keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Valmisteluja aulassa


Kaikki on aikaslailla vielä aivan sekaisin mutta ihanasti hyrskyn myrskyn aseman aulassa kun laitellaan Joulumarkkinoita taas valmiiksi! Oma myyntinurkka alkaa valmistumaan vähitellen, jättilokerikko pääsee ensimmäiseen testiin ja täytetään piripintaan.


Pelastin hopealangat sisälle pakkasilta kun en halunnut että niille käy vielä huonosti ja yllätyin miten aula tuoksuu nyt aivan kukkakaupalta, parhaimpia tuoksuja mitä on olemassa! Markkinatunnelma alkaa kuin itsestään kun saamme paikat kauniiksi ja tällaiset tuoksut tulvii tilaan, vielä kun nurkat täyttyvät myytävistä ja ihmisistä, sitten on tosissaan hymy herkässä.


Säkkikaupan valikoiman lisäksi myynnissä ovat tottakai rusetti-heijastimet mutta myös yllätyksiä sekä merihenkisiä boho beach-talvikoristuksia, joita ei tarvitse kerätä pois joulun jälkeen. Simpukoita, meritähtiä ynnä muuta ihanaa, ja asenne-julisteita! 


Kerron muista yllätyksistä lisää aivan tuotapikaa, rentoa keskiviikkoa!

Preparing for the soon to come Christmas market event on the 23rd of November and everything is mixed up and a beautiful mess at the moment. More of inspiration to come!

1 kommentti:

  1. Okrągły stół jest piękny! Szafka z szufladami prezentuje się niesamowicie. Muszle to fajna ozdoba, zwłaszcza do łazienki.
    Wszystko bardzo inspirujące.

    VastaaPoista