lauantai 17. marraskuuta 2018

Löytöjä, jännitystä ja markkinoita


 Viikko vielä Joulumarkkinoihin ja ihana kutkuttava jännitys ja odotus on jo täällä! Upeita myyjiä ja loistavia löytöjä luvassa, täältä tapahtumasivulta löytyy lisää markkinoista, myyjistä ja paljon inspiraatiota tulevasta lauantaista.

Tässä valmistellessa rakkaan ystävän kanssa ensi viikkoa täydellä tohinalla piti siinä pitää tauonpoikanen ja piipahtaa vähän kirpputorikierroksellakin. Suomen Kasarmin aarteista (heidät löydät myös Joulumarkkinoilta viikon päästä valikoitujen aarteiden kanssa!) löytyi tarpeellisia, ja oi niin nättejä tuoleja pop-up-kahvilaan, sekä pikkuinen pöytä. Rautainen lankarullateline odotti siellä myös sekä ensimmäinen ikinä ryijy itselle. Niin ihanat värit tässä seinävaatteessa että olin täysin myyty sillä sekunnilla. Peseminen tulee vain olemaan haaste mutta eiköhän sekin hellästi onnistu. Suuret korit takana olivat myös todella tarpeellinen löytö Parolan Rottingista, näitä tarvitaan aivan pian pihalla, nyt on ideainen kehitteillä.



Kaikkea laidasta laitaan on tosiaan luvassa Joulumarkkinoilla niin tuoksukynttilöistä pihkasalvaan, kuin luonnollisista yrteistä, leluista, lakanoista antiikkiin, kortteihin sekä heijastimiin, keramiikkaa ja kaiken maailman herkkua syötävää ja nähtävää unohtamatta. Parasta tulee olemaan taas se tunnelma minkä kaikki kävijät tuovat mukanaan sillä aina tuntuu siltä että joulu alkaa tästä tapahtumasta.




Lisää inspiraatiota luvassa, heti huomenna palataan!

Our Parola station's Christmas Market is right around the corner, next Saturday the 24th of November and so much loveliness is coming! Beautiful products, good finds and delicious treats are in store, I just can't wait, see you here soon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti