tiistai 3. helmikuuta 2009

LeimailuaTalon mukana tuli useita peltikaappeja ja kun tarvitsimme yläkerran pieneen eteiseen kengille säilytystilaa, sitä tarjoaa nyt varmaankin nuorin metallikaapeista joka mahtuu tilaan hyvin. Vanhimmat kaapit ovat kookkaita ja painavia, enkä tiedä millä lahjonnalla saisin ihmisiä auttamaan niiden kantamisessa paikasta toiseen, saattaa olla että sellaisen talkoon jälkeen ihmiset eivät uskaltaisi enää tulla uudelleen kylään. Ehkä keksin vielä ratkaisun..

Kaapin ovet tarvitsivat mielestäni myös nimilaput kun ovissa on lokosetkin moisille. Ihanat lähinaapurimme lahjoittivat meille uskomattoman setin vanhoja kukkakaupan muistoseppeleen nauhan leimasimia, sillä ehdolla että pidämme niistä hyvää huolta. Ne ovat nyt ehdottomia aarteitani, päätin hellästi pistää leimasimia testaukseen, hyvin vielä toimivat, vaikka jotkut kirjaimet ovat jo niin kuluneita että kohokirjain on melkein kadonnut käytössä. Kiitokset kuuluu ystäville, en ole koskaan aiemmin tiennyt että tällaisia naapureita voisi olla olemassa.

3 kommenttia:

 1. Löysin tänne Liivian kommenttien välityksellä - onpa huikean ihastuttava rakennus teillä projektina! Hirmuisesti tykkään kuvistasi ja tyylistäsi, palaan taatusti aina uudestaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Sanctuary, hienoa että on iloa. Olen sinunkin blogiasi seurannut ahkeraan ja aina täytyy palata :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi. Voi taivas että meni MONTA tuntia kun eilen tämän löysin.
  Ja huh...mitä aarreleimasimia. Olen nyt KADE vieläkin enemmän =) Mäkin haluan ehdottomasti tuollaiset. Rakastan leimaamista ja kaikkea näpertelyä...noilla saisi aikaan vaikka mitä! OOH!

  VastaaPoista