvitsee vähän muutosta, sisällä oleva 500 watin lamppu valaisisi meidän koko etupihankin tarvittaessa, aivan liikaa siis. Loppuun asti mietittyä muotoilua, yksityiskohtia ja kunnon metallia, aina ilo silmälle.

6 kommenttia:

 1. Tuo alin valaisin on kyllä mahtava! Samoin tuo sinun tuolisi väri, edelleen himoitsen vihreää.

  VastaaPoista
 2. Kamomilla, tuo suurempi on ollutkin ajatuksissa pidempään, kaupassa vain hurjan hintainen, vanha valaisin on niin mieleen ja just nappiin.
  Sanctuary, itselläkin tuo vihreä kummittelee kaikkialla, on vanhan vihreän sävyistä maalia purkki ja sitä tekisi mieli levittää kaikkialle :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo peilin väri. Minusta vanha suomalainen väripaletti on niin silmää hivelevä. Tiedättekö, sen Wanhan hillityn sinisen, taitetun punaisen, kaikki harmaaseen taitetut vihreät ja turkoosit sävyt.

  VastaaPoista
 4. Ihana aamuvalo, jonka ansiosta jopa töihinlähtö sujuu hymy huulilla. Kevät on ihana asia.

  Aika vaikuttava kapsäkkipino siinä peilin alla!

  VastaaPoista
 5. eilen tänään huomenna, juu, nämä vanhat sävyt on niin silmää hiveleviä, ei tunnu vaan millään löytyvän kaupan valmiista sävyistä, täytynee skannailla kaikki vanhat sävyt mitä kotoa vain löytyy ja pistää arkistoon :)
  Sussu, kevät on kyllä mitä tässä kaivattaisiin, auringonvalo antaa niin energiaa! ja kiitokset :)

  VastaaPoista